Buyuk bir yanilgi olmus cok uzuldum.umarim baska kadin yoktur.ne diyecegimi bilmiyorum cocuklarin hatrina duzelir insallahAyrılık kararını kendim almıyorum. Çünkü bu süreci o başlattı benden boşanmak istiyosa herkese çocuklara dahi bu durumu kendi anlatmalı. Ben bu vebali almıycam. Onsuz yaşayamam öldüm bittim durumları geçti şükür bi burukluk var bide gelecek korkusu o da yaşayarak geçecek heralde bide geceler sizce de gereğinden fazla uzun değil mi:))
Tabi olsa bile Yok der ama siz bu durumu olsa hisseder , sezersiniz eğer yoksa da zaten bazı şeyler bitmiş belli ki size karşı eğer sizde böyle düşünüyorsanız bitirmek en doğrusu olur ; kendinize eziyet etmeyin derim ben , çocuklarınıza gelince o şehirde yaşamayacağınızı söylemişsiniz peki ailenizi o şehire alma imkanınız Yok mu ? bu da bi çözüm olabilir hem çocuklarınız istediği zaman babalarını görebilirler.Benim vicdanım okadar rahatı ben çok fedakarlık yaptım. Başka bi kadın var mı yok mu İnan'ın bilmiyorum sorduğumda yok diyor.(var da demez gerçi) ama yine de bakıyorum yok diyorum bu adam benim kocam değil uzaylılar kaçırmış yerine de bunu koymuşlar
Bunu çocukları koz olarak kullanmak olarak algılamayın ama bu onun seçimi ve seçiminin sonuçalarına katlanmalı ailemin bi kurulu düzeni var. Kaldı ki burda yaşamak dahi istemiyorum bu ev beni o kadar yoruyoki duvarlarında hayal kırıklıklarım sinmiş.Tabi olsa bile Yok der ama siz bu durumu olsa hisseder , sezersiniz eğer yoksa da zaten bazı şeyler bitmiş belli ki size karşı eğer sizde böyle düşünüyorsanız bitirmek en doğrusu olur ; kendinize eziyet etmeyin derim ben , çocuklarınıza gelince o şehirde yaşamayacağınızı söylemişsiniz peki ailenizi o şehire alma imkanınız Yok mu ? bu da bi çözüm olabilir hem çocuklarınız istediği zaman babalarını görebilirler.
Neden size sahip çıkacak birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz? Daha güçlü olmanız lazım.Onu da ben istemiyorum ailem yanımda değil kimsem yok burda bana sahip çıkacak. O yüzden çocuklarımı alıp gitmek istiyorum. Ama çocuklara da kıyamıyorum. Bu evde de durmak istemiyorum.
Daha güçlü olamıyorum maalesef benden bu kadar güç çıkıyor. Üç küçük çocuk ve iş hayatı kocanızın memleketi bilmem sizce de deplasman gibi değil mi :))Neden size sahip çıkacak birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz? Daha güçlü olmanız lazım.
Allah razı olsun hayırlısı olsun inşallahduami ettim sizin icin. Allah yuvanizi kurtarsin cocuklarinizla esinizle evinizde huzurla sevgiyle agiz tadiyla gecsin omrunuz insallah.
Olayın sıcağı ile biraz gururlu davranıyorum. Bırakın malıni aldığı suyu bile içmiyorum. Salaklık tamam kabul ediyorum. Ama başka kadın varsa İnan'ın üstünü örterim tazminat falan şöyle dursun. Babalarının böyle rezil edersem çocuklarım ilerde utandıkları bi baba figürü mü olsun benim tüm derdim üç çocuğum. BuGün okulumda boşanmış bi arkadaşımla sohbet ettim. Okulumda durumumu bilen sadece bi arkadışım var hiç kimseye anlatmadım. Dedim ki hiç pişman oldun mu oldum dedi çoçuğumu parka götürdüğümde babaları ile gelen çocukları görünce gözünde daha önce hiç görmediğim bi şey gördüm acı gibi dedi offffff vida gibi ciğerimi deldi bu söz
Metres varmı bilmem. Yoktur inşallah ne diyim. Bu canımı olduğundan biraz daha acıtır. Bi aklım diyo ki boşama eşşek gibi bakacak bana da çocuklarada sonra yine tipik Fatma Girik gelip oturuyo göğsümün ortasına mağrur ve gururlu :)))Siz de haklısınız
Benim dayım aldattı boşanmadılar
Aradan 15 yıl geçti ne zaman aile toplanması olsa bu mesele milletin diline sakız oluyor
Siz boşanmak istemiyorsunuz belli ki
Boşanmayın o zaman
Mahkemede 3 çocuğum var kocamı seviyorum yuvamı yıkmam diyin hakim boşamaz
Metresi de salak değil ya 1 bekler 2 bekler adamın boşanmadığını görünce yeni avlara yönelir herif de gerisin geri döner
Eğer sindirebilecekseniz , istediğiniz buysa tek yolunuz sabır
Lakin ilerde bu iş patlarsa diye siz yine de kanıtları toplayın
Metres varmı bilmem. Yoktur inşallah ne diyim. Bu canımı olduğundan biraz daha acıtır. Bi aklım diyo ki boşama eşşek gibi bakacak bana da çocuklarada sonra yine tipik Fatma Girik gelip oturuyo göğsümün ortasına mağrur ve gururlu :)))
Arkadaşlarınız vardır sizi yanlız bırakmayacak. Başka eve taşınabilirsiniz. çocuklar babayı seyrek görürse bu süreçte daha fazla sıkıntı yaşar.Daha güçlü olamıyorum maalesef benden bu kadar güç çıkıyor. Üç küçük çocuk ve iş hayatı kocanızın memleketi bilmem sizce de deplasman gibi değil mi :))
Boşanma kelimesi ilk benden çıktı bu konuda saçmaladım dedim zaten ama dediğim gibi ilk zamanlar tavırlarından bocaladım duruma anlam veremedim yaralı hayvan gibi saldırdım çünkü çok seviyodum eşimi ailemi kaybetmek istemedim daha beter ettim. Ailem konusunda o durum daha beter babam cami duvarına mı işemiş ne etmiş bilmem ama üç çocuğunun üçününde evlilikleri farklı şekilde sıkıntılı ailem şuna ablam ile kalıyo çünkü eşi zorunlu olarak başka bi yerde o yüzden gidemem boşanmak iatemediğimi söyledim bakalım ne yapacak:))))
Sevgili konu sahibesi üzgün kırgın olmakta çok haklısınız. Sizin yerinizde olsam çocukların babasız büyüyecek olmalarına razı gelmezdim. Size tavsiyem ne istediğinize iyice karar vermeden boşanmayın. Ben olsam boşanmazdım eşşek gibi çocuklarına baktırma yoluna giderdim ne yalan söyleyeyim hiç mahkemeyle falan uğraşmazdım. Tek başınıza olsaydınız cehennem ederdiniz ama çocukları gururunuzun önüne koyabilirsiniz, bu suç değil gurursuzluk onursuzluk hiç değil.
Biraz bence olayları düşünmeyin. Yaz geldi, çocukları alın ailenize gidin, tatil yapın yani kafanızı dağıtın ve zamana bırakın. Biraz akışa bırakın derim. Umarım eşiniz hatasını anlar ve adam olur.
Çok pis sövesim geldi eşime de neyse içim rahatlatıyorum şurda ban yemeyim :))))Arkadaşlarınız vardır sizi yanlız bırakmayacak. Başka eve taşınabilirsiniz. çocuklar babayı seyrek görürse bu süreçte daha fazla sıkıntı yaşar.
Eşiniz lale devri yaşıyor. Bırak yaşasın. Emin olun çok pişman olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?