bende mi incir kürü yapsam acaba soğan kürünü yapayım dedim ama sabah içemem ki o suyu normalde zaten bulanır sabah hiç içemem peki bu adettin kaçıncı günü başlıyor içilmeye
Kızlar günaydın.
Bu ayki liste maşallah nazarlar değmesin ama süper gidiyor.
Hamile olan arkadaşlarıma Allah sağlıkla kucaklarına versin bebişlerini.
Bana gelecek olursam eğer bugün 30.günüm. 3 gün geçti.
Dün kesin bugün hastalanırım diyordum fakat bende hala bişi yok.
Belki diyorum öğlene doğru mu acaba gelir kırmızılar, yoksa hamileyimde farkında mı değilim bilemedim
Ağzımda böyle tuhaf bir tat var. Hayırlar olsun inşallah...
Ki dün 3 adet test yaptık. 1 tanesini burda sizle paylaştım tuhaftı
ama sonra aynı test ve 1 adet prediktörle baktık sonuç negatifti. Kafam allak bullak.
Bu arada incir küründen bahsetmişsiniz, ben bu ay uyguluyorum adetimin son günlerine doğru başlamıştım,
Bakalım hayrını görecekmiyim
evet cnm..benim reglime 2 gün var diye başlamak istemedim.. bittikten sonra başlıycam yada 3. günü :) hemen etki etsin yaa yeter artık..
Evet cnm sonuna doğru başlarsan yumoşların da başlar büyümeye inşallah :)
Bide çatlatma için olanı var bunun aynı aslında ama kaynatama sürleri fln farklı ne farkı var bilmiyorum benim artık büyüdüyse bunlar çatlatmaya geçeyim diyorum
Ben gerçi işe geldiğim için orda belirttiği düzende içemedim yani sabah ve öğlen diyor,
ama ben akşamları içiyorum mecburen...
İnş faydası olurrrrrr
günaydın kızlar
Günaydın kıslaaaar
kimse soruma cvp vermemiş neden kimse yazmıyo
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim enson adet olduğum tarih 29 eylül ve adetim 3 ekimde bitti o gün çalışmalara başladık ama hesap ettim yumurtlama zamanlarım 12 14 16 18 inci günleri diye dün akşam çok istekliydim eşimle birlikte oldum ve bu sabah lavaboya gittiğimde şeffaf böyle uzayan yapış yapış bişey geldi genelde adetimin ortalarında gelir bu sizce yumurtlama zamanımmı kızlar ? dün geceki işe yararmı bu gece yapmam lazımmı ? lütfen bişeyler yazın ya ::::)
hepinize teşekkür ederim
hapsuu sen okadar uğurlusunki sendende en kısa zamanda güzel haberler alcaz bak benim bebiş 4 ay uğraştırdı nolur stres ypma olucak ben hissediyorum
öznur sen bana demiştin seni dinleseydim varmı yokmu demekten kurtulcakmışım dimi
yeşimcim pazartesi olmam gerekiyodu ama ben geniş olsun diye 12sine uzattım yani 4gün gecikmiş oluyo sana bişey diyimmi bence sen hamilesin bak görürsün ozama bize korelerden ne göndericen bakalım
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim enson adet olduğum tarih 29 eylül ve adetim 3 ekimde bitti o gün çalışmalara başladık ama hesap ettim yumurtlama zamanlarım 12 14 16 18 inci günleri diye dün akşam çok istekliydim eşimle birlikte oldum ve bu sabah lavaboya gittiğimde şeffaf böyle uzayan yapış yapış bişey geldi genelde adetimin ortalarında gelir bu sizce yumurtlama zamanımmı kızlar ? dün geceki işe yararmı bu gece yapmam lazımmı ? lütfen bişeyler yazın ya ::::)
canım benim 29 eylülde adet olmuşsun ve dünden senin adetinin 14. günü yani yumurtlamanın başlama tarihin normal şartlarda 14. günden itibaren başlıyor yumurtlama çok istekliydim demişsin , yumurtlama dönemlerinde kadında istek artıyormuş , o gelen şefaf şey bana kalırsa yumurtladığının göstergesi hani içerde kalan spermler mi çıkıyor desem öyle yapış yapış olmaz , dün gece birlikte olduk bu gecede olalım mı diyorsan olun ne zarar edersiniz kiama ay hiç uğraşamam diyorsan spermer 24 ila 48 saat yaşayabiliyorlarmış , yumurtada 24 saat içinde döllenmeye hazır hale gelebiliyormuş ama bence bu zamanlarını iyi değerlendir derim kaçırma yani sana şimdiden iyi çalışmalar
Bence de eğer engel yoksa 1-2 gün daha yaramaslıkkkkkkyapın.
Canım sen nasıl oldun?
Nasıl keyifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?