- 14 Mart 2015
- 89
- 18
- 18
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
İyide 20 yasindayin eve 5 dk uzaklıkta olan markete ya da 10 dk uzaklıkta olan isim vermeyim kozmetik magazasina gideceğim bunun neresi abartıannen haklı 16 yaş çok tehlikeli bir yaş kuzenin için ailesi fazla rahat davranıyor
Ama insan 5 dk markete bile göndermez miselam bebiş annen haklı ilerde anneni anlarsın neden böyle oldugunu.
Dışarısı kötüyse dışarı çıkmadan yasayalim o zaman haklısınız. Yani kuzenim amerikaaya gitti kanadaya bana izin verilmiyor hicbi şekilde. Hep böyle mi olacak bu
Oof Oofİzin alma haber ver
bir de üniversiteyi ailenin yanında okumak da bunlara neden oluyor biraz
Herşeyin ortası olmalı hayatta. Aile ne çok Amaaaan boşver formatında ne de benimki gibi olmalı. Market yahu alt tarafı ne var ki bunda. Ya da eve 10 dk mesafede kozmetik mağazası. Bu kadar olmazAilen seni onemsiyor şanslisin diyenler olmus. Tamam ne ilgisiz aileler var oyle olmasindan iyi ama bu kadarda baskiya mutlu olunacak bir yan goremiyorum ben. Bende ailemin tek evladiyim boyle baski gormedim. Sehir disinada ciktim gezmeye, kampımada gittim, gece eglencesinede gittim.
Kiz markete cikamiyorum diyor "anne olunca anlarsin iyiligini dusunuyor" diyorsunuz. Benim ailem benim hayatimi mahvetmeye calisiyormusta haberim yokmus demek..
TamamVe bi nevi izin almak icin telefon actigininda sunuda ekle" anne su an oturuyorz arkadaslarla zaten, vardik gidicegimiz yere" yada " sinema biletlerini aldik bile simdi filmi bekliyoruz ".
O zmn cabuk eve gel demesi zorlasir.
Cok dogru sanki dışarda butun kötülükler beni bekliyor :) işe girmeyi planlıyorum bende belki öyle öyle kanıtlarım20 yaş çok ufak bir yaş değil, en azından markete gidilemeyecek bir yaş değil. Ben o yaşta çalışıp, para kazanıyordum mesela.
Bence haklısın. Tamam ortalık kötü ama markete gidip birşeyler alamayacak kadar da değil, kurşuna dizmiyorlar sonuçta markete gideni. Ailenle konuşmalısın, en azından annenle.
Annene anlat, telefonunun zaten hep yanında olduğunu, merak ettiği her an seni arayabileceğini söyle. Gece dışarı çoğumuz çıkmadık zaten. İlk zamanlarda annenin belirttiği saatler olsun ve bu saatlere uyarak çık. Akşam 4 buçuk 5 gibi döneceğini söyle mesela ve o saatte dön.
Yavaş yavaş alışacaklardır. Üni bitince işe girmeyecek misin, o zaman ne olacak? Sabah 7de evden çıkıp, akşam 7de 8de geleceksin belki de eve. Bunların hepsini belirt annene.
Cok dogru sanki dışarda butun kötülükler beni bekliyor :) işe girmeyi planlıyorum bende belki öyle öyle kanıtlarım
Valla benim de 20 yasında kızım olsa gözümden sakınırdımCanlarım merhaba. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Ailem beni küçük bir kiz olarak görüyor. Kaç yaşına gelirsem geleyim öyle olacağım biliyorum ama bu abartı. Markete gidiyorum desem annem abartıyor. Arkadaşlarım kahvaltıya gidiyor geziyor ben gidemiyorum. Gece zaten dışarı çıkmam. 16 yaşındaki kuzenim benden daha rahat çok özeniyorum ona. Artık böyle olmak istemiyorum ne yapmam lazım
Canlarım merhaba. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Ailem beni küçük bir kiz olarak görüyor. Kaç yaşına gelirsem geleyim öyle olacağım biliyorum ama bu abartı. Markete gidiyorum desem annem abartıyor. Arkadaşlarım kahvaltıya gidiyor geziyor ben gidemiyorum. Gece zaten dışarı çıkmam. 16 yaşındaki kuzenim benden daha rahat çok özeniyorum ona. Artık böyle olmak istemiyorum ne yapmam lazım
yo annem okumuyor burayıannende burayi okuyorsa kadin hakli senin yasindaki kizlarin neler neler anlattigini okuyorsundur yani
ama onların ki çok gereksiz markete bile heyecanla gönderilmez bi insan yani :)Valla benim de 20 yasında kızım olsa gözümden sakınırdım
Ortamlar o kadar kötü ki artık ne zaman kimin basına ne geleceği hiç belli değil
Etraftan dolayı tedirginlerdir gayet normal
Siz haklısınız ama aileniz de haklı:)
evet bıraz abartı ama ne yapsınlarama onların ki çok gereksiz markete bile heyecanla gönderilmez bi insan yani :)
aynen öyle herkes diyo ki aman özenilcek ne var ya alt tarafı 2 saatliğine kahvaltıya gitmek istiyorum yani gece dışarı çıkayım falan demiyorum ki ya da alt tarafı markete gideyim diyorum yaniAynen öyle 70 yasinada girsek hala 4 yaşında olacaz gözlerinde yarın anne oldugunda anlayacaksın niye böyle yaptıklarını ama konuş annene de annecim ne ben dışardaki kötü insanlara kanacak kadar aptalim nede evde duracak kadar kucuk ne yaptigimi biliyorum boynunuzu egdirmem felen de rahatlat bakalim kucuk bi yasta degilsin insan sıkılır:)
tatlım anne baba için bu böyledir ve sen her zaman küçük prenseslerisin.. özellikle son zamanlarda etraf kötülüklerden ibaret ve evlatları için endişelenmeleri gayet normal. elbette gezmek, eğlenmek seninde hakkın ama dozunda olduğu sürec. anneciğini, babacığını kırmadan konuşmalısın anlayacaklarına eminim.Canlarım merhaba. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Ailem beni küçük bir kiz olarak görüyor. Kaç yaşına gelirsem geleyim öyle olacağım biliyorum ama bu abartı. Markete gidiyorum desem annem abartıyor. Arkadaşlarım kahvaltıya gidiyor geziyor ben gidemiyorum. Gece zaten dışarı çıkmam. 16 yaşındaki kuzenim benden daha rahat çok özeniyorum ona. Artık böyle olmak istemiyorum ne yapmam lazım
zaten dozunda ama onların beni markete bile göndermemesi dozunda mıtatlım anne baba için bu böyledir ve sen her zaman küçük prenseslerisin.. özellikle son zamanlarda etraf kötülüklerden ibaret ve evlatları için endişelenmeleri gayet normal. elbette gezmek, eğlenmek seninde hakkın ama dozunda olduğu sürec. anneciğini, babacığını kırmadan konuşmalısın anlayacaklarına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?