- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Bende onu diyorum annemlere ben memurum ve bu ev Allah’ın bayırında bi ev , gerçekten ev yeni bina dubleks 5 odalı , ama bulunduğu konum berbat , bi arabam olsa dert değil ama burda böyle benim için çok zor olacak , onu geçtim kayınvalide para biriktirin ev alın diyor bu ne demekse , onu geçtim önceki evin çıkma dolaplarını koymuşlar , içi leş gibi , istikbalden mobilya beğeniyorum onun sadece adı var diyor , yani saçma salak işler , gerçekten şu an burada çok mutsuzum aynı köyde okula gidip gelirkenki zamanlarım aklıma geldi tekrar çile çekmeye başladım ailem ile konuştuk konuyu babam o zaman niye dert ediyorsun çalıştıgın yere yakın bulursun diyor , verirsin 15 bin kira diyor , buranın kirası şu an 5 bin tl ;(İçine dert olanlar yarın başına katmerli bela olacak.
Onca yıl çalışmış okumuş kapı gbi kpss kazanıp atanmışsın. Kendine yakıştırdığın ev ikinci el dolaplı klozetini senin taktıracağın, allahın bayırında sıfır bir izbelik mi? O evi kv ile nişanlının başına yıkıp çıkman lazımken sen eşya bakıyorsun. Devlet memuru olarak lendine işsiz bir koca ve kenar mahallede bir döküntü evi nasıl layık gördün ya,
Sen boşa sorgulama kendini, becerip de doğruyu ayıramıyorsun, kafa yormana gerek yok. Eşyayı da ikinci el ya da spotçudan mı baktınız. İşsiz bir adamla evlenmek için üstüne para veriyorsu resmen. İşi var deme boşuna, babasının yanına sokulmuş işte, iki gün sonra kavga edip evde karpuzunu büyütmeye başlayacak, hatta çıkardığı donu makineye bile koymayıp malak gibi yatacak. Ev erkeği bile olmaz bundan