Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

mrb canlarrrr bısı sorucam ates ölcen hanımlar ben sabah atesımı ölctum 36.4 cıktı
dun de olcmustum36.2 idi ve adet olmadım fıkrı olan varmı?(ates ölcme konusunda anlamamda)

canım tablon varsa onu koy. bu sekılde yorum yapmak dogru olmaz ama yukselmesı ıyı :)

canım tablon varsa onu koy. bu sekılde yorum yapmak dogru olmaz ama yukselmesı ıyı :)

taplom yok daha dunle bugun ölctum daha dogrusu ates ölcme aletım yoktu esıme dedım dun getırmıs :))) dun ölctüm sabah kalkarken ölctum ondan sordum benım kzırmızlar gelmedı daha 2 gun oldu :) da ama adet olucakmısım gıbı gelıoo

hem ruya gordum hamıleymısım test yaptım 2 cızgıyı gordum abooo demısım hamısım bende ınanasım gelmedı sankı dunyamdayım bu duyguyu bıle yasadım canım ruyam benım:)

Son düzenleme:

aynı rüyayı dün gece bende gördüm bende kan testi vermişim güya sonuçta 6,39 çıkmış 5 i geçmişiniz hamilesiniz diyolar (sanki sınavya bu ) ama nasıl oluyorum sanki gerçekmiş gibi heyecanlanıyorum hemen internete girip topice yazmam lazım diyorum doktorun odasında yazmaya çalışıyorum sabah bi uyanıyorum ateşim 6,3 yani yumurta bile yok belkideeeee :84:

Kızlar ateş ölçmede bişey sorucam,
Yükselmeye başladığında bikaç güne yumurtlama başlayacak mı demek,
sonra 2-3 dr yükseldikten sonra birden düşerse o gün mü yumurta çatlıyo demek yani o günmü ilişki gerek yoksa ateş her yükseldiğinde mi
Cahilliğimi mazur görün

canım ya inşallah hamılesındır ama bu atse yorum yapamıycam cunku yumurtlamadan sonra atesın kaca cıktı bılmıyorum :)

Benim mesela dün 36,4 Tü bugün 36,5 olmuş yarında artarsa yumurtluyorum mu ben şimdi

Hala bir hastalık belirtim yok.
Midem yanıyor, ağzımın tadı yok. Sırtım ağrıyor. Kasıklarım batıyor ama adet olacakmışım gibi değil.
Sırtımda bir yanma hissiyatı ter dökücekmişim gibi fenalık geliyor.
Ağzım tatlansın az diye jelibon yiyim dedim midemi bulandırdı.
Şimdi Türk kahvesi yaptım.
Artık hastalanacaksam hastalanayım ya da hamile miyim neyim öğreneyim.
Tek çizgiyi görüyorum, hastalanamıyorum!
Benim adetlerim sadıktı bide bana hiç şaşmazdı.
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
doktoramı gitsem n'apsam:18:

şoktayım şuan aynı rüyayı bende görüdmmm komşuma çıkıp test yapıyormuşum..al sen bak ne de olsa çıkmıcak diyorum..kızz hamilesin diyoo testi bi elinden alıyorum kii...2 çizgiii noluyo bize yaa

ne olucak kafayı sıyırıyoruzzz

rüyalar bilinç altını yansıtır gün içinde bu düşünceyle çok meşgul olduğumuz için gecede beynimiz rüyalarımıza hükmedip gerçekleşmesini istediğimiz şeyleri rüya aracılığıyla bize gerçekleştiriyor böylelikle mutlu oluyoruz hepsi bu

Kan testine git canımmmmmmmm, bekleme artık

hehehee bende okadar detay bilmiyorum :)

Canım bildiğim kadarıyla normal seyrederken düşmeye başlıyor. O düşüş bünyeden bünyeye değişiyor. Peş peşe düşüşle birlikte çalışmalara başlamak lazım. sonra bu düşüş dip yapıyor. Sanırım o dip yaptığı gün yumurtlama günüymüş. Veya çatlama bek o kısmını bilmiyorum. sonra yükselişe geçiyormuş. O dip yaptıktan 14 gün sonrası muhtemel regli günüymüş. Eğer regli tarihine yakın ateş düşmeye başlar ve devam ederse regli geliyormuş. Ama en dipten 9-10 gün sonra ufak bir düşüş olabilirmiş. O da yerleşmeye işaretmiş. Dedim ama kafa bi milyon oldu diye

Bende tahminen haftaya başlarım o rüyaları görmeye hele bi yımırtliyim önce

yaaa kafadan atmak lazım bu düşünceyi... yoksa hiç çifti değil silik bile göremicez yaa

Her sabah aynı saatte olmak üzere ,yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ısı ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerinin tespit edilebilmesi ve regl derecenizin öğrenilmesi mümkündür…

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak…
Örnek ile açıklayacak olursa ,yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş göstermektedir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılmaktadır ve ateşin düşüş gösterdiği ilk gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle birleşirse hamile kalma şansınızda da artmaktadır.

Ateşin düşmesinde sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz derecede yükselmesinden anlayabiliriz.

Mesela regl olduğun derecen 36.0 dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir. Eğer düşüş değil de ısı artış gösterip veya sabit kalıp düşmüyorsa büyük bir olasılıkla bu hamile olduğunuzu işaret eder

benim sana tavsiyem kan testi idrarda erken olduğu için çıkmayabiliyor..

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com canım bu tablodaki 14. güne bak işte öyle bi düşüş olduğunda yumurta oluyo diye biliyorum :26:

Hıımmm, yani sert bi düşüş gerekiyo bu örnek tablo iyi oldu canım
Tabi inşallah sahibi hamiledir

Ateşin düşmeye başladığı anda çalışmalara hız vercez o zmn,
anladım cnm saol valla iyi oldu bu bilgiler,
Ben hep yükseldiğinde o gün yumurtlanıp çatlıyor ve çalışmak gerekiyor sanıyordum,
Demekki neymiş önce yükselicek sonra düşmesini bekliycez

Valla kafa dersen ben senden beterim kafa kafa değil abdülmecidin fayton feneri

herkeslere selamm kıssllaaarrr :) saabah çok erkekn kalktım, kocacığımla kahvaltı yaptım sizler yoktunuz , o gidince kahvaltıyı topladım, buz dolabının içini temizledim, bulaşıkları hoooopppp makineye attım, yıkadım. sonra süpürge yaptım, toz aldım, wc banyo lavaboları ovdum. ütü yapmam gerekiyor ama onu sanırım gece yapıcam çünkü, akşama eşimin çok yakın bi bekar arkadaşı var o gelecek bize yemeğe. onlar yemekten sonra oturup playstation oynarlar garanti. o zaman onlar oyun oynarken ben de içerde ütü yaparım artık.
şimdi deeeee, spesyelim olan profiterol yapıyorum.
sizde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…