mrb canlarrrr bısı sorucam ates ölcen hanımlar ben sabah atesımı ölctum 36.4 cıktı
dun de olcmustum36.2 idi ve adet olmadım fıkrı olan varmı?(ates ölcme konusunda anlamamda)
canım tablon varsa onu koy. bu sekılde yorum yapmak dogru olmaz ama yukselmesı ıyı :)
taplom yok daha dunle bugun ölctum daha dogrusu ates ölcme aletım yoktu esıme dedım dun getırmıs :))) dun ölctem sabah kalkarken ölctum onsan sordum benım kzırmızlar gelmedı daha 2 gun oldu :) da ama adet olucakmısım gıbı gelıoo
hem ruya gordum hamıleymısım test yaptım 2 cızgıyı gordum abooo demısım hamısım bende ınanasım gelmedı sankı dunyamdayım bu duyguyu bıle yasadımcanım ruyam benım:)
taplom yok daha dunle bugun ölctum daha dogrusu ates ölcme aletım yoktu esıme dedım dun getırmıs :))) dun ölctüm sabah kalkarken ölctum ondan sordum benım kzırmızlar gelmedı daha 2 gun oldu :) da ama adet olucakmısım gıbı gelıoo
hem ruya gordum hamıleymısım test yaptım 2 cızgıyı gordum abooo demısım hamısım bende ınanasım gelmedı sankı dunyamdayım bu duyguyu bıle yasadımcanım ruyam benım:)
Kızlar ateş ölçmede bişey sorucam,
Yükselmeye başladığında bikaç güne yumurtlama başlayacak mı demek,
sonra 2-3 dr yükseldikten sonra birden düşerse o gün mü yumurta çatlıyo demek yani o günmü ilişki gerek yoksa ateş her yükseldiğinde mi
Cahilliğimi mazur görün
aynı rüyayı dün gece bende gördümbende kan testi vermişim güya sonuçta 6,39 çıkmış 5 i geçmişiniz hamilesiniz diyolar (sanki sınavya bu ) ama nasıl oluyorum sanki gerçekmiş gibi heyecanlanıyorum hemen internete girip topice yazmam lazım diyorum doktorun odasında yazmaya çalışıyorum sabah bi uyanıyorum ateşim 6,3 yani yumurta bile yok belkideeeee :84:
şoktayım şuan aynı rüyayı bende görüdmmmkomşuma çıkıp test yapıyormuşum..al sen bak ne de olsa çıkmıcak diyorum..kızz hamilesin diyoo testi bi elinden alıyorum kii...2 çizgiii noluyo bize yaa
Hala bir hastalık belirtim yok.
Midem yanıyor, ağzımın tadı yok. Sırtım ağrıyor. Kasıklarım batıyor ama adet olacakmışım gibi değil.
Sırtımda bir yanma hissiyatı ter dökücekmişim gibi fenalık geliyor.
Ağzım tatlansın az diye jelibon yiyim dedim midemi bulandırdı.
Şimdi Türk kahvesi yaptım.
Artık hastalanacaksam hastalanayım ya da hamile miyim neyim öğreneyim.
Tek çizgiyi görüyorum, hastalanamıyorum!
Benim adetlerim sadıktı bide bana hiç şaşmazdı.
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
doktoramı gitsem n'apsam:18:
sonra 2-3 dr yükseldikten sonra birden düşerse o gün mü yumurta çatlıyo demek yani o günmü ilişki gerek yoksa ateş her yükseldiğinde mi
Cahilliğimi mazur görün
Benim mesela dün 36,4 Tü bugün 36,5 olmuş yarında artarsa yumurtluyorum mu ben şimdi
Cahilliğimi mazur görün
rüyalar bilinç altını yansıtır gün içinde bu düşünceyle çok meşgul olduğumuz için gecede beynimiz rüyalarımıza hükmedip gerçekleşmesini istediğimiz şeyleri rüya aracılığıyla bize gerçekleştiriyor böylelikle mutlu oluyoruz hepsi bu
Hala bir hastalık belirtim yok.
Midem yanıyor, ağzımın tadı yok. Sırtım ağrıyor. Kasıklarım batıyor ama adet olacakmışım gibi değil.
Sırtımda bir yanma hissiyatı ter dökücekmişim gibi fenalık geliyor.
Ağzım tatlansın az diye jelibon yiyim dedim midemi bulandırdı.
Şimdi Türk kahvesi yaptım.
Artık hastalanacaksam hastalanayım ya da hamile miyim neyim öğreneyim.
Tek çizgiyi görüyorum, hastalanamıyorum!
Benim adetlerim sadıktı bide bana hiç şaşmazdı.
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
doktoramı gitsem n'apsam:18:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com canım bu tablodaki 14. güne bak işte öyle bi düşüş olduğunda yumurta oluyo diye biliyorum :26:
Canım bildiğim kadarıyla normal seyrederken düşmeye başlıyor. O düşüş bünyeden bünyeye değişiyor. Peş peşe düşüşle birlikte çalışmalara başlamak lazım. sonra bu düşüş dip yapıyor. Sanırım o dip yaptığı gün yumurtlama günüymüş. Veya çatlama bek o kısmını bilmiyorum. sonra yükselişe geçiyormuş. O dip yaptıktan 14 gün sonrası muhtemel regli günüymüş. Eğer regli tarihine yakın ateş düşmeye başlar ve devam ederse regli geliyormuş. Ama en dipten 9-10 gün sonra ufak bir düşüş olabilirmiş. O da yerleşmeye işaretmiş. Dedim ama kafa bi milyon oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?