• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyle bi mantelitenin katip olduğunu nasıl düşebildiniz 🙄😂😂
ben kafamda bi yere oturtamadım da meslekle ilgili ,katipler size dava açsa kazanır …. Aman diyim 😂😂
Zorunlu'yu katip olarak düşündüm de, söylesem herkes ayrı incinecek ya neyse skskskeek.

hiç kimse için düzeninizi bozmayın , sizi istiyorsa her türlü ister, kendinizden taviz vermeyin ,sonu böyle oluyor

Valla ne yalan söyleyeyim ki,bende kpssden kaç puan aldığını çok merak ediyorum zorunlunun🥺 çünkü ben puanımı yukseltemiyorum🥺 Z zorunlualann
cin gibi insanlar kpss belasını geçemedikleri için özel sektörde sürünüp duruyorlar. kpss cidden ilginç bir sınav ve zeka ölçtüğünü düşünmüyorum çok yüksek puanla atanmış biri olarak. çünkü meslektaşlarıma bakıyorum (öğretmen) ya da bazı memurlara yani kimisinde o kadar düşük bir algı ve karakter var ki bu sınavın nitelik ölçmediğine emin oluyorum

cin gibi insanlar kpss belasını geçemedikleri için özel sektörde sürünüp duruyorlar. kpss cidden ilginç bir sınav ve zeka ölçtüğünü düşünmüyorum çok yüksek puanla atanmış biri olarak. çünkü meslektaşlarıma bakıyorum (öğretmen) ya da bazı memurlara yani kimisinde o kadar düşük bir algı ve karakter var ki bu sınavın nitelik ölçmediğine emin oluyorum
Kesinlikle katılıyorum canım, havanın çok sıcak olması bile etkiliyor 🥺 değil bilgi ölçecek

Ben 2004 yılında 82 puan alarak atandım.İlişkilerind baktığımda hiç başarılı değilim.Tabi konu sahibi arkadaşın olayı başarısızlık olarak bile ifade edilemez.Yanımdaki atanmış memur insanlara bakıyorum neler var neler.En yakın örnek kuzenim öğretmen eşi de öğretmen çift maaş alıyorlar.Ama koca tam bir parazit sürekli kızın ailesinden geçiniyor kv bu durumu destekliyor.Kızın anne babası bu durumdan dolayı boşanma aşamasına geldi.Kızın kartı kocada bitcoinde para batırmış güya kızın ailesi ödedi.İnsan durumun içinde olunca çok basit gerçekleri bile göremiyor sanırım.

Kız başlığa ilgi ve ilgisizlik nedir diye sormuş birimiz bile onun yanıtını vermemişiz😒 kötü kalpli birileriyiz.
İlgi nişanlını duşakabinsiz klozetsiz eve sokmamaktır, işe gitmek için her gün dil dışarda yokuş yukarı yürüyeceği evi tutmamaktır. Halledicem yavrum diyerek, bir gelinlik parasını bile geline itelememektir..

İlgi nişanlını duşakabinsiz klozetsiz eve sokmamaktır, işe gitmek için her gün dil dışarda yokuş yukarı yürüyeceği evi tutmamaktır. Halledicem yavrum diyerek, bir gelinlik parasını bile geline itelememektir..
IMG_20230726_175147.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X