Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bende mi incir kürü yapsam acaba soğan kürünü yapayım dedim ama sabah içemem ki o suyu normalde zaten bulanır sabah hiç içemem peki bu adettin kaçıncı günü başlıyor içilmeye

soğan nasıl olur bilmem de..ben incir kürünü uygulamaya karar verdim daha 1 ayım çalışmalara başlayalı ama bir an önce olsun istiyorum..eşimin doğum gününe hediye olarak vercem... :) onu bende sordum ama kimnseden ses çıkmadı sanırım adetten sonra içiliyor.. 21 gün içilecek 7 gün ara.. toplam 42 gün olucakmış.. d.kontrol hapı gibi işte.. ayy heyecan bastı..

Son düzenleme:

canım idrar testlerinde çıkmaya biliyor bazen en kesini kan tahlili hamilelik belirtilerinde ağızdaki tadın değişmesini okumuştu pas tadı gibi gelirmiş ya da kimisi bozuk para ağzındaymış gibi hissederlermiş hayırlısı olsun ama yine de sen üzülmemek adına çok ümitlenme benim 5 gün geçmişti bir gün bile sekmeyen adetim Hayırlara vesile olur inşallah bu gecikme benim yaşadığımı yaşamazsın

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr Günaydınnnnnnnnnnnn,

Naber, nasılsınız hamiş varmı hamiş :)

Bu arada incir küründen bahsetmişsiniz, ben bu ay uyguluyorum adetimin son günlerine doğru başlamıştım,
Bakalım hayrını görecekmiyim

Son düzenleme:
Bu arada incir küründen bahsetmişsiniz, ben bu ay uyguluyorum adetimin son günlerine doğru başlamıştım,
Bakalım hayrını görecekmiyim

evet cnm..benim reglime 2 gün var diye başlamak istemedim.. bittikten sonra başlıycam yada 3. günü :) hemen etki etsin yaa yeter artık..

evet cnm..benim reglime 2 gün var diye başlamak istemedim.. bittikten sonra başlıycam yada 3. günü :) hemen etki etsin yaa yeter artık..

Evet cnm sonuna doğru başlarsan yumoşların da başlar büyümeye inşallah :)
Bide çatlatma için olanı var bunun aynı aslında ama kaynatama sürleri fln farklı ne farkı var bilmiyorum benim artık büyüdüyse bunlar çatlatmaya geçeyim diyorum
Ben gerçi işe geldiğim için orda belirttiği düzende içemedim yani sabah ve öğlen diyor,
ama ben akşamları içiyorum mecburen...
İnş faydası olurrrrrr

17 eylülde en son regl oldum. 13 eylülde yasmin hap kullanıyorumdum ve bitti.. ogünden bugüne korunmadan oluyor..acaba hapın etkisi geçmişmidir..? :44:

canım benim 29 eylülde adet olmuşsun ve dünden senin adetinin 14. günü yani yumurtlamanın başlama tarihin normal şartlarda 14. günden itibaren başlıyor yumurtlama çok istekliydim demişsin , yumurtlama dönemlerinde kadında istek artıyormuş , o gelen şefaf şey bana kalırsa yumurtladığının göstergesi hani içerde kalan spermler mi çıkıyor desem öyle yapış yapış olmaz , dün gece birlikte olduk bu gecede olalım mı diyorsan olun ne zarar edersiniz ki ama ay hiç uğraşamam diyorsan spermer 24 ila 48 saat yaşayabiliyorlarmış , yumurtada 24 saat içinde döllenmeye hazır hale gelebiliyormuş ama bence bu zamanlarını iyi değerlendir derim kaçırma yani sana şimdiden iyi çalışmalar

aynen öyle olacakmış canım ama olsun geçte olsa sonucu pozif alman en güzeli oldu

yumurtlaman başlamış olabilir canım o sıvı geldiyse yumurta akı gibimiydi?
bugün ve yarını da değerlendirin siz boş durmayın

Bence de eğer engel yoksa 1-2 gün daha yaramaslıkkkkkk yapın.
Canım sen nasıl oldun?

Bence de eğer engel yoksa 1-2 gün daha yaramaslıkkkkkk yapın.
Canım sen nasıl oldun?

teşekkür ederim güzelim ya dünden çok çok iyiyim kocacım sıkı bir masaj yaptı bişiyciğim kalmadı ağrım var tabi ama dünkü gibi değil çok şükür

bilmiyorum canım çok değişik bişey çok kafama takıyorum sabaha kadar dönüp durdum yatakta sanki sonuç yanlış bende hamile değilim gibi hissediyorum ve öyle olmasındanda çok korkuyorum pazar tekrar vericem ya yükselmezse diye içim içimi yiyor böyle işte sürekli sorular sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…