Artık küçük kız değilim

Benimkilerde bence tecrübesiz çünkü yaptiklari baskı fazla bu kadar doğru degil:)
ah şekerim ben neler çektim anlatsam roman olur yani tabiki değil çünkü insanı yalana ve yanlışa teşvik ediyor bu kadar baskı .Sırf bu yüzden o kadar çok hata yaptım ki ben...

Bütün 3 ayim evde geçiyor işte kırıp dizimi oturmam lazım heralde :

ah şekerim ben neler çektim anlatsam roman olur yani tabiki değil çünkü insanı yalana ve yanlışa teşvik ediyor bu kadar baskı .Sırf bu yüzden o kadar çok hata yaptım ki ben...
Kesinlikle öyle yani ben gece falan dışarı çıkmam zaten ama gün içinde belli bi saatte..bazen ister istemez canım sıkılıyor yalana teşvik ediyor

Kesinlikle öyle yani ben gece falan dışarı çıkmam zaten ama gün içinde belli bi saatte..bazen ister istemez canım sıkılıyor yalana teşvik ediyor
sakın öyle hatalar yapma ben çok pişman olacağım şeyler yaptım sen yapma tatlım ..

üzülme sen geçici bir dönemdesin hem de 20 yaşındaymışsın 16-17 deseydin daha çok var büyümene derdim de zaten olgunlaşma zamanındasın kafana takma bunları insanlar ne dertlerle uğraşıyor..Çok şükür ki anne baban hayatta ve seni önemsiyorlar..

İçimi rahatlattiniz doğru diyorsunuz. İnşallah bunlarda gecer:)

Babanla neden konuşamazsın kızar mı?veya hiç mi iletişimin yok?
Çay içerken örneğin evde çok sıkılıyorum,arkadaşlarım bugün filan yere davet etti ama siz her zamanki gibi izin vermezsiniz diye sormadım diyebilirsin mesela.Suçlayıcı şekilde değil yani amaç bunun senin için çok bunaltıcı olduğunu,gençlerin sosyal ihtiyaçları olduğunu anlamaları.
16yaşında kuzenim demişsin teyzen/dayın/halan kimse artık onlarla konuşabilirsin belki bu konuyu

selam bebiş annen haklı ilerde anneni anlarsın neden böyle oldugunu.

babam öyle pek konuşulacak birisi değil ki annemle konusurumda babam konusulcak bir insan değil

annen haklı 16 yaş çok tehlikeli bir yaş kuzenin için ailesi fazla rahat davranıyor

Gene anneni dinle diye tonla yazılmıştır okumadım yorumları
20 yas genc yetişkinlik yasidir
Kimseden izin almak zorunda olmamali insan
Sadece haber vermesi yeterli olmali

Bence biraz zincirlerini kır
20 yasinda markete bile izinle mi cikilir ya?
Napicaklar dovecekler mi markete gittin diye?
Al anahtarını ben markete cikiyorum de cik ya azicik hayatının kontrolunu eline al

Çok haklısınız herkes sanki 5 yaşındaki çocuk tek başına ayrı eve çıkacakmış gibi tepki vermiş

Gece cikmayi ben de sevmem, nedendir bilmem aksam 8'den once eve girme huyum var.
Izin almayi hic sevmedigim icin 18'e kadar hic teklif dahi etmedim.

Tek basina alisveris yapmayi tercih ederim. Zaten maaile gidince birey gibi degil kucuk, yaramaz cocuga davranir gibi davraniyorlar ya sinirim bozuluyor.

Tek basinayken gayet kibarca ikramda bulunulurken, ailecek gidince ''Al bakalim'' diyen oldu Yasi kac olursa olsun insan garip hissediyor, hele bunu yapan 20'li yaslarda bir kizsa

sen özelsin ailen için ne güzelll,şanslı insan ,şimdi ki gençler ne anne takıyor ne baba her biri ayrı aleminde ,çevre bulunur ama aile bulunmaz okulunu bitir işine gir ondan sonra serbest olursun zaten,böyle şeylere özenme be güzelim

Ama istediklerim gece hayatı falan degil ki alt tarafı gunduz iki saat kahvaltıya gidicem arkadaşlarımla ya da maekte falan ne var ki bunda arkadaslarimin ailesi aile değil mi

İşte çok evci yetistirdilrr dizlerinin dibinde olayim diyor kimide özenme diyor. O ne demek ya ben gece hayatından falan mı bahsediyorum yani alt tarafı market ya market

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…