- 9 Mart 2011
- 12.026
- 9.667
- 448
- Konu Sahibi zorunlualann
Nerden biliyon?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden biliyon?![]()
Zorunlu'yu katip olarak düşündüm de, söylesem herkes ayrı incinecek ya neyse skskskeek.böyle bi mantelitenin katip olduğunu nasıl düşebildiniz
ben kafamda bi yere oturtamadım da meslekle ilgili ,katipler size dava açsa kazanır …. Aman diyim![]()
aklın yolu bir miZorunlu'yu katip olarak düşündüm de, söylesem herkes ayrı incinecek ya neyse skskskeek.
Zorunlu ile aynı kaleme denk gelmim dünya küçük sonuçta diye dua ediyorum.aklın yolu bir mi
baş katipler meclis dışı
böyle bi mantelitenin katip olduğunu nasıl düşebildiniz
ben kafamda bi yere oturtamadım da meslekle ilgili ,katipler size dava açsa kazanır …. Aman diyim![]()
zorunlu katip dediniz daha ne olacaktöbe bismillah katiplere ne dedim ben
çok sevdiğimiz katipler de var![]()
zorunlu katip dediniz daha ne olacakZorunlu lütfen nasıl memur olduğunu anlatır mısın duşakabinsiz kekim
ay sen de mi zabıt katibisin katip ordan mı geliyorZorunlu ile aynı kaleme denk gelmim dünya küçük sonuçta diye dua ediyorum.
kız Silivri soğuk da olmaz şimdi hiç bahane uydurmadan say sen ahahhahahahyani şimdi hebele hübele
başka meslekler de sayarım da
işte o zaman silivri yolları taştan olur
cin gibi insanlar kpss belasını geçemedikleri için özel sektörde sürünüp duruyorlar. kpss cidden ilginç bir sınav ve zeka ölçtüğünü düşünmüyorum çok yüksek puanla atanmış biri olarak. çünkü meslektaşlarıma bakıyorum (öğretmen) ya da bazı memurlara yani kimisinde o kadar düşük bir algı ve karakter var ki bu sınavın nitelik ölçmediğine emin oluyorumValla ne yalan söyleyeyim ki,bende kpssden kaç puan aldığını çok merak ediyorum zorunlununçünkü ben puanımı yukseltemiyorum
Z zorunlualann
Kesinlikle katılıyorum canım, havanın çok sıcak olması bile etkiliyorcin gibi insanlar kpss belasını geçemedikleri için özel sektörde sürünüp duruyorlar. kpss cidden ilginç bir sınav ve zeka ölçtüğünü düşünmüyorum çok yüksek puanla atanmış biri olarak. çünkü meslektaşlarıma bakıyorum (öğretmen) ya da bazı memurlara yani kimisinde o kadar düşük bir algı ve karakter var ki bu sınavın nitelik ölçmediğine emin oluyorum
Klozeti epeyi dert etmiş günahına girmeyinklozet yok, dolap eski, ev kötü, iş yerine cok uzak, 350 bin borç var; bunlar halledilebilir şeyler çok da takmamak lazım. Ama nişanlı güzel olmuşsun demezse işte o zaman çok kötü![]()
Kondom da epeyi pahalı bi de bu hallederiz kadir ppsine kıyıp takmaz.Ella 416 tl olmuş. Çocuk çok daha pahalı. Kondom bulundur yanında, bir nevi kredi gibi düşün.
İlgi nişanlını duşakabinsiz klozetsiz eve sokmamaktır, işe gitmek için her gün dil dışarda yokuş yukarı yürüyeceği evi tutmamaktır. Halledicem yavrum diyerek, bir gelinlik parasını bile geline itelememektir..Kız başlığa ilgi ve ilgisizlik nedir diye sormuş birimiz bile onun yanıtını vermemişizkötü kalpli birileriyiz.
İlgi nişanlını duşakabinsiz klozetsiz eve sokmamaktır, işe gitmek için her gün dil dışarda yokuş yukarı yürüyeceği evi tutmamaktır. Halledicem yavrum diyerek, bir gelinlik parasını bile geline itelememektir..
Ne kadar da hijyenik gülmüşsün, canım benim