kizlar yerlesme kanamasiysa test yapsam cikarmi umudm yok ama
zaten acayip morelim bozuldu kırmızı kırmızı görünce 1 yada 2 gün erken olsam tamam dicem 6 gün olunca sinirlerim bozuldu
yerleşme kanamasıdır o kötü düşünme sen
ama test için de acele etme
araştırdım nette yerleşme kanaması damla olarkmı geliyo yoğunmu geliyo acaba
Ben hamile kaldimda hep sacma sapan ruya goruyordiÇok güldüm yaaaFena yöntem de değilmiş aslında ama eşim şırıngayla almama hayatta izin vermez
Ben de tuvalete gidince bütün çabalarımızı klozetin içinde görüyorum ve sifonla elveda diyorum onlara:26:
sinirimi kpcamdan çıkardım patladımm sonunda
onu yapma bişe olur bunu yapma bişe olur ütü masasını kaldırma temizlik yapma koltukları çekme dikkat ett...
daralttın artık yeter dedim.. böyle yapıyo kırmızılar geldigi zaman söyleyemiyorum sucluluk hissediyorum..
çok üstüme geliyosun stres yapmiyim diyorum sen iyice bunaltıyosun yeter artık müdehale etme bu kadar dedimm..
haksızmıyım yaa ortada fol yok yumurta yok yaptıgına bak
tamam anlayış göstersin düşünceli olsun ama hamile kalınca yapsın bunu...
korkuyorum o zmnlar iyice abartacak diye
Ben hamile kaldimda hep sacma sapan ruya goruyordi
Tabi hamilw oldumu bilmiyordum ozaman ama coook komik ve sacmaydi hepsi ins sizdr hamisiniz o yuzden bole goruyosunuz ben malesef dusurdum ogrendikden hamileligimi 2 hafta sona;(((
Ne guzel isde keyfini cikart canim biz kadinkar ne idefigimizi bilmiyoz zavali adamlar ilgilense suc ilgilenmese suc; gerci onlar her ikisini de abartir ortasi yokdur
kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?