- 14 Mart 2015
- 89
- 18
- 18
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
Eveet ankarada yanlarında okuyorumcanım şimdi öyle geliyor anne olunca anlarsın derler ya hani durum aynen öylekıyamıyorlar sana şu anda sevildiğini bil şimdi sinirlenmen kızman bu genç öfkelerin o kadar normal ki..Ne kadar kızsan da iyiliğini düşündüklerini aklının bir kenarında hep tut olur mu ? üniversiteyi ailenin yanında okuyorsun sanırım
Çok mantıklı biraz kendimdede bitiyor aslında
hımm büyükşehirdesin bir de ..Zamanla düzelir sen sıkma canını çok fazlaEveet ankarada yanlarında okuyorum
Ama çok sıkılıyorum benden küçükler daha rahathımm büyükşehirdesin bir de ..Zamanla düzelir sen sıkma canını çok fazla
ilk çocuk musun? benim de gençliğim öyle geçti üstüme titrerlerdi kardeşlerim daha rahattır mesela bana göreAma çok sıkılıyorum benden küçükler daha rahat
Doğru diyorsunuz bunu uygulayacagimSnra eve gelincede annene anlatirsin neler yaptginizi. " uslu uslu " dolastiginizi. Basiniza bisey gelmedigini. Hem nerelere gittiginizide bilir.
Dışarısı kötüyse dışarı çıkmadan yasayalim o zaman haklısınız. Yani kuzenim amerikaaya gitti kanadaya bana izin verilmiyor hicbi şekilde. Hep böyle mi olacak bu
İlk ve tek :)ilk çocuk musun? benim de gençliğim öyle geçti üstüme titrerlerdi kardeşlerim daha rahattır mesela bana göre
Yaa çok yardimseversiniz tesekkur ederim :) bu sıcakta ne işin var başına güneş geçer gitme ne yapacaksın markette baban ararsa ne dicem..bak hep böyle olmamalı ama markete gideceğim dedin annen ne diyor
çok ciddiyim onun cümleleri ile yaz
ona göre bir şeyler bulmaya çalışacağım
annenin neden böyle düşündüğünü
tamam o zaman sorunun kaynağına indikİlk ve tek :)
ilk çocuk musun? benim de gençliğim öyle geçti üstüme titrerlerdi kardeşlerim daha rahattır mesela bana göre
Bakalım inşallah :)tamam o zaman sorunun kaynağına indikben ilk çocuktum arkadaşlarım buluşurdu beni göndermezlerdi sana değil onlara güvenmiyoruz derlerdi çok sinir olurdum taaa üniversiteye gidince rahat etmiştim sonra baktım ki hakikaten onlar güvenilmez insanlarmış.hepsinin ipsiz sapsız olduğunu çok sonradan anladım.Büyüdüğünün farkına vardıkları bir evre oluyor o zaman rahat bırakıyorlar e bir de tek çocukmuşsun çok normal yani ama düzelir dert etme.
Doğru diyorsunuz bunu uygulayacagim
Bende ankarada yaşıyorum. Bakalım inşallah düzelirbence bu ilk çocuk vs olmaya bakmaz ki
ben tek çocuğum
o zaman da vardı her türlü kötü şey gece 11 de bile gelirdim ki otobüsler genelevin oradan kalkardı ankarada
kimse de bir şey demedi bana geç gelme gibi
sonra halama gittim şehir dışına arkadaşım vardı onunla gezmeye gittik
kaçta geleyim dedim sen bilirsin evde kaçta geliyorsan öyle gel sorun değil dedi
neyse ben o kadar geç gitmedim ama hava kararmaya başlamıştı yazın 9 gibi işte kaybolurum belki diye de arkadaşım bırakmıştı küçük bir ilde her yer yürüme mesafesi ama tedirgin olmuştu işte yine de
biraz da serbest bırakmak lazım baskı merakı körüklüyor
ben daha rahat bırakırım benim çocuğumu ama eşim ile zor gibi daha pimpiriklidir zira
valla bizim ailede durum böyleydi ilk çocuk olunca bütün tecrübesizliklerini bende yaşadık sağolsunlarbence bu ilk çocuk vs olmaya bakmaz ki
ben tek çocuğum
o zaman da vardı her türlü kötü şey gece 11 de bile gelirdim ki otobüsler genelevin oradan kalkardı ankarada
kimse de bir şey demedi bana geç gelme gibi
sonra halama gittim şehir dışına arkadaşım vardı onunla gezmeye gittik
kaçta geleyim dedim sen bilirsin evde kaçta geliyorsan öyle gel sorun değil dedi
neyse ben o kadar geç gitmedim ama hava kararmaya başlamıştı yazın 9 gibi işte kaybolurum belki diye de arkadaşım bırakmıştı küçük bir ilde her yer yürüme mesafesi ama tedirgin olmuştu işte yine de
biraz da serbest bırakmak lazım baskı merakı körüklüyor
ben daha rahat bırakırım benim çocuğumu ama eşim ile zor gibi daha pimpiriklidir zira
Babamla konuşamam öyle şeyleri zaten ama annemle konuştum bişey demiyor yaniBurada 20 yaşında üniversiteli bir yetişkinin özgürlük bayrağını eline almasını (!) aşırı bulan arkadaşlar farkında değil ama bu kızcağızı gezmeye davet eden arkadaşlarının da anası babası var.Onlar da evlat.Onlar da aynı ülkede aynı devirde.Üniversitede değişim programlarıyla ülkeyi gezen öğrenciler var onlar kıymetsiz evlat olduğu için mi izin veriliyor?
tamam o hep anne sen hep küçük kalacaksın ortalık kötü bunlara tamam.Ama bu kadar baskı çok fazla.karakteri iyi oturmamış bir genci yalana yöneltebilir.
bunları belli bir günkü izin alma meselesine indirgemeden,o günkü belli bir yere gitme meselesine indirgemeden genel olarak konuşmayı denedin mi ailenle?Ne diyorlar?
Yaa çok yardimseversiniz tesekkur ederim :) bu sıcakta ne işin var başına güneş geçer gitme ne yapacaksın markette baban ararsa ne dicem..
Benimkilerde bence tecrübesiz çünkü yaptiklari baskı fazla bu kadar doğru degil:)valla bizim ailede durum böyleydi ilk çocuk olunca bütün tecrübesizliklerini bende yaşadık sağolsunlardediğim gibi bende gördüler kardeşlerimde daha rahat davranıyorlar şimdi her aile farklıdır tabi ben benimkilerden yola çıktım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?