Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım baya takmıssın sen kafaya :) ama baya komık bır ruyaymıs :)

ay ne güldüm ne rüyaymış
herşeyin etkisinde kalmasak şaşırırım zatii...

Sormayın yaaa koptum valla sbh sbh, gülüyorum kendi kendime
Geçen aydan beri bnm rüyalar ofsayt ztn bi kan testi görüyorum bi idrar testi çıldırmaya ramak kaldı
Rüya yorumcular bile çaresiz kaldılar hayal gücüm karşısında

Son düzenleme:

Çok güldüm yaaa Fena yöntem de değilmiş aslında ama eşim şırıngayla almama hayatta izin vermez
Ben de tuvalete gidince bütün çabalarımızı klozetin içinde görüyorum ve sifonla elveda diyorum onlara:26:

hahahahha
sorma sırf o yüzden akşam deli gibi tuvaletim vardı tuttumda yattım valla sbh mesanem çatlıcaktı öyle uyandım

Kızlar ben çok susadım,
Ovulasyon testi yapcam diye saat 2'den beri tutuyorum kendimi
Arada bi türk kahvesi içtim bide 2 yudum su bi tek onada dayanamadım artık,
Daha lazım mı beklemem

bu kadar takmak bilinç altımızı böyle etkiliyorsa vücudumuza neler yapıyordur kimbilir? Hüüü yaaa rahatlık okulu olsa da okusak

Kızlar ben kaçtım hadi yrn görüşürüzzzzzzz by by

kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......

kızlar tebrik ediyorum sizlerii
bizlere boll boll dualarınızı eksik etmeyinn

canım çooookkkkk sevindimmm.... bu gün de çok güzel oldu, hem zuzu hem sen, çok iyi oldu yaaa :))) tebrik ederim , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizede dua et, bize deeee

canım öncelikle kusura bakma daha yeni açabildim testi adetimin 8.gününden itibaren yap başladım 11.gün çift çiz gördüm valla onun öncesindeki 3 gün ve sonrasındaki 3gün çalıştık işte böyle canım dularım sizinle

canım çooookkkkk sevindimmm.... bu gün de çok güzel oldu, hem zuzu hem sen, çok iyi oldu yaaa :))) tebrik ederim , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizede dua et, bize deeee

canım iyi dileklerin için sağol darısı en kısa zamanda sana ve topikteki tüm kızlara dualarım sizinle

kizlar bisey sorucm bendn kan geldi ama 6gun vardi daha umudum kasima kaldi sanirm
yerleşme kanamasıdır

canım bende seni tebrik ederim sağ salim kavuşalım meleklerimize
inşallah canım
bi terslik olacak diye ödüm kopuyor allah korusun
doktora ne zaman gidiceksin canım ilk
ben cumartesi günü gidicem

msg canım tebrik ederimm darısı hepimizin basına insallah

ben bu ay hep cenabet yattım valla sırf tutsun diye inşallah ise yaramıstır

anneme gitmiştim kuran vardı bi bayan vardı 26 yasında üni. egitmen 2 yasında oglu 4 aylıkta kızı var
çok özendimm çookk...
dua yapılırken hepimizede dua ettiimm

hepinize teşekkür ederim
hapsuu sen okadar uğurlusunki sendende en kısa zamanda güzel haberler alcaz bak benim bebiş 4 ay uğraştırdı nolur stres ypma olucak ben hissediyorum
öznur sen bana demiştin seni dinleseydim varmı yokmu demekten kurtulcakmışım dimi
yeşimcim pazartesi olmam gerekiyodu ama ben geniş olsun diye 12sine uzattım yani 4gün gecikmiş oluyo sana bişey diyimmi bence sen hamilesin bak görürsün ozama bize korelerden ne göndericen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…