Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım çok şükür cuma oldu pazartesi doktor kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum benim için dua edin arkadaşlar umarım ulatrasonda bebeğimi görürüm..

ayy canım benim inşallah görürsün bebişini hayırlısıyla folik asit başladın mı sen

Of valla ya erken öğrensen bi dert öğrenmesen bi dert, çok zor bu iş ya
Biliyorum elinde olmaz insanın ama sen düşünmemeye çalış böyle şeyler canım, haliyle meraklısın şimdi heyecanda var çok normal..
Ama olumsuzlukları at aklından, bebişin geldi işte seninle, daha ötesi var mı..

adamın başına ne gelirse meraktan gelirmiş çok kızıyorum kendime niye yaptırdım diye ya şimdiki aklım olsa elimi kolumu bağlar beklerdim daha önce kimyasal gebelik oldu yine aynı olursa n yapıcam sevincim yarım kalacak

kızlar ya bugun adetımın 4. gunu ama ta dunden kanamam nerdeyse durdu normalde 7 gun sürerdi off birde inanılmaz sancı giriyo kasıklarıma neden boyle oldu ki acaba ?

ayy canım benim inşallah görürsün bebişini hayırlısıyla folik asit başladın mı sen

folik asit ilk bebek düşündüğüm zamanlarda da içiyordum 1 ay kadar içip bırakmıştım , şimdi tekrar başladım folibol günde 1 tane içiyorum , tşk iyi dileklerin için umarım dediğin gibi olur..

günaydddıııııınn kızzlarrrrrrr günümüz herzamankinden güzel geçsin inşallahhhhhh

kızlar ya bugun adetımın 4. gunu ama ta dunden kanamam nerdeyse durdu normalde 7 gun sürerdi off birde inanılmaz sancı giriyo kasıklarıma neden boyle oldu ki acaba ?

bende normalde 5 gün fazla olurdum ama korunmayı bırakınca 3 güne düşmüştü hiç ped değişmesem 3 günde 3 tane kullanabilirdim bende sordum bunu doktorumada stres olabilir dedi zaten uğraşmamak için herşeyi strese bağlıyorlar

Olumsuz düşünüp olumsuzlukları çekme hiiiçççççççç. Tadını çıkar bence. Nasılsa geleceği bilemiyoruz. Bugünün tadını çıkarmak lazım canım

canımda benimde aynı oldu rahim kendini bebek için hazırlıyo dediler inşallah öyledir bizde kasımda hamile haberi veririz

canım üzülme içini ferah tut.. endişe hiç iyi bişey değil unutma

Olumsuz düşünüp olumsuzlukları çekme hiiiçççççççç. Tadını çıkar bence. Nasılsa geleceği bilemiyoruz. Bugünün tadını çıkarmak lazım canım

eşimde yanımda yok tüm hayallerim çöpe gitti telefonda dayanamayıp öyle kuru kuru söyledim ve etmediğim yeminde kalmadı adama

Son düzenleme:

Canım ben de korunmayı bıraktığımdan beri hem 2 gün önce regli oldum hem de kısaldı.3 üncü güne zor zar yaniiii

canım bazen bu şekilde olabiliyor geçen ay bende aynen bu şekilde olmuştum adetim 7 gün sürerdi 4. gününde falan bitti , bu ayda bebiş geldi umarım seninde öyle olacaktır

Cem yılmazın "aynısı kaynımda var" muhabbeti gibi oldu ama

Ya halime bakın siz benim
Akşam ovulasyon testini yaptım da (dışardaydık, restaurantın wc'sinde bide karga tulumba :)))
Neyse bekliyorum, ilk çizgi çıktı
Baktım ikinci silik silik beliriyor falan, benimde ahdım vardır o testlere nefret ederim hep tek çizgi gördüğüm için
Ulan bigün göstereceksin bana o çift çizgiyi der dururdum
Şimdi silikte olsa amacı farklıda olsa orda bir 2 çizgi gördüm ya artık ölsemde gam yemem kinim azaldı biraz

Ha hayyyy çok iyimiş. azmin zaferi

canım valla bir bucuk sene once kürtajdan sonra 3 ay kadar ıcmıstım sonra kestım yanı ondan kaynaklı deildir :) ama stress olabilir.

canımda benimde aynı oldu rahim kendini bebek için hazırlıyo dediler inşallah öyledir bizde kasımda hamile haberi veririz
ay agzından bal damlıyo canım inşallah dediğin olur
canım bazen bu şekilde olabiliyor geçen ay bende aynen bu şekilde olmuştum adetim 7 gün sürerdi 4. gününde falan bitti , bu ayda bebiş geldi umarım seninde öyle olacaktır

canım valla bir tanesin bak hamişssinde senin soyledığin cıkar :) buarada pazarteside bebişini görür rahatlarsın inşallah.

mrb canlarrrr bısı sorucam ates ölcen hanımlar ben sabah atesımı ölctum 36.4 cıktı
dun de olcmustum36.2 idi ve adet olmadım fıkrı olan varmı?(ates ölcme konusunda anlamamda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…