- 22 Mayıs 2017
- 54
- 33
- 3
Bacım onu da denedim daha da azıttı. Bu sefer alkol de girdi işin içine ben o zaman delirdim. Biz ne günler geçirdik dolmuş param olmadı da karnım burnumda okula yürüyerek gittim o zaman dahi içmedin şimdi niye be adammerhaba ablacım sen umursamıyormuş gibi yap oh mis bosanacaksada bosansın zaten su erkekleri hiç anlamıyorum nimet görüyorlar kendilerini çocuklarınla o evden ayrılma kendisi anasının yanına gitsin sinir oldum su saatte ya allah akıl fikir iman gücü versin
Hanımefendi lütfen siz üstünüze alınmayın ama bizde şöyle bir söz vardır adam parayı bulunca karı parasız kalınca azarmış sizinkide o misalDurumumu şöyle anlatayım. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık 6yılın sonunda evlendik on yıllık da evliyiz üç çocuğum var. Yaşım 34 hayatımın yarısı eşimle geçti. Çok sevdim ve çok da sevildim. Her çocuğu isteyerek yaptık. Ben onun ailesini severim o benimkini çok sever. Yani örnek çiftler olur ya gıbta ile bakılan işte o bizdik.
Evliliğimizin ilk yılında eşim aile şirketi vardı işler çok kötü ha battı ha batacak. Borçlar eve gelir hacizler daha maddi olarak ne sıkıntı varsa yaşadık ben çalıştığım için çok şükür muhtaç olmadık ama rahat da edemedik. O zamanlar bile inanılmaz sıkı bir aileydik.
Bundan üç yıl önce eşim bir gayret ayrıldı şirketten annesinin adına bi şirket açtı ilk yıl fena değildi ama inanılmaz kendine güveni geldi aman sonrası Allah yürü ya kulum desin. Olayımız burda başladı önce evden uzaklaştı sonra benden. Kendine Yen'i bi hayat kurdu Benin'de o hayatın dışına bir güzel itti. Başta mantıklı hareket edemedim birden bıçak gibi değişen bir kocayı hazmedemedi saçmaladıkça saçmalıdım. Şimdi de boşanmak isteyip istemediğine karar verecekmiş.
Benim çekincem beni boşandı falan değil çocuklar. ailem burda değil boşansak ben burda kalamam çocukları da bırakamam.
Çocukları alsam babaya inanılmaz düşkünler yıkılırlar çünkü onlarda bu babayı tanıyanıydılar akıl almak değil niyetim. Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma
Galiba o misal. Kazandığı para batsınHanımefendi lütfen siz üstünüze alınmayın ama bizde şöyle bir söz vardır adam parayı bulunca karı parasız kalınca azarmış sizinkide o misal
Ozamanda çeken sizdiniz şimdi de.. nedir bu kadınların çektiği...Bacım onu da denedim daha da azıttı. Bu sefer alkol de girdi işin içine ben o zaman delirdim. Biz ne günler geçirdik dolmuş param olmadı da karnım burnumda okula yürüyerek gittim o zaman dahi içmedin şimdi niye be adam
Ah canım kardeşim bende biliyorum hayır gelmez ama şu üç çocuk varya Rabbim bağışlasın mantık çerçevesinde ne varsa yıkıp geçiyor. Benim eşimden umudum yok ha düzelirse hatasını anlarsa amenna ama onun dışında boşanma işini benim üstüme yıkmasına izin veremem çocuklarım bunda onlarca yıl sonra anne bizim hatrımız damı yoktu demesinler diye. Olası bi ayrılıkta nasıl hareket edeceğime kara veremdim sadeceAblacım böyle bi adamdan daha hayır gelmez sana.. Bende 17 yaşındayım 3 kardeşiz ve annem babam ayrı.. çocuklarının şuanki psikolojisini tahmin edebiliyorum o açıdan.. ama artık kendini kendi mutluluğunu çocuklarınla birlikte düşünme vaktin gelmiş bence böyle bencil bi adamla geri kalan hayatındada kafandaki saçları dökme. Bi şekilde o evden uzaklaşmanın başka bi yere gitme durumu oluşturmaya çalış ailenle konuş ablanla vs.. akrabalarınla en azından bi 3 ay uzaklaşın mesela o sıra düşünün ve karar verin gerçekten zamanın geri dönüşü yok ve çocuklarınıza bence eşiniz tek başına değil ikiniz birlikte oturup konuşmanız gerçekten daha iyi olur tek taraflı konjşmalarda genellikle diğer tarafa yüklenme olur ikinizde eş olarak değil anne baba olarak oturup konuşun eğer ayrılacaksanızda. Allah kolaylık sabır versin
Az para kadını çok para erkeği yoldan çıkarır derler nankör insan utanmaz... Allah'a havale et canım benim Allah'a tevekkül et o hakkınızda en hayırlısını versin inşallah üzme kendini su akar yolunu bulur...Durumumu şöyle anlatayım. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık 6yılın sonunda evlendik on yıllık da evliyiz üç çocuğum var. Yaşım 34 hayatımın yarısı eşimle geçti. Çok sevdim ve çok da sevildim. Her çocuğu isteyerek yaptık. Ben onun ailesini severim o benimkini çok sever. Yani örnek çiftler olur ya gıbta ile bakılan işte o bizdik.
Evliliğimizin ilk yılında eşim aile şirketi vardı işler çok kötü ha battı ha batacak. Borçlar eve gelir hacizler daha maddi olarak ne sıkıntı varsa yaşadık ben çalıştığım için çok şükür muhtaç olmadık ama rahat da edemedik. O zamanlar bile inanılmaz sıkı bir aileydik.
Bundan üç yıl önce eşim bir gayret ayrıldı şirketten annesinin adına bi şirket açtı ilk yıl fena değildi ama inanılmaz kendine güveni geldi aman sonrası Allah yürü ya kulum desin. Olayımız burda başladı önce evden uzaklaştı sonra benden. Kendine Yen'i bi hayat kurdu Benin'de o hayatın dışına bir güzel itti. Başta mantıklı hareket edemedim birden bıçak gibi değişen bir kocayı hazmedemedi saçmaladıkça saçmalıdım. Şimdi de boşanmak isteyip istemediğine karar verecekmiş.
Benim çekincem beni boşandı falan değil çocuklar. ailem burda değil boşansak ben burda kalamam çocukları da bırakamam.
Çocukları alsam babaya inanılmaz düşkünler yıkılırlar çünkü onlarda bu babayı tanıyanıydılar akıl almak değil niyetim. Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma
Allah benimde onun da Allah'ı o kadar daralıp bunaldığım bir anda bir ayet karşıma çıktı Allah kadını işitti diye o gün dedim bin şükür Rabbim yanımda mazlumun hep yanında biraz sabır biraz dua lazım banaAz para kadını çok para erkeği yoldan çıkarır derler nankör insan utanmaz... Allah'a havale et canım benim Allah'a tevekkül et o hakkınızda en hayırlısını versin inşallah üzme kendini su akar yolunu bulur...
sen zaten bosanma davası acma ablacım bırak acıyorsa kendisi accsın bana kalırsa otur bol bol dua et Allah tan baska sıgınacak kimsemiz yok.Ben şimdi boşanıyorum desem millet şok geçirir. Yani olurda eşim beni beğenmedi artık abartısız söylüyorum 3 çocuğum var fiziğimde deformasyon hiç yok hala 55 kiloyum. Yaşımı hiç göstermem Yen'i tanışanlar bırakın 3 çocuğu evli olmama şaşırırlar( biraz kendimi övdüm ama idare edin)
Boşanma kelimesi ilk benden çıktı bu konuda saçmaladım dedim zaten ama dediğim gibi ilk zamanlar tavırlarından bocaladım duruma anlam veremedim yaralı hayvan gibi saldırdım çünkü çok seviyodum eşimi ailemi kaybetmek istemedim daha beter ettim. Ailem konusunda o durum daha beter babam cami duvarına mı işemiş ne etmiş bilmem ama üç çocuğunun üçününde evlilikleri farklı şekilde sıkıntılı ailem şuna ablam ile kalıyo çünkü eşi zorunlu olarak başka bi yerde o yüzden gidemem boşanmak iatemediğimi söyledim bakalım ne yapacak
Rabbim yardım etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim çoook rahatladım hakkınızı helal edinKendinizi suçlamayın suçlu siz değilsiniz
Acele etmeyin derim adımlarınızı iyice ölçüp biçip tartıp atın
Hayırlısı olsun kendinizi çok sıkmamaya çalışın
İnşallah herşey çok güzel olur, eşiniz de aklını başına toplar. Allah yardımcınız olsunRabbim yardım etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim çoook rahatladım hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?