- 14 Mart 2015
- 89
- 18
- 18
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
Yani iyi insanlar. Sadece arkadaş değilde bı ihtiyacım var mesela bişey almam lazım ona bile zorla izin alıyorum. Ya kuzenlerim küçük onlar daha rahat :)Merhaba iremcikk
Ama bence haklisin ya, bu kadar abarti yanlis. Acaba annen arkdaslrinami guvenmiyor? Nasil insanlardir?
Sadece arkadaş değil mesela tek gideceğim bişey almam gerekiyor onda bile gidemiyorum zorla izin alıyorumÇevreye güvenmiyorlardır, çok haklılar ortalık çok kötü.
Buluşacağınız arkadaşlarınızı evinizde ağırlayın aileniz tanısın belki bu kadar tedirgin olmazlar.
Zannetmiyorum anlayacaklarini annemle konuştum kaç kere bişey demiyorAilenle konus anlat bunlari
ortam kotu ondan oyle endiseleniyolardirCanlarım merhaba. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Ailem beni küçük bir kiz olarak görüyor. Kaç yaşına gelirsem geleyim öyle olacağım biliyorum ama bu abartı. Markete gidiyorum desem annem abartıyor. Arkadaşlarım kahvaltıya gidiyor geziyor ben gidemiyorum. Gece zaten dışarı çıkmam. 16 yaşındaki kuzenim benden daha rahat çok özeniyorum ona. Artık böyle olmak istemiyorum ne yapmam lazım
Yani iyi insanlar. Sadece arkadaş değilde bı ihtiyacım var mesela bişey almam lazım ona bile zorla izin alıyorum. Ya kuzenlerim küçük onlar daha rahat :)
Sadece arkadaş değil mesela tek gideceğim bişey almam gerekiyor onda bile gidemiyorum zorla izin alıyorum
Rahat olsun demiyorum yani market en fazla onada yok.Ben de rahat bir anne olamam açıkçası
Bir kız evladım var
Belki de annen abartıyordur bilemiyorum.
Ama insan artık korkuyor.
ortalık kötü şekerim onlar da haklı sorun sende değil zaten.Ama bak bende büyüdüm evlendim hala küçük kızları gibi görüyorlar beni deCanlarım merhaba. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Ailem beni küçük bir kiz olarak görüyor. Kaç yaşına gelirsem geleyim öyle olacağım biliyorum ama bu abartı. Markete gidiyorum desem annem abartıyor. Arkadaşlarım kahvaltıya gidiyor geziyor ben gidemiyorum. Gece zaten dışarı çıkmam. 16 yaşındaki kuzenim benden daha rahat çok özeniyorum ona. Artık böyle olmak istemiyorum ne yapmam lazım
Çok iyi anladım demek istediğinizi:) haklısınız ama en basit yere bile izin yokmarkete gidince annen ne yapıyor abartı olarak
gün biz markete gittik komşularla
annesinin bebeği var diye bir komşunun kızını da yanımıza aldık orta sona geçen öbür komşunun kızı da vardı
fazla dolaşmışız merak edip aradılar mesafe yakın gittikleri yer market diye
muhtemelen benim eşim de evde olsa o da aradı
markete diye çıktınız ne oldu diye
ama atıyorum parka diye gitseydik ne o çocukların annesi arar ne de eşim
yani iki sokak alttaki markete diye çıkıp 1 saat gelmezseniz merak eder ama atıyorum sinemaya gitseniz merak etmez
yani somut örnek verin abartıp abartmadığını anlayalım
Sanırım hep öyle olacak ama bu kadar baskı fazla değil mi :)ortalık kötü şekerim onlar da haklı sorun sende değil zaten.Ama bak bende büyüdüm evlendim hala küçük kızları gibi görüyorlar beni degidince ara aman dikkatli ol şuraya tek gitme ileride anlarsın kıymetini
Rahat olsun demiyorum yani market en fazla onada yok.
Çok mantıklı biraz kendimdede bitiyor aslındaBenim annemde zordu. Ama yavas yavas degisti. Mesela evdeyken tatil bi gunumde ' anne ben gezmeye gidiyrum" desem izin vermezdi ne gerek var derdi. Ama mesela okuldan snra arayip " anne haberin olsun ben surdayim biraz gec gelirim" derdim ardinada " tamammi?' Diye sorardim izin almak babinda. Iyi tm der kapatirdik telefnu. Biraz kendince esnete bilirsin izinleri, belki zamanla bi sorun cikmadgini gordukce sanada guvenir arkdaslarinada.
canım şimdi öyle geliyor anne olunca anlarsın derler ya hani durum aynen öyleSanırım hep öyle olacak ama bu kadar baskı fazla değil mi :)
Dışarısı kötüyse dışarı çıkmadan yasayalim o zaman haklısınız. Yani kuzenim amerikaaya gitti kanadaya bana izin verilmiyor hicbi şekilde. Hep böyle mi olacak bupeki ne gerekçe ile yok
yani markete daha doğrusu o zaman bakkal vardı biz ilkokulda iken giderdik
yetişkin kendin anne olacak kızsın neden markete gidemeyesin ki
bu kadar korumacılık fazla
elin kızları yurt dışında okumaya gidiyor ya da Work & Travel yapıyor o yaşta
herkes dışarısı kötü demiş de
yani 20 yaşındakine kötü ise 30 yaşındakine de kötü hepimiz markete işe okula gitmeyelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?