- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna benzer bi olayda benim başıma geldi, beyefendi iş bahanesiyle akdenizde 5 yıldızlı otellerde kaldı ve Allahın hikmeti birgün telefo cebinde açıldı farkında değil. Tabi kıyamet koptu o dönemde biz sadece sevgiliyiz. Bitti dedim aileme anlattım çıktı geldi yalvarmalar, yakarmalar, ağlamalar.... geçte olsa iyi tamam dedim barıştık ve 8 ay sonra nişan ardından tayin için nikah. Düzeldi mi dersen zerre düzelmedi yolda kızları görür ağzını ayırıp yanımda bakar. Yanımda laf atar kaç defa tartıştım ama yok anlamıyor. Diyeceğim o ki bi kere koktu mu artık düzelmiyor.
Ah arkadaşlar ben ki bunları yaşamam diyen kadın ve affetmem diyen kadın bu haldeyse ne diyeyim kendime bilmiyorum. Seni aldatmadım zaten dil bilmem diyor oturuyordum sadece diyor ama buna karşılık bende zifiri karanlıkta bende diğer erkeklerin çocukları severim bir gün deyince olamaz diyor. Sanki bu olanları o yapmamış bunlar yaşanmamış gibi eski sadık kocammış gibi davranıyor. Evi her zamanki gibi beraber temizliyoruz, beraber yemek yapıyoruz ama yok ona da söyledim olmuyor. Onu kanımın son damlasına kadar seviyorum. Çocuk istiyorum senden dedi daha dün. Bende kusura bakma bundan sonra kariyerim, artık hedefim doğrultusunda yaşayacağım.
kendiyle muhasebesini yaparken sayın muhasebe müdür yardımcısı tatiyana da defter-i kebiri dolduruyordu galiba..healal olsun .adammış
Çocuğunuz yoksa çok sıkı bir şekilde korunun. Sonra karım nerde diye gelince ağlıyor ya siz neden ağladınız ki? Aileniz de hala seviyor diye git demiş olabilir mi?
Hatasını adam gibi kabullenmeden barışmanız iyi olmamış. En azından ettiği küfür için özür diledi diyin lütfen.
çok üzüldüm evet güvenmen artık cok zor allah yardımcın olsun canımMerhaba,
O kadar dolu , o kadar yaralıyım ki sizlere anlatamam. Geçmeyen yaralarımın mimarı olan eşimle ortaokul arkadaşıyız, 6 yıldır birlikte ve 2 yıldır da evliyiz. Benim gibi tabiri caizse erkek Fatma'yı aşkla tanıştıran ve pamuk gibi yapan eşimle 2 mükemmel yıl geçirdim. Kanatlarım hep açık aşkla gökyüzünden izledim herkesi. Her seferinde bana olan aşkını ve bana olan sadakatini kanıtlamak için elinden geleni yapardı. Ta ki kanatlarımı kırdığı güne kadar.
Kuzenlerimle tatil planladık ve tatile gittik güneye. Orada herşey planladığımız gibi olmadı, yani grup olamadık. Eşim bu duruma feci bozuldu tabi. Neyse biz beraberken Rusça merakı aldı yürüdü eşimde. Şarkıları indirmeler, zil sesi yapmalar, rusça kelimeler öğrenmeler vs. Ben de çok aleni şekilde merakını belli etmemesini, olur ya bir rus gelir kur yapar yanlış anlaşılırsın dedim. Tamam aleni yapmam dedi.
Neyse tatilde yüksek ateş neticesinde hastanelik oldum. İlaçlar beni her kullandığımda istemsiz 1 saat uyutuyordu. Eşimde sen uyurken sıkılıyorum aşağı iniyorum dediğimde anlayışla karşıyordum. Sonuçta tatildi, en azından kafasını dinlerdi. Derken son gün ilacımı kullanamadım, haliyle uykum gelmedi. Havuz başında sohbet ederiz dedim. Hayır sen yukarı çık duş al dedi. Acelesi ne çıkınca alırım dedim. Ablanlara bak vs derken saçma sapan ısrar başladı. En sonunda sinirlendim -Amacın ne diye çıkıştım. Bu daha sinirlendi artık laf dinlemez oldun boşanalım dedi. Ben başladım ağlamaya. Sonra yanına gittiğimde hadi gel odamıza gidelim dedim. Sen çık gelirim kafamı toparlamam lazım dedi. Tamam dedim ve gittim. İçkili olduğu için onu merak etmeden duramadım havuz çok karanlıktı ve içkiliydi. Düşebilir Allah korusun boğulabilirdi. Yangın merdiveninden onu seyretmeye başladım. Derken içkisi sağ tarafa neşeli neşeli kaldırıp birileri çağırdığını gördüm. Sonra kızlar aşağı indi, üstünü düzeltti , neşe ile yanlarına gitti. O sırada bana bir mesaj - Kendimle muhasebedeyim beni bekleme yat. Yıkıldım. Mafoldum. İndim aşağı yazıklar olsun sana demek buymuş sebebin dedim. çıktım yukarı çantamı aldım. Peşimden gelmemişti, tekrar aynı yere geldiğimde neşe ile oturuyordu o rus kadınla.
Sonrası anahtarı kafasına atıp gittim. Geldi kavga kıyamet. Sanki haklı gibi mesnetsiz küfürler. Bana o... bile dedi. ( erkek doktora gittiysem artık görmüş devamını da halledermişim.) vs. Sonra sürükleyerek otelden çıkardı sokakta yattık otobüs saatine kadar. İstanbulda da artık şiddet uygular diye o görünmeden indim araçtan. Geceyi arkadaşımda geçirdim. Yazdığı mesaj- eve gel mal ve ödeme paylaşımı yapalım yarın dilekçe veririz. Tek başıma mı ödeyeceğim. Gelmezsem babana giderim.
Babam 2 kere açık kalp ameliyatı geçirdi. Korktum gider babama bişey olur diye. Kayınvalidemi aradım. Durdurun onu dedim. Anlattım her şeyi. Buraya gel dedi. Korkuyorum bugün olmaz dedim. Kapadım telefonları ertesi gün de babamlara sakince anlattım herşeyi. Karım nerde diye ağlaya ağlaya geldi. Karşına çıktığımda yırtına yırtına ağladık karşılıklı.
Babam bana bu seferlik git ama bir daha olursa tartışmadan gel buraya deyip ikna etti beni.Ama yok olmuyor. Eşim aldattığını kabul etmiyor. ( kadının çocuğunu seviyormuş) Herkese anlattın rezil olduk diyor. Ben o gördüklerimi ve duyduklarımı unutamıyorum.
Uzun oldu farkındayım ama kahrımdan öleceğim. Güven yok, kanatlarım kırıldı artık uçamam.
ya evet benim eşimde son tatilimizde ruslarla dolu bir otele gittik. öyle gelene gidene baktı bana da niye hiç keyfin yok bu tatilde diyor. şimdi geldik hala güzel çirkin farketmez öyle boş bomboş bakıyor. hani iç geçirme durumu yok. bana da çok düşkün aşırı aşık. niye bakarki insan. normalmi? (not:bu güne kadar hiçbir falsosusunu görmedim)
anlam veremiyorum![]()
bacım bu erkekler için boşamak çok kolay..eskide kaldı o meşhur bekara karı boşamak kolay sözü...erkeklerin kaybedecek birşeyi yok..benim gibisini bulamazsın dersen ''bulurum zibil gibi'' derler...çok güvenmek doğru değildir kocaya..seni sevdiği gibi bir başkasınıda rahatça sever kulu kölesi olur..sana o...der ama evli bir erkekle oynaşan fingirdek bir kadına gönül verir ,dünyanın en namuslu karısı olur erkek için böyledir..şöyle düşün..ne sen başkasının malısın ne başkası senin malın..dünya hayat böyle..erkeklerin doğasımıdır aldatmak bilmem..eennnn namuslu erkek bile karısını mutlaka bir şekilde aldatır..beyin olarak göz olarak beden olarak..hem sakın ağlamasına aldırma timsah gözyaşıdır o..bir yapan tadını aldımı onun gerisi gelir..ailen arkandaysa sepetle gitsin rusyaya..hem rusça öğrenmeye çalışıyorsa bayağı gözünü rus bürümüş demekki.karar senin..
bir yanlışlık yaptım yazımda şöyle olacaktı.''bekara karı boşamak kolay''demiştim..artık bu evlilerde de geçerli hatta daha çok geçerli....Mesele asıl o ya,
Maalesef ailem beni sevmiyor, daha doğrusu yabancı gibiyim onların gözünde. Psikolojisi bozuk bir abim var kendimi bildim bileli dayak yedim ondan öyle böyle değil. Arkadaşları önünde yere serip tekme tokat dövdü kaç kere. Sonuç annem babam gık demedi ona. Hatta abimin gazıyla kaç kez dayak yedim babamdan. Çok zor günlerdi. Ne zaman üniversiteyi kazandım mühendislik fakültesini o zaman kurtuldum abimden. Gerçi arayıp bin türlü hakaretler, mailler yine bırakmadı peşimi ama artık dayak yoktu. Evlenirken bile çeyizimi camdan fırlatmalarına izin verdiler babamlar, bütün mirastan hak alacak yegane kişi abim. Ben okumuşum yetermiş. Yani özetle o evde de yerim yok. Babam ameliyat oldu diye yanındayım, sonunda vicdan azabı çekmeyeyim diye.Eğer boşanacaksam arkamı sağlama almam lazım. Kenarda param yok herşey ortak. En azından tekrarı olacaksa hazırlıklı olmam lazım. Çünkü bu sefer temelli kaybolacağım.
Benim eşim eve hiç geç gelmedi. Ben ayrı hiç zaman geçirmedi. Hiç arkadaşları ile dışarı çıkmadı. Ne yapsa haber verdi. Şifreleri bilirim. Hayat ortağımdı evde, dışarda, işte herşeyi ortak yapardık. Ben dersem yapardı. Ailem , akrabalarım çok ciddi fanları. Doğum günümde herkesin evine gidip doğum günü kutlu olsun videoları çekip evi güllerle doldurdu. Gözüm kapalı inanıyordum ona. Sonuç işte bu.... Lütfen paranoyak olma ama bel de bağlama sonuç yıkım oluyor.