Zorunlu diğer konularını da biliyorum senin. Evlilik çok ciddi bir karar. Zaten boyundan büyük borcun var. Şimdi daha da büyük borçların altına gireceksin. Üstelik buna değecek mi? Sana burada yazdıklarımızı okuyup ama bildiğini okuyup, 3 ay sonra da muhtemelen "evlendim ama pişmanım, şu kadar da borcum var, ne yapacağım" başlıklarıyla konu açacaksın. Herkes sana biz demiştik diyecek.
Tüm bunlardan bağımsız ben aileni ve arkadaş çevreni merak ediyorum. Oturup bu konuları dertlestigin kimsen yok mu? Seni silkeleyip kendine getirecek birisi yani... hiç mi sözüne kıymet verip dinledigin birisi yok hayatinda? Ya da onlar da akıl vermekten yoruldu mu artık?
Ayrıca memursun, mis gibi elinde garanti bir işin var. Kimseye muhtaç değilsin, aç açıkta değilsin. Ama bu sevgi, ilgi açlığı seni yanlışlara sürüklüyor. Kendini suistimal ettirmeye çok müsaitsin, neden? Otur bir düşün bunu. Keşke gereksiz harcamalar altına girecegine bir terapi alsaydın. Kendine hayatın boyunca yapacağın en güzel yatırım olurdu. Eğer imkanın varsa hala geç değil. Ama tasinmak da büyük masraf. Maddi durumun ne alemde acaba?
Dedigim gibi 3 ay sonra daha da büyük pismanliklarla buraya konu açarsan o zaman ne olacak? Gözü perdeli bir kiz değilsin aslında her şeyi farkında olarak yapıyorsun. Ama bu zayıf yanını güçlendirmen lazım. Kendini düşünebilirsen tabi.