İnan'ın şaşırma duygumu kaybettim.Aklıma hemen başka kadın geldi. Pis nefisli.
Nerden anlatsam. İlk başlarda gün içinde aramalar kesildi. Mıç mıç değildik ama gün içinde muhakkak araşırdık. Sonra eve geç gelmeler başladı. Sonra bana karşı agresifleşti. Her hareketim batar oldu. Bende tabi süreci iyi yönetemedim. Baya bi saçmaladım. Bu arada alkol hiç almazdı şimdi içmeden gelmiyor. Çocuklar kızım farkında diğerleri küçük biri 6 diğeri 3 kızım çok üzülüyo ama bi süre sonra oda babasının düzeleceğini ümit ediyorBen de anlamiyorum hep bu parmakla gosterilen ciftler nasil boyle oluyo.
Digeri esinin size ilgimi gostermiyo yoksa bosanmak mi istiyo.
İlgiyse bi sirket kurmus is stres derken size degismis gelebilir.
Cocuklar icin bisey diyemiyecem.cok duskunlermis ya simdi napiyolar peki babanin bu degisimin de
Aslında ben anlatamadım yaklaşık 8 Aydır böyleyiz. İlk başlarda kabul etmiyordu durumu benim abarttığını iş için diyodu neler yaşadık sen biliyorsun falan falanBen anlamadım ilişkiniz neden bozuldu?
Ailesiyle araniz iyiymis konussaniz size yardimci olmazlar mi ogullariyla konusup.eger iyce kotulesir kp kv de bana karsi dururlar diyosan hic bulastirma.Nerden anlatsam. İlk başlarda gün içinde aramalar kesildi. Mıç mıç değildik ama gün içinde muhakkak araşırdık. Sonra eve geç gelmeler başladı. Sonra bana karşı agresifleşti. Her hareketim batar oldu. Bende tabi süreci iyi yönetemedim. Baya bi saçmaladım. Bu arada alkol hiç almazdı şimdi içmeden gelmiyor. Çocuklar kızım farkında diğerleri küçük biri 6 diğeri 3 kızım çok üzülüyo ama bi süre sonra oda babasının düzeleceğini ümit ediyor
Onu da denedim yatağını ayırdı kulpsuz çaydanlık. Evlilikten soğumuş parayı buldum kendim yiyecem diyemiyordaAilesiyle araniz iyiymis konussaniz size yardimci olmazlar mi ogullariyla konusup.eger iyce kotulesir kp kv de bana karsi dururlar diyosan hic bulastirma.
Saçmaladım o kendine bi yol çizdi ben de birgüzel o yola taşları döşedim. Sonra ailesinedurumu anlattığımda ha ama oda şunu yaptı demiş. Malın mülkün derdine düştü beni yaraladı bu demiş. Bütün mal varlığımız şirket üstünde şirkette annesinin bende kullandığım arabayı üstüne yapmasını istedim. Biraz çirkefleşmişde olabilirim ama öncesinde beni çoookkk delirtti onlardan bahsetmemiş.Neden kendinizi bu kadar yipratiyorsunuz.
Her cumlenizde kendinizi sucluyor gibisiniz.
Bu sureci "yonetemedim" gibi.. Sacmaladim.cumleniz gibi.
Siz de insansiniz.nereye dek tölere edecektiniz?
Lutfen kendinizin de bir birey oldugunuzu unutmayin.
Ve O kim ki bosayip bosamadigina karar vercekmis?
*bu lafi ile -1 ben de.
Ya parayi buldu .ortami degisti. Icki meyhanelere sardi.
Ya dibi buldu yine ickiye sardi.
Onu da ben istemiyorum ailem yanımda değil kimsem yok burda bana sahip çıkacak. O yüzden çocuklarımı alıp gitmek istiyorum. Ama çocuklara da kıyamıyorum. Bu evde de durmak istemiyorum.Bazen biten seyler icin cabalamak gereksiz.Olmuyorsa zorlamanin anlami yok.Belli ki esinizin hayatinda baskasi var.
Bosanmak isteyen esinizse evi size biraksin cunku gitmek isteyen o.Hem cocuklarinizin duzeni bozulmamis olur hem babalarini gorebilirler isteyince.
Benim vicdanım okadar rahatı ben çok fedakarlık yaptım. Başka bi kadın var mı yok mu İnan'ın bilmiyorum sorduğumda yok diyor.(var da demez gerçi) ama yine de bakıyorum yok diyorum bu adam benim kocam değil uzaylılar kaçırmış yerine de bunu koymuşlarAllah yardımcınız olsun. Zor bir durum tabi 3 çocuk var düzen var kolay değil bir yuva yıkılırken dağlar bile titrermiş..
Eşinizin hayatında birisi olduğu için bu kadar değişmiş olabilir mi ? böyle bir şüpheden bahsetmemişsiniz ama , sanki tavrı hareketleri öyle gibi yoksa bile böyle giderse meyilli gözüküyor..
Eğer imkan varsa kısa bir tatil ayarlayın çocuklarınız olmadan, Başbaşa sorunları çözebilmek adına son kez şans vermiş denemiş olursunuz
Yok o da olmazsa sizin de yapacak birşeyiniz Yok , sonuçta bi hayatınız var zehir etmek yerine güzelce yaşamak sizinde hakkınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?