Şimdi bazı kötü niyetli kadınların adamlardan gizlice şırınga kullanarak hamile kaldıklarıyla ilgili bişey duymuştum bi ara
Spermi alıp kendisi işte şey ediyo içeri
Rüyamda diyorumki kocama hayatım bu akıyo böyle olmıcak alıyorum şırıngayla içeri yolluyorum bi güzel heh diyorum şimdi oldu fire vermedik
Şimdi bazı kötü niyetli kadınların adamlardan gizlice şırınga kullanarak hamile kaldıklarıyla ilgili bişey duymuştum bi ara
Rüyamda diyorumki kocama hayatım bu akıyo böyle olmıcak alıyorum şırıngayla içeri yolluyorum bi güzel heh diyorum şimdi oldu fire vermedik
Çok güldüm yaaaFena yöntem de değilmiş aslında ama eşim şırıngayla almama hayatta izin vermez
Ben de tuvalete gidince bütün çabalarımızı klozetin içinde görüyorum ve sifonla elveda diyorum onlara:26:
kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......
Sormayın yaaa koptum valla sbh sbh, gülüyorum kendi kendime
Geçen aydan beri bnm rüyalar ofsayt ztn bi kan testi görüyorum bi idrar testi çıldırmaya ramak kaldı
Rüya yorumcular bile çaresiz kaldılar hayal gücüm karşısında
bu kadar takmak bilinç altımızı böyle etkiliyorsa vücudumuza neler yapıyordur kimbilir? Hüüü yaaa rahatlık okulu olsa da okusak
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamişim adetim 4 gün geçti akşam yaptım çıktı sabah yaptım çıktı az önce yaptım çıktı yarında kocişle doktora gidicez kızlar dualarınızı eksik etmeyin allahım hepinize çift çizgiyi en kısa zamanda göstersin inşallah
kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......
Ollleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy
Çok tebrik ederim seni canım, allah kucağına almayı nasip etsin inşaallaaahh
Ne bereketli topicimiz varrrrrrrr yaşasın sıra bize geliyor kızlarr
Durmak yokkk yola devammmm
Canım, merak ettim testi nasıl kullandın, yani çizgi koyulaşınca mı ilişki oldu ve ertesi günü de oldumu?
Öncesinde çıkan silik çizgileri dikkate aldın mı?
Nasıl yaptığını söylermisin bugün bende başlayacağım test yapmaya?
canım çooookkkkk sevindimmm.... bu gün de çok güzel oldu, hem zuzu hem sen, çok iyi oldu yaaa :))) tebrik ederim , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizede dua et, bize deeee
yerleşme kanamasıdırkizlar bisey sorucm bendn kan geldi ama 6gun vardi daha umudum kasima kaldi sanirm
inşallah canımcanım bende seni tebrik ederim sağ salim kavuşalım meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?