- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Siz bunu isteyerek mi yaptınız eşiniz hatrı için mi?Ama kandilde ben ailesini ziyarete giderken
Sorun görev haline gelmesiBen eski kafalıyım sanırım, 2 dk telefon edip gönül almak ne zor geliyormuş meğer...
Haklısınız. Ben onu kendimce uygun hale getirmek istedim.
Arkadaşlar hatırlatınca hatırladım ben sizi. Çocuğun yeri baba ocağıdır konusu. Yani sizin mesele kandilde arama meselesi filan değil. 18.yüzyıldan beri hiç güncelleme gelmemiş bir zihniyetle evli olmanız.
Sevgiliyken hatta nişanlılık döneminde az cok anlaması lazımdı eşinin anne baba bağımlılığını. Okurken yoruldum gerçekten. Dediğin gibi birde bu adamı baba yapacak bile bile. Ilerde aklı başına gelip boşanmak istediğinde bu defa çocuğu vermemekle tehdit edecekler, ömür boyu boşanamayacak 'çocuğumun için katlanıyorum' diyecekBen anlamıyorum bu erkekler evlenince birden biremi böyle oluyor birden aileci anne babaci ataerkil hicmi insan tanımaz evlendiği adamı? huyunu suyunu bilmez eski dönemlerdeki gibi evlilik yapılmıyor artık görüşüp anlaşarak yapılıyor . Ben konu sahibin yerine olsam bu adamı evlat sahibi yapmam üremesin böyleleri...
Ben anlamıyorum bu erkekler evlenince birden biremi böyle oluyor birden aileci anne babaci ataerkil hicmi insan tanımaz evlendiği adamı? huyunu suyunu bilmez eski dönemlerdeki gibi evlilik yapılmıyor artık görüşüp anlaşarak yapılıyor . Ben konu sahibin yerine olsam bu adamı evlat sahibi yapmam üremesin böyleleri...
Erkekler kvlerini kendi anneleri olarak gorebilirler de kadinlar yapmaz bunu bence. Erkekler ruhsuz,sokaktan gecene de anne diyebilirler. Ama biz oyle degiliz,kadinlardan kim diyorsa “kvmi annem gibi gorurum” diyen,yalan soyluyordur bana goreBi de şu var. Eşim bana diyor ki ben senin anneni annem gibi görüyorum. Benim annemı annen gıbı görmuyorsun. Bende dıyorum ki annem bu yaşa getırene kadar neler cekmıs, annem gıbı kımse olamaz. Kv yı anne gıbı görene gercekten helal olsun. Ben annem gıbı rahat olamıyorum
Bencede, bizdede şu var nişanlım kendi annesine sarılır öper benim yanımda olsun annemin yanında olsun daha bir gün art niyetle bakıp da laf etmedim , hatta annemle ne güzel merhametli sevgisini gösteriyo annesine ailesine diye konuşuruz babasıyla daha resmiler çünkü, ama nişanlımda annesi de ben anneme sarılayım ee bana hiç sarılmıyon öyle diye pat söyler herkesin içinde nişanlımda öyle kıskanıyolar mı nedir ,nasıl olayım yani biraz empati yapsalar kendilerinin yapamayacakları şeyi bizden beklemezler heralde, bende inadına yapıyorum artık böyle şeyleri takmam ama onlar dile getirdiği için yapıyorum,birde nişanlım benim akrabalarım uzakta oldukları için değil kandilde bayramda aramak isimlerini bile bilmez ama bana yengemi aradın mı teyzemi aradın mı diye trip atar bunlar hep anneden böyle gördüğü için annesinde kıskançlık ve kıyaslama çok fazla varKesınlıkle çok haklısınız. Annesının telefonunu bebegım dıye acıyor. Benım annemın telını de öyle acsın da göreyimannesıni sürekli arıyor. Benım kını sürekli arasın, annesıne sarılıp öpuyor, benımkıne de öyle davransın. Hepsı lafta valaha.
Olmuyor valaha. Kv nın sözü dokunuyor ama annemın sözü dokunmuyorErkekler kvlerini kendi anneleri olarak gorebilirler de kadinlar yapmaz bunu bence. Erkekler ruhsuz,sokaktan gecene de anne diyebilirler. Ama biz oyle degiliz,kadinlardan kim diyorsa “kvmi annem gibi gorurum” diyen,yalan soyluyordur bana gore
Ne munasebet esimin anasini anam goreyim yaniOlmuyor valaha. Kv nın sözü dokunuyor ama annemın sözü dokunmuyor
Evet evet. Kv herkese anne kız gıbıyız dıyor ama alakası yokNe munasebet esimin anasini anam goreyim yani
Daha esim kendi anasini benimseyememis,annem diyememis bana noluyor? Komik bence. Herkesin bir tane annesi olur o da kendi annesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?