Artık küçük kız değilim

garip bir durum.bende 23 yaşındayım.İsyerim dağın basinda. oraya giderken gık yok.eve geldiken sonra heryere annemle beraber gidiyom ama arkadaş olayını abartmış olabilir.

ama kendilerince. 20 yaşında bi kız 5 dklık mesafedeki markete gidemiyor ne var ki bunda? markette ateşe mi dizecekler beni dövecekler mi insanlar okumak için yurt dışına gidiyor erasmus programıyla. ben nereye kadar böyle yaşayacağım ki? arkadaşlarım sabahtan kahvaltıya yemeğe gidiyor onların aileside aile iyice evci oldum valla hiç arkadaşım yok neredeyse

zaten dozunda ama onların beni markete bile göndermemesi dozunda mı teşekkür ederim konuşaçacağım :)
Elbette markete göndermemeleri abartı ama sanırım türkiyenin son zamanlarda yaşadığı korkunç olaylarından kaynaklanıyor. koskoca insanların başına neler geliyor haberlerde görüyorsundur bunların etkisinde olabilirler.

yani ama bu da ister istemez asosyal yapıyor beni

Bu durumun seni üzdüğünü belirt. bugün uygun zamanda anne ve baban ile konuşmak istediğini söyle ikna edici samimi bir konuşma yapıp sosyalleşmeye ihtiyacın olduğunu belirt canım
çok teşekkür ederim :) yazlığa gidicem orda dedemlerde var onlarla konuşurum ve yavaş yavaş orda dışarı çıkmaya başlarım belki böyle böyle alışırlar

çok teşekkür ederim :) yazlığa gidicem orda dedemlerde var onlarla konuşurum ve yavaş yavaş orda dışarı çıkmaya başlarım belki böyle böyle alışırlar
En tonton arkadaşının dedenin yanına gidiyorsun ohh çok güzel tatlım deden ikna eder anneni babanı :)) ben öyle yapıyordum dedem hayattayken annemi babamı ikna etmesi konusunda yardım istiyordum

Iyide anneler sirf iyiligi düsünüyor diye otamtikmen yaptiklarida iyi olmuyor. Nereye kadar bu izin vermemek? Bu kiz ne zaman gercek dünya ile taniscak? Nasil kendini korumayi ögrencek.

Evet disarisi her zaman emniyetli degil ancak savas alaninda yasanilmiyor. Kiza hapis hayati yasatmak annelerin bencilligi.

I iremcikkkk sana diyorum, bir sekilde anneni ikna et. Birinin dedigi gibi okuldan sonra biraz daha gec eve gel. Yada hafta sonu bir yere ciktiginda izin sormanin yerine cekip git iste. Evde olacagin saati söyle hatta gerekirse arada mesaj yolla annen endiselenmesin diye.

Bir sekilde özgürlügünü gerekirse söke söke al.

bana ne çemkiriyorsun şekerim ben mi yasakladım? ayrıca oh annen iyi yapmış mı dedim? aksine bunları ben de yaşadım ne kadar zor olduğunu insanı kötüye ve yalana teşvik ettiğini yazdım.

konusacagım annemle bi bakayım yazlığa gıdıyoruz yavaş yavaş alıştırıyım

bana ne çemkiriyorsun şekerim ben mi yasakladım? ayrıca oh annen iyi yapmış mı dedim? aksine bunları ben de yaşadım ne kadar zor olduğunu insanı kötüye ve yalana teşvik ettiğini yazdım.
doğru diyorsun
En tonton arkadaşının dedenin yanına gidiyorsun ohh çok güzel tatlım deden ikna eder anneni babanı :)) ben öyle yapıyordum dedem hayattayken annemi babamı ikna etmesi konusunda yardım istiyordum
onlar candır zaten :) şefkatlerine diyecek lafım yok :) dedem daha geniştir bu konularda bi yaz onlarda kaldım kızdı bana iyice melankolik oldun bi dışarı çık gez diye 2 saatliğine falan gezerdim kızlarla hiçte bişey demezlerdi öyle sıkboğaz etmezlerdi ailem gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…