yerleşme kanamasıdır
inşallah canım
bi terslik olacak diye ödüm kopuyor allah korusun
doktora ne zaman gidiceksin canım ilk
ben cumartesi günü gidicem
bugunde bitti sayılır :) kaldı 9 gün... :26:
benimde kaldı 1 ve yarın olmak bilmiyor arada kalmak ve beklemek cok zorr((
kendine sıkıntı yapma canım, şurda kalmış 1 güncük. yatcaz kalkcaz bitcek :) ve gelsin bebişşşş
ağzın bal yesin cnm :))bakalım bebişmi gelcek kırmızımı senelerdir olan adet belirtim gitti du bakalım hayırlısı
benim bu gün itibariyle batıma 11-12 gün kadar var. ama sanki göğüslerim daha dolgunlaştı gibi geldi bana. bir de uç kısımlarından ve yanlardan dokununca , acıyoradetimden 1-2 gün önce böyle hassaslaşıyordu benim ikizler ama hiç böyle olmamışştı. acaba demek de istemiyorum, şimdi ümitlenip, 10 gün beklemek çok zor olur benim için ... offfff offfff
hamilemiyim değil miyim, keşke öğrenmenin kısa bir yolu olsa
ahh keşke adet gunum gecmıs olsa bende hamıs olsam( hayal etmek kadar guzel bısey yoook dimi kızlar... hayırlısı dıyelım... hepımız hamıs oluruz ınsallah
ya işte benim senin gibiydi 12 kala başladı büyüdü şimdi küçüldü adetime yakın büyürdü anlamadım bişey sakın sende benim gibi yapma zaman gecmiyo o zaman beklicez bakalım...
inşallah canım, o da olacak
msg83 1 hafta varken adetine, bu gün kan testi yaptırmış ve pozitif çıkmış..
acaba benim de 1 hafta kala kanda çıkar mı ki ???
msg iğne falan olmuş yanlış hatırlamıyorsam onun farklı olabilir ama benim bildiğim adet gecikmesi yaşanmadan yapılan kan testlerini doktorlar baz almıyor cünkü % 50 adetle gidiyomuş cnm en iyisi beklemek kızlar :44::44:
inşallah canım, o da olacak
msg83 1 hafta varken adetine, bu gün kan testi yaptırmış ve pozitif çıkmış..
acaba benim de 1 hafta kala kanda çıkar mı ki ???
kizlar yerlesme kanamasiysa test yapsam cikarmi umudm yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?