Artık kendimden korkmaya başladım , size örnekler ile anlatacağım , ya psikolojik ya da gerçekten nazar var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her şeye güzel bakmaya çalışıyorum bunu dile de getiriyorum , ilk kez bunu bana halam söyledi, iş arkadaşım söyledi , bi başka kız söyledi … şimdi ben bir kızın tırnağına çok güzel olmuş dedim ve tırnağı kırılmıştı , üniversite zamanı bu kız bana nazarın değiyor dedi , ben aldırış etmedim , sonra meslek hayatımda bi kıza tayt sana çok yakışmış dedim kız o gün düşmüş geldi bana anlatıyor düştüm felan diye , sonra ben taşınacakken buzdolobi şöyle sağlam böyle bozulmadı derken tam taşınacağım vakit 2 senelik buzdolabı bozuldu. , ve tamir ettirdim , sonra bir düğün de kıza bakıyordum bebeğiyle ne kadar güzel diye merdivenden düştü , bi kızın bilekliğini çok beğenmiştim bileklikleri ikisi de kaybolmuş , gerçekten daha farkettiğim ama unuttuğum o kadar çok şey var ki ne yapabilirim bu nazarı atmak için , Hiç kötü de bakmıyorum sadece dile getiriyorum o kadar :KK43:

Keske ben neden boyleyim diye dile getirseydin. Bari bir ise yarardi.

Merhaba bana da o vidoyu atabilir misiniz. Bende kendimle ilgili iyi bir şey anlattığımda o şey muhakkak kötü oluyor. Yada bir şeye çok heveslendiğimde hevesim kursağımda kaldı derler ya bendede tam olarak o oluyor.
Size başka bişey atıcam müsait olduğumda

Ben her şeye güzel bakmaya çalışıyorum bunu dile de getiriyorum , ilk kez bunu bana halam söyledi, iş arkadaşım söyledi , bi başka kız söyledi … şimdi ben bir kızın tırnağına çok güzel olmuş dedim ve tırnağı kırılmıştı , üniversite zamanı bu kız bana nazarın değiyor dedi , ben aldırış etmedim , sonra meslek hayatımda bi kıza tayt sana çok yakışmış dedim kız o gün düşmüş geldi bana anlatıyor düştüm felan diye , sonra ben taşınacakken buzdolobi şöyle sağlam böyle bozulmadı derken tam taşınacağım vakit 2 senelik buzdolabı bozuldu. , ve tamir ettirdim , sonra bir düğün de kıza bakıyordum bebeğiyle ne kadar güzel diye merdivenden düştü , bi kızın bilekliğini çok beğenmiştim bileklikleri ikisi de kaybolmuş , gerçekten daha farkettiğim ama unuttuğum o kadar çok şey var ki ne yapabilirim bu nazarı atmak için , Hiç kötü de bakmıyorum sadece dile getiriyorum o kadar :KK43:
Ben de ne zaman topuklu, alımlı,hoş giysem takılıp düşerdim😁Galiba benim de kendime hayranlığım nazar oluyordu🙄 Nazara inanırım ama ne yapılır bilemedimm.

Benim arkadaşıma da sorsak aynısını derdi 😂😂
bulabildigim toplamda 8 kisiyi darladim, boyle bir sey hissettiniz mi, oldu mu diye sorup bezdirdim
hepsini. hicbirisi bulamadi, sevdigim insanlar diye mi nazarim degmedi acaba? sevmedigim kisilere soramadim 😬 taktim simdi kafama, bir ortama girince birisini gozume kestirip deneyecegim 😈 bir olay yasanirsa yazarim buraya.

Zorunlu sende birsey var. Ailen yatirin ustune evmi yapmis seni dogurmus yoksa gercekten sonradanmi böyle oldun bilmiyorum buraya yazdigin gibimi kisiligin yoksa rolmu onuda bilmiyorum.cunku cigerini cozduk artik birsey var sende. Ama hacilara hocalarami goturmek lazim yoksa bakirkoy sinir hastaliklara yatisinmi yapilmasi lazim bilmiyorum.zorunlualan degil sorunlualan yapman o kadar mantikli ki su nicki. Asil sorunlar kasimda baskayacak ben burdakilerede soyledim evlendigin an konular artacak.bu ise soyle cozum bulmak lazim doktora gitmessen.ofisteyken sana is disinda birsey soranlara agzim acilmiyor yara var konusturmayin de. İsyerinde sana yemek yermisin dediklerinde bile kafani sallayip evet ve ya hayir seklinde salla o kadar. Evet cevabini bile verme bence yani. Disardaki hayatta soyle. Hatta disarda konusmana bile gerek yok sagir dilsiz taklidi yap basina sorun gelmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X