Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

yerleşme kanamasıdır

inşallah canım
bi terslik olacak diye ödüm kopuyor allah korusun
doktora ne zaman gidiceksin canım ilk
ben cumartesi günü gidicem

kötü düşünmiyelim güzel düşünelimki güzel olsun canım eşim nöbette bugün yarın evde yarın gidicez kısmetse biliyorum daha görünmicek çünkü daha çok küçüğüm ben anne dicek ferda herşey çok güzel olucak inşallah allaha emanet et yavrunu aynı benim yaptım gibibu senin için buda benim için

bugunde bitti sayılır :) kaldı 9 gün... :26:

günler ilerlemiyooo
yalnızım bu aksam evde.. ütüm var bi srü ama hiç kalkıp yapasım yok

inşallah yarın gögüslerim şişmeye sızlamaya baslar hafiften kasık agrılarım olur ve ateşim yükselir vee çift çizgi görene kadarda devam eder

benim bu gün itibariyle batıma 11-12 gün kadar var. ama sanki göğüslerim daha dolgunlaştı gibi geldi bana. bir de uç kısımlarından ve yanlardan dokununca , acıyor adetimden 1-2 gün önce böyle hassaslaşıyordu benim ikizler ama hiç böyle olmamışştı. acaba demek de istemiyorum, şimdi ümitlenip, 10 gün beklemek çok zor olur benim için ... offfff offfff
hamilemiyim değil miyim, keşke öğrenmenin kısa bir yolu olsa

ahh keşke adet gunum gecmıs olsa bende hamıs olsam ( hayal etmek kadar guzel bısey yoook dimi kızlar... hayırlısı dıyelım... hepımız hamıs oluruz ınsallah

ağzın bal yesin cnm :))bakalım bebişmi gelcek kırmızımı senelerdir olan adet belirtim gitti du bakalım hayırlısı

gelmiceekkk, gelmiiiceekkk, kırmızılar gelmiceekkkk :)

ya keşke şöyle hamile olup olmadığımzı 1 gün sonra filan bile öğrenebilsek, en azından bu kadar stres yapmazdık

ya işte benim senin gibiydi 12 kala başladı büyüdü şimdi küçüldü adetime yakın büyürdü anlamadım bişey sakın sende benim gibi yapma zaman gecmiyo o zaman beklicez bakalım...

ahh keşke adet gunum gecmıs olsa bende hamıs olsam ( hayal etmek kadar guzel bısey yoook dimi kızlar... hayırlısı dıyelım... hepımız hamıs oluruz ınsallah

inşallah canım, o da olacak

msg83 1 hafta varken adetine, bu gün kan testi yaptırmış ve pozitif çıkmış..
acaba benim de 1 hafta kala kanda çıkar mı ki ???

ya işte benim senin gibiydi 12 kala başladı büyüdü şimdi küçüldü adetime yakın büyürdü anlamadım bişey sakın sende benim gibi yapma zaman gecmiyo o zaman beklicez bakalım...

gerçekten çok canım sıkılıyor benim bu duruma. oldu mu olmadı mı, bekle bekle, sonra yok çıkınca tamamen sil baştan

msg iğne falan olmuş yanlış hatırlamıyorsam onun farklı olabilir ama benim bildiğim adet gecikmesi yaşanmadan yapılan kan testlerini doktorlar baz almıyor cünkü % 50 adetle gidiyomuş cnm en iyisi beklemek kızlar :44::44:

bir de bu akşam canım sıkkın çok. sabahtan beri evde döndüm durdum. sıkıntıdan çatladım. yapacak bişey de yok. kocacım gelsin de dışarı çıkalım diye bekledim. hava serim , avm'ye gidelim dedim, yarın maaş gübü yarın gidelim dedi. ben sadece gezmek istedim, çıkıp hava almak ama anlamıyor ki benim ruhsuzum.
şimdi de tv karşısında uyuya kaldı, bütün moralim bozuldu.

iğne olduğunu bilmiyordum cnm, o zaman durum farklı

hamiş arkadaşlarımı tebrik eder inşallah en kısa zamanda bizede bulaştırmalarını dileriiiiim
kızlar benim BAT a kaldı 5 gün ve de psikolojik anlamda çok rahatım çok pozitif yani,normalde 1 hafta önceden başlardı ağlak haller alınganlık gerginlik zavallım eşim iyi bilir:)) göğüsler dokununca acı,kasıklarda hafif sızı ve iştah,sizce ümitlenmelimiyim???

valla canım bence yaptırma benım arkdasım 1o gun varken yaptırdı negatıf cıktı adet gunu yaptırdı hamıle cıktı yani bıraz daha sabret.. bugunu sayma 9 guncuk kaldı :)) senın kac gun kaldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…