Artık kocalarımızın yerini takip edebilecez

+1
Adamla iyice yüz göz olmanın, gurursuz/zavallı durumuna düşmenin alemi yok bence de. Adam pffff aldatıyorum biliyor ehhh o zaman istediğim her haltı yiyeyim diyebilir.

Aynen öyle
Evdeki zaten biliyor ee sesini de çıkarmıyor niye yapmayayim ki keyfim bilir der yani adam

ağbimin bir lafı var,hayatta bakmaz,ilgilenmez,karıştırmaz,aklına bıle gelmez,yengede şikayetçi,benı kıskanmıyorsun,falan adam kımdı ne konuşuyorsun gibi gibi,döndü ve bütün asaletıyle şöle dedi,ben kendımı yoramam,kalbımı bozmam,varsa bır durum elbet karşıma çıkar,o zaman da keserım bıletını olur bıter,

babama bile %100 güvenmem sizler de kimseye bu kadar güvenmeyin. ama konu sahibi bu takip olayı çok sıkıntılı yapmayın

İlk kez duydum bunu
Ama hadi yaptın, iz miz bırakmadan
Konum geldi, sana işteyim derken başka bi yerin adresi çıktı
Ne yapacaksın ?

Evet yakalarsam boşanırım.Henüz bir vukuatı olmadı eşimin ama olmayacağı anlamına gelmez.Kontrolü elden bırakıp kendimi aptal yerine koyduramam.

Yani kadın bir soru sormuş bazıları konuyu her zamnaki gibi saptırmış yok efendim güvenmiyorsan niye evlendin yahu adam sonradan değişmiş olamazmı hangimiz ilk evlendiğimiz günkü gibiyiz demekki bir şüphe duymuş emin olmak istiyor bilgisi olan yardımcı olur olmayan olmaz ama yok illa laf sokulacak değilmi hepinizin kocası dört dörtlük ya ( bu arada yaram falan yok merak etmeyin 10 senelik evliyim çok şükür bir sıkıntı yok)

benim eşim de der, kıskançlık yapınca en büyük zararı kendime veriyorum, sana bir şey olmuyor.
böyle umursamayınca daha etkili oluyor :)

Neden ihtiyaç duyulur ki bunu?
Ararsanız eşiniz söylemez mi nerede olduğunu?
Sabaha kadar nerede olduğunu bilmiyorsanız eşinizin ayrılın o adamdan. Bu kadar net ve kısa.

yok elbette böyle sorunlar olabilir de.
yani kendini bu duruma düşürmesin, ne gereği var.
insanlar konuşa konuşa anlaşır.
derdi varsa kocası ile konuşsun, daha güvenmiyorsa, iş yerine sık sık gitsin, ama arkasından bu şekilde iş çevirerek kendine yapıyor yapacağını.

iyi ama evdekının bılmemesi mumkunmu?aldatan her adamın sevgilisi eşi mutlaka biliyor,ya susar,baksan butun kadınlar kurcalıyor,erkeğin yakayı ele vermemesi mumkunmu?

bir de konu sahibini kocasının takip edilmeye bile ihtiyacı yok adam zaten gece kulpleri müdavimi her gece kızlarla eglencede
hatta aldatılma görüntüsü de var ama yine d e evliler
yani takip etse ne olur etmese nolr

bir de konu sahibini kocasının takip edilmeye bile ihtiyacı yok adam zaten gece kulpleri müdavimi her gece kızlarla eglencede
ciddimisin :) bılmıyordum,benım komşuda öle,kız ne hayatlar var,ahh ahh,kimseyi takıp etmedım,hayat o kadar uzun mu?bir erkek arkadaşımın teline baktım,yanı bakmaya kalktım,çok utandım kendımden,bıraktım zaten,habersiz olduğu için,belki konu sahıbı kaç kişi ile aldatıldığını sayıyordur

Tabiki dediğiniz çok mantıklı ben zaten konu ile ilgili yorum yapmadım evet bende şahsen uğraşmam böyle bir şeyle açık açık sorarım emin oluncada kıçına tekmeyi basarım ben sadece o kadar alakasız yorumlar için yazdım

evet konu açmıştı hatta bununla ilgili
ben de mail hesabına bakmıştım pişman oldum söyledim hatta

O zaman ne diye uğraşıyorsun be kadın zaman harcıyorsun boşuna şu durumda ben eski konularına bakmamıştım

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…