günaydııııın
Günaydın kızlar
bugün kırmızı kart günüm bakalım kırmızıları görcekmiyim
kırmızı kart ne demek cnm.test falan mı yapacaksın?
Adet günüm yani canımm
test yapmaya cesaret edemiyorum
günaydın canım naısl oldun ağrın nasıl ?
ayy ne güzel sabrediyorsun maşallah.ben olsam kaç kez test yapmıştım.inş adet olmazsın :))
canım incir kürü nasıl yapılıyo
bu ay eşim şehir dışına çıktı 1 kere temasta bulunabildim. O yüzden fazla umutlandırmayım kendimi dedimHaftasonu gelmezse kırmızılar bi test yaparım
bende bu ay ilk defa deniycem cnm... *Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakikaönce aç karnına içilir..
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir (İ.Saraçoğlu alıntıdır..)
Sanırım reglden sonra başlanıyor.. ?!
incir kürü daha kolay hamile kalmayı mı sağlıyordu , soğan kürünün rahmi temizlediğini ve daha kolay hamile kalındığını duydum ama incir kürü neye yarıyordu onu unuttum:26:
kısmet cnm hiç belli olmaz.
Ama yinede test yapabilme imkanım olsa hemen bugün koşa koşa yapardım :)benim 22 adet günüm ama 19-20 gibi test yaparım herhalde
Valla cnm İbrahim amca 'Kolay hamile kalma kürü ' demişbu ay kararlıyım hafta sonu kırmızıları görmezsem de iyi olur ama bu ayyy çok hırslıyım..bebeim bana sıkı sıkı tutunucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?