Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın arkadaşlar...
5 ekimde aşılama oldum.ben doktora sormayı unuttumda ne zaman test yapabilirim acaba.çubuk testlerden yada kan testi.
çatlatma iğnesi olunca 15 gün yapılamıyordu diye hatırlıyorum ama sizce ne zaman?

Günaydın kızlar
bugün kırmızı kart günüm bakalım kırmızıları görcekmiyim

kızlar ben bu ay incir kürüne başlamak istiyorum,reglime 2 gün kaldı. reglim bittikten sonra mı başlıyacağım..? bilgilendirirseniz sevinirim..

günaydın canım naısl oldun ağrın nasıl ?

sağol canım düne göre daha iyiyim eşim akşam masaj yaptı sıcak tuttum orayı bugün iyiyim en azından nefes alırken ağrı durumu kalmadı yine var ağrım ama düne nazaran çok çok iyiyim teşekkür ederim ilgin için

ayy ne güzel sabrediyorsun maşallah.ben olsam kaç kez test yapmıştım.inş adet olmazsın :))

bu ay eşim şehir dışına çıktı 1 kere temasta bulunabildim. O yüzden fazla umutlandırmayım kendimi dedim Haftasonu gelmezse kırmızılar bi test yaparım

canım incir kürü nasıl yapılıyo

bende bu ay ilk defa deniycem cnm... *Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakikaönce aç karnına içilir..
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir (İ.Saraçoğlu alıntıdır..)
Sanırım reglden sonra başlanıyor.. ?!

Son düzenleme:
bu ay eşim şehir dışına çıktı 1 kere temasta bulunabildim. O yüzden fazla umutlandırmayım kendimi dedim Haftasonu gelmezse kırmızılar bi test yaparım

kısmet cnm hiç belli olmaz.
ama yinede test yapabilme imkanım olsa hemen bugün koşa koşa yapardım :)benim 22 adet günüm ama 19-20 gibi test yaparım herhalde

incir kürü daha kolay hamile kalmayı mı sağlıyordu , soğan kürünün rahmi temizlediğini ve daha kolay hamile kalındığını duydum ama incir kürü neye yarıyordu onu unuttum:26:

incir kürü daha kolay hamile kalmayı mı sağlıyordu , soğan kürünün rahmi temizlediğini ve daha kolay hamile kalındığını duydum ama incir kürü neye yarıyordu onu unuttum:26:

Valla cnm İbrahim amca 'Kolay hamile kalma kürü ' demiş bu ay kararlıyım hafta sonu kırmızıları görmezsem de iyi olur ama bu ayyy çok hırslıyım..bebeim bana sıkı sıkı tutunucak

kısmet cnm hiç belli olmaz.
Ama yinede test yapabilme imkanım olsa hemen bugün koşa koşa yapardım :)benim 22 adet günüm ama 19-20 gibi test yaparım herhalde

yarın iş çıkışına kadar olmazsam bi test alıp yaparım canım ama inşallah kırmızıları görmeyiz

Valla cnm İbrahim amca 'Kolay hamile kalma kürü ' demiş bu ay kararlıyım hafta sonu kırmızıları görmezsem de iyi olur ama bu ayyy çok hırslıyım..bebeim bana sıkı sıkı tutunucak

bende mi incir kürü yapsam acaba soğan kürünü yapayım dedim ama sabah içemem ki o suyu normalde zaten bulanır sabah hiç içemem peki bu adettin kaçıncı günü başlıyor içilmeye

Kızlar günaydın.
Bu ayki liste maşallah nazarlar değmesin ama süper gidiyor.
Hamile olan arkadaşlarıma Allah sağlıkla kucaklarına versin bebişlerini.

Bana gelecek olursam eğer bugün 30.günüm. 3 gün geçti.
Dün kesin bugün hastalanırım diyordum fakat bende hala bişi yok.
Belki diyorum öğlene doğru mu acaba gelir kırmızılar, yoksa hamileyimde farkında mı değilim bilemedim
Ağzımda böyle tuhaf bir tat var. Hayırlar olsun inşallah...
Ki dün 3 adet test yaptık. 1 tanesini burda sizle paylaştım tuhaftı
ama sonra aynı test ve 1 adet prediktörle baktık sonuç negatifti. Kafam allak bullak.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim enson adet olduğum tarih 29 eylül ve adetim 3 ekimde bitti o gün çalışmalara başladık ama hesap ettim yumurtlama zamanlarım 12 14 16 18 inci günleri diye dün akşam çok istekliydim eşimle birlikte oldum ve bu sabah lavaboya gittiğimde şeffaf böyle uzayan yapış yapış bişey geldi genelde adetimin ortalarında gelir bu sizce yumurtlama zamanımmı kızlar ? dün geceki işe yararmı bu gece yapmam lazımmı ? lütfen bişeyler yazın ya ::::)

Günaydın arkadaşlar
benim yumOşlar hala çatlıyo sanırım kasıklarımda acayip ağrı var ve batıyolar..dün bir atış daha oldu ama bakalım..
Umut etmeyeceğim yine de :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…