Artık nefes alamıyorum.

Degmez o yüzden yol yakinken dön derim evlenince asil yüzü cikar evlenmeden böyleyse evlenince ne olur bilemem
Bir sonraki adım fiziksel şiddet sanırım çünkü yaşamadığım sadece o kaldı geri kalan ne varsa hiç saklamadan gösterdi kendini

Aynen yat kalk dua ettki erken gösterdi senin icinde yüzügü atman icin bir sebep
O konuda kendi de çok net zaten düş yakamdan diye yazıp kesti attı ve artık iyi yaptı diye düşünüyorum belki ben bir süre daha zorlamaya çalışırdım Allah ikimiz için de hayırlısını versin.

Simdi ayrimisiniz yüzügü attinmi ?

Simdi ayrimisiniz yüzügü attinmi ?
En son bir hafta önce konuştuk uzun uzun bana istemediğini ve artık peşini bırakmam gerektiğini mutlu olmadığını beni istemediğini yazdı.. Ben de hafta içinde doktora gittim önceden de bir süre gittiğim biri. Biraz toparlanınca ailemle konuşup son noktayı koyacağım, şimdi anlatacak gücüm yok

Tamam canm sen kendi sagligina bak iyi olmana bak. Ailen eminim sevinecektir dogru karar verdigine benimkiler cok sevinmislerdi

Tamam canm sen kendi sagligina bak iyi olmana bak. Ailen eminim sevinecektir dogru karar verdigine benimkiler cok sevinmislerdi
İçleri hiç rahat değil farkındayım, bambaşka birine dönüştüm gözlerinin önünde ve sürekli mutsuz görüyorlar beni sürekli ağlamaklı ya da kendi içine kapanık. Eminim onlar da hayırlısını istiyorlardır

Tabiki anne baba evladinin kötülügünü asla istemez emin ol

Daha çok yeni farkındayım zamana ihtiyacım olduğunun ama özellikle akşamları alışkanlık mı bilemiyorum mesaj atmamak için çok zor tutuyorum kendimi. Yaşadığım ona olumsuzluğa rağmen aklıma gelen iyi bir şey beni mahvetmeye yetiyor. Umarım kısa zamanda toparlanırım bu şekilde deneyimi olanlar ne kadar sürede atlattı acaba?

O kadar uzak bir ihtimal gibi geliyor ki. İlk olduğu için bu kadar şiddetli olmuş duygularım son olmayacağını biliyorum ama inanmak zor geliyor
İlk olunca öyle oluyor maalesef. Bende sizin gibiydim. Başkası beni sevemez değil de onsuz olmaz gibi düşünüyordum. Ondan başkasıyla evlenmem diyordum ama şimdi başka biriyle evliyim ve iyi ki diyorum. Iyi ki o insanla evlenmemişim hayatımı mahvedecekti bunu biliyordum

İnanın yaşayacaklarımı çok net görebiliyorum aslında kumar bağımlığı sürekli borç ödeme sürekli psikolojik belki de sonrasında fiziksel şiddet. En kötüsü de haftalar süren görmezden gelme sürekli bırakırım tehditleri.. Asla bu kadar zayıf olabileceğimi dişünmezdim

Aşağı yukarı aynı şeyler. Emin olun geçiyor. Ben de öyleydim. 1 sene kendime eziyet ettim peşinden koştum aptal gibi. Şimdi ne kadar salak mıșım diyorum. Siz de öyle diyeceksiniz ilerde. Bi ömür mutsuz yaşanmaz. Kestirin atın. Ben çok koştum peşinden sonra bi gun tamamen bitirdim aklımda kestirdim attım. Ne bir mesaj ne bir iletişim kurma hiç bir şey yapmadım. Her şey sende bitiyor, aklında bitiyor. Kendine eziyet etme

Ben de sürekli peşinden koştum hala da mesaj atmamak için çok zor tutuyorum seven birinin davranışları değil asla bunlar farkındayım sevmediğinin. Buna rağmen neden kestirip atamıyorum diye düşünüyorum. Eminim atlatırsam her zaman için şükür kurtuldum diyeceğim ama şu an her şey sadece lafta aklıma gelen düşünceler beni dibe çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…