Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

sahibi benim ben sana en iyisi öznurun tablosunu vereyim hem o hamile olduğu için daha iyi bir örnek olur 380090 Ovulation charts on FertilityFriend.com onunda 15. günde bi düşüş var..

Harikasın canım

canım buda benden sana bır ornek hamıle olmayanda nasıl bır dusu olur gorursun :) kendı tablonda gormemen dileğiyle http://www.fertilityfriend.com/home/37c206

Son düzenleme:

ben genelde hep üşürüm..adetten sonra bi ateş basar..yumurtlama zamanımda da ateş bastığı oluyor..hiç denemedim bu yöntemi..ama kişiden kişiye değişir mi acaba yaa..? :44:

Canım bak şu başlıağ
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html

ben genelde hep üşürüm..adetten sonra bi ateş basar..yumurtlama zamanımda da ateş bastığı oluyor..hiç denemedim bu yöntemi..ama kişiden kişiye değişir mi acaba yaa..? :44:

tabi değişiyormuş. Günleri dereceleri hep farklı. ama ateş ölçme başlığında birkaç ayın tablosunu koyanlar var. Kendi tabloları her ay üç aşağı beş yukarı aynı. Yumurtladıkları dönemi öyle tespit etmişler. ama bu bizim üşüdüm yandımımla olmuyormuş böyle 10 da birlik değişiklikler.

Oooh sabah sabah bu ne hamaratlık günaydın hoşgeldin cnm

sahibi benim ben sana en iyisi öznurun tablosunu vereyim hem o hamile olduğu için daha iyi bir örnek olur 380090 Ovulation charts on FertilityFriend.com onunda 15. günde bi düşüş var..

canım buda benden sana bır ornek hamıle olmayanda nasıl bır dusu olur gorursun :) kendı tablonda gormemen dileğiyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlarrrrrrr süpersiniz sizi seviyorum :)
Tezz vakitte HAMİLE kalasıcalar sizi

kızlar ateşmiş belirtiymiş gazmış iştah açılmakmış belirtilere takmayın lütfen benim bugun gelmesi gereken kırmızılar düngece teşrif ettiler karı koca
kocaman moral bozukluğu yaşadık sabaha kdr döndüm durdum yatakta bu ay çok umitliydim ya afedersiniz yapmaksa yapmak yatmaksa yatmak duvara ayakları dikmek bele yastık koymak ne varsa yapmıştım ya şimdi bişey sorcam ve lütfen yardım edin

Şimdi bizim denenmemiz 4 ay bitti çocuk düşünmeye başladığımız zaman kadın doktoruna gittim karnımdan ultrasonla baktı ve tertemiz dedi
alttan bakmaya gerek bile yok dedi folıc asit verdi başlayın çalışmalara dedi şimdi bunun üzerinden 4 ay gecti ben zannediyordum ki armut piş ağzıma düş hemen olcak kayınvalideme anneme eltilerime yeğenlere kuzenlere yakında kimler varsa çocuk yap yap diye soranlara biz başladık dedim ne bilim böle olacağını (( ve bu ayda olmadı şimdi eşim dio önce ben gidim sperm baktırmaya bende bişey cıkmazsa sen gidersin dio bende burdan okuduklarımdan daha erken diyorum ama ya eşimde yada bende yumurtlama sorunu çatlama sorunu varsa erken teşhiş daha mı iyi yani doktora gidim mi doktor 4 ay kısa bi süreç mi der yoksa başlarmı araştırmaya ya afedersiniz biraz uzun oldu ama hava karanlık içim karanlık ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin kızlarr

ben de bu ayki ateş ölçümlerimi yazayım bi bakın. ama en başından beri ölçmedim

son adet tarihim 23 eylül
..
..
..
8 ekim 36.8
9 ekim 36.8
10 ekim 36.8
11 ekim 36.8
12 ekim 36.6
13 ekim 36.8
14 ekim 37.0
.
.
.
bakalım nooollllceemmm

Canım ben de korunmayı bıraktığımdan beri hem 2 gün önce regli oldum hem de kısaldı.3 üncü güne zor zar yaniiii

son adetim böle olmustu benimde :44: çok dua ettim insallah yerleşme kanamasıdır diye

valla canım senide takdir ediyorum ben daha yataktan kalkamadım

canım tablon super inşallah düşmezde guzel haberler verirsin

tünaydın kızlar
nasılsınız bugün ...
bende size gördüğüm rüyayı anlatmak istedim
hamile olduğumu görüyorum böle karnım kocaman olmuşş daha sonra bi anda doğurmuşum kızım olmuş karşımda oturuyoo inanamıyorum o benim kızımmı die herkese soruyorumm sonra yanımdakilere diorumki bebeğe sorun bakalım annesini tanıcakmı die onlarda kızıma diolarki, annen nerde senin bakalım ;kızımda dönüp beni gösteriyoo :) okadar mutluluk werici bir duyguki anlatılmaz ama inşallahh gerçekte de yaşarız o duyguyuu AMİNNNNNNN

son adetim böle olmustu benimde :44: çok dua ettim insallah yerleşme kanamasıdır diye

valla canım senide takdir ediyorum ben daha yataktan kalkamadım

ay ben de kaç gündür öyleydim. insanın yattıkça yatası geliyor. ben de bu gidişe bir duuurrr dedim ve bu gün hamaratlaşştımm

canım tablon super inşallah düşmezde guzel haberler verirsin

ay ama daha benim çok var yani 22 ekimle 24 ekim arası bat var. ama yani 10 gün filan geçsin de öyle yaparım test filan benden önce de herkesten haberleri alalım, tabi ben de güzel haberler verebileyim

bugün rüya görenler kervanına sende katıldın tebrikler.. :) bizde çift çizgi rüyasından uyandıkta.. hayırlısı inşallah..

canım o 15. gün yumurtam büyük ihtimal çatladı benim yumurtam.
20 eylül'e denk geliyor 15. gün ,
19 eylül doktora gitmiştim yumurtlama takibi için ve önümüzdeki 3 gün senin için çok önemli demişti doktor.sende bu düşüşü gördüğün 3 günü iyi değerlendir

hay maşallah ne becerikli hatunsun ben evde olsam heralde yeni yeni kalkmıştım ne yesem acaba derdine düşüp uyuşuk uyuşuk kahvaltı hazırlıyor olurdum tebrik ediyorum seni erkenden kalkıp bütün işini bitirmişsin böyle bir azim bana da gelir inşallah profiterolü nasıl yapıyorsun ya hazır onu da sorayım birde pazar akşam arkadaşlar çaya gelecekler ne yapsam bir akıl verin kızlar basit ama ilk yapanı hayal kırıklığına uğratmayacak tarifleriniz var mı acilen lazım ben bişi bilmiyorum bir tek havuçlu kek ve börek yapabiliyorum başkada anlamam tatlı börek işlerinden menü oluşturabilir misiniz bana rica etsem :44:

Canım sıkma hiç canını diycem ama yavan kalacak sana. Şu anda doktora gitsek mi desen 2 şey göreceksin Ya daha 4 ay erken deyip gönderecekler ya da paldır küldür tüp bebek yap diyecekler tamamen ticari kaygılarla. Ben senin yerinde olsam sabrederdim. İnancını bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…