Artık son noktaya geldik :((

Bu arada bana gelip deseydiki ben çok çektim biraz rahata erdim azıcık geziyim tozuyum dağıtıyım. Beni biraz hoş karşıla eve gelince sarılsaydı benimle çocuklarla ilgilenseydi yeminle onu mutlu görmek beni daha çok sevindirirdi. Ha dırdır ederdim ama büyütmezdim meseleyi

Bacım onu da denedim daha da azıttı. Bu sefer alkol de girdi işin içine ben o zaman delirdim. Biz ne günler geçirdik dolmuş param olmadı da karnım burnumda okula yürüyerek gittim o zaman dahi içmedin şimdi niye be adam

Hanımefendi lütfen siz üstünüze alınmayın ama bizde şöyle bir söz vardır adam parayı bulunca karı parasız kalınca azarmış sizinkide o misal

Ablacım böyle bi adamdan daha hayır gelmez sana.. Bende 17 yaşındayım 3 kardeşiz ve annem babam ayrı.. çocuklarının şuanki psikolojisini tahmin edebiliyorum o açıdan.. ama artık kendini kendi mutluluğunu çocuklarınla birlikte düşünme vaktin gelmiş bence böyle bencil bi adamla geri kalan hayatındada kafandaki saçları dökme. Bi şekilde o evden uzaklaşmanın başka bi yere gitme durumu oluşturmaya çalış ailenle konuş ablanla vs.. akrabalarınla en azından bi 3 ay uzaklaşın mesela o sıra düşünün ve karar verin gerçekten zamanın geri dönüşü yok ve çocuklarınıza bence eşiniz tek başına değil ikiniz birlikte oturup konuşmanız gerçekten daha iyi olur tek taraflı konjşmalarda genellikle diğer tarafa yüklenme olur ikinizde eş olarak değil anne baba olarak oturup konuşun eğer ayrılacaksanızda. Allah kolaylık sabır versin

Ozamanda çeken sizdiniz şimdi de.. nedir bu kadınların çektiği...

Ah canım kardeşim bende biliyorum hayır gelmez ama şu üç çocuk varya Rabbim bağışlasın mantık çerçevesinde ne varsa yıkıp geçiyor. Benim eşimden umudum yok ha düzelirse hatasını anlarsa amenna ama onun dışında boşanma işini benim üstüme yıkmasına izin veremem çocuklarım bunda onlarca yıl sonra anne bizim hatrımız damı yoktu demesinler diye. Olası bi ayrılıkta nasıl hareket edeceğime kara veremdim sadece

Az para kadını çok para erkeği yoldan çıkarır derler nankör insan utanmaz... Allah'a havale et canım benim Allah'a tevekkül et o hakkınızda en hayırlısını versin inşallah üzme kendini su akar yolunu bulur...

Ben şimdi boşanıyorum desem millet şok geçirir. Yani olurda eşim beni beğenmedi artık abartısız söylüyorum 3 çocuğum var fiziğimde deformasyon hiç yok hala 55 kiloyum. Yaşımı hiç göstermem Yen'i tanışanlar bırakın 3 çocuğu evli olmama şaşırırlar( biraz kendimi övdüm ama idare edin)

Allah benimde onun da Allah'ı o kadar daralıp bunaldığım bir anda bir ayet karşıma çıktı Allah kadını işitti diye o gün dedim bin şükür Rabbim yanımda mazlumun hep yanında biraz sabır biraz dua lazım bana

sen zaten bosanma davası acma ablacım bırak acıyorsa kendisi accsın bana kalırsa otur bol bol dua et Allah tan baska sıgınacak kimsemiz yok.

Bosanmamak da bir secenek tabii ama cocuklariniz mutsuz olunan bir yuvada bunu iliklerine de hissedecek.
Evde surekli gerginlik ve ayyas bir baba figuru
Ve sizin daha da yipranan sinirleriniz

Cok zor.
Allah hayirli cikis yolu gostersin.

Ama bosanmak da kotu birsey degil.

Kendinizi suçlamayın suçlu siz değilsiniz
Acele etmeyin derim adımlarınızı iyice ölçüp biçip tartıp atın

Hayırlısı olsun kendinizi çok sıkmamaya çalışın

Kendinizi suçlamayın suçlu siz değilsiniz
Acele etmeyin derim adımlarınızı iyice ölçüp biçip tartıp atın

Hayırlısı olsun kendinizi çok sıkmamaya çalışın
Rabbim yardım etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim çoook rahatladım hakkınızı helal edin

Bi de kadınlar paragöz kadınlar para için her şeyi yapar derler ya. Erkekler de parayı bulunca her türlü pisliği yapıyorlar herhalde. Adamın gözü dönmüş gözü.

Biraz daha sure tanimanizi tavsiye ederim. Olmuyorsa hic dusunmeyin bosanin. Cocuklar duskunse duskun babaya. O baba zaten 3 5 ay sonra cocuklarla da ilgilenmeyi sifira indirir.
Igrenc bir ailede buyudum. Daha da kotusu ne biliyor musunuz? Buyudugum ailenin igrenc oldugunu ancak evlenince anladim. Ailenin ne demek oldugunu gordum. Bireylerin birbini sevebilecegini, sadece negatif elestri yaparak aile olunmayacagini, aksam birlikte yemek yenecegini, babanin her aksam icki icip gece yarisi gelip evde teror estiren bir yaratik degil isten cikip eve gelip ailesiyle eviyle ilgilenen bir figur oldugunu, yuzde 90 arkadaslariyla cikip arada bir cocuklarina bakan degil arkadaslariyla arasira cikan cogunlukla evine gelen kisi olmasi gerektigini, para verdigi icin kendini kral sanamayacagini, hizmet bekleyemeyecegini, isine gelmeyen bir durumda ailesini cocuklarini parayla tehdit edemeyecegini ancak 30a merdiven dayandigim su gunlerde ogrendim.
Gecici bir surec olabilir. Ama degilse hic cocuklar uzulur mu vesaire demeyin bosanin. Benim ablam (pek akrabamiz da yok baska ornek gormediginin etkisi de var) babamdan dolayi evliligi kafasinda oyle canlandirmis ki salak miyim evleneyim diyor. Siz dusunun.. 40 yasina girmek uzere. Evlilik fikrine sicak bile bakamiyor.

Çok sevdiğim bir söz var .
"Parayı bulunca kaçan koca dan,
Para bitince kaçan kadından hayır gelmez."
Diye tam o misal olmuş..
Parası yokken , çapkınlık yapamiyor ki yapsın..
Çok pişman olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…