Hıımmm, yani sert bi düşüş gerekiyo bu örnek tablo iyi oldu canım
Tabi inşallah sahibi hamiledir
Ateşin düşmeye başladığı anda çalışmalara hız vercez o zmn,
anladım cnm saol valla iyi oldu bu bilgiler,
Ben hep yükseldiğinde o gün yumurtlanıp çatlıyor ve çalışmak gerekiyor sanıyordum,
Demekki neymiş önce yükselicek sonra düşmesini bekliycez
Valla kafa dersen ben senden beterim kafa kafa değil abdülmecidin fayton feneri
Her sabah aynı saatte olmak üzere ,yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ısı ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerinin tespit edilebilmesi ve regl derecenizin öğrenilmesi mümkündür…
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak…
Örnek ile açıklayacak olursa ,yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş göstermektedir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılmaktadır ve ateşin düşüş gösterdiği ilk gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle birleşirse hamile kalma şansınızda da artmaktadır.
Ateşin düşmesinde sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz derecede yükselmesinden anlayabiliriz.
Mesela regl olduğun derecen 36.0 dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir. Eğer düşüş değil de ısı artış gösterip veya sabit kalıp düşmüyorsa büyük bir olasılıkla bu hamile olduğunuzu işaret eder
Ben hep yükseldiğinde o gün yumurtlanıp çatlıyor ve çalışmak gerekiyor sanıyordum,
Her sabah aynı saatte olmak üzere ,yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ısı ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerinin tespit edilebilmesi ve regl derecenizin öğrenilmesi mümkündür…
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak…
Örnek ile açıklayacak olursa ,yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş göstermektedir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılmaktadır ve ateşin düşüş gösterdiği ilk gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle birleşirse hamile kalma şansınızda da artmaktadır.
Ateşin düşmesinde sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz derecede yükselmesinden anlayabiliriz.
Mesela regl olduğun derecen 36.0 dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir. Eğer düşüş değil de ısı artış gösterip veya sabit kalıp düşmüyorsa büyük bir olasılıkla bu hamile olduğunuzu işaret eder
ben genelde hep üşürüm..adetten sonra bi ateş basar..yumurtlama zamanımda da ateş bastığı oluyor..hiç denemedim bu yöntemi..ama kişiden kişiye değişir mi acaba yaa..? :44:
herkeslere selamm kıssllaaarrr :) saabah çok erkekn kalktım, kocacığımla kahvaltı yaptım sizler yoktunuz , o gidince kahvaltıyı topladım, buz dolabının içini temizledim, bulaşıkları hoooopppp makineye attım, yıkadım. sonra süpürge yaptım, toz aldım, wc banyo lavaboları ovdum. ütü yapmam gerekiyor ama onu sanırım gece yapıcam çünkü, akşama eşimin çok yakın bi bekar arkadaşı var o gelecek bize yemeğe. onlar yemekten sonra oturup playstation oynarlar garanti. o zaman onlar oyun oynarken ben de içerde ütü yaparım artık.
şimdi deeeee, spesyelim olan profiterol yapıyorum.
sizde ne var ne yok
Oooh sabah sabah bu ne hamaratlık günaydın hoşgeldin cnm
sahibi benimben sana en iyisi öznurun tablosunu vereyim hem o hamile olduğu için daha iyi bir örnek olur 380090 Ovulation charts on FertilityFriend.com onunda 15. günde bi düşüş var..
canım buda benden sana bır ornek hamıle olmayanda nasıl bır dusu olur gorursun :) kendı tablonda gormemen dileğiyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım ben de korunmayı bıraktığımdan beri hem 2 gün önce regli oldum hem de kısaldı.3 üncü güne zor zar yaniiii
herkeslere selamm kıssllaaarrr :) saabah çok erkekn kalktım, kocacığımla kahvaltı yaptım sizler yoktunuz , o gidince kahvaltıyı topladım, buz dolabının içini temizledim, bulaşıkları hoooopppp makineye attım, yıkadım. sonra süpürge yaptım, toz aldım, wc banyo lavaboları ovdum. ütü yapmam gerekiyor ama onu sanırım gece yapıcam çünkü, akşama eşimin çok yakın bi bekar arkadaşı var o gelecek bize yemeğe. onlar yemekten sonra oturup playstation oynarlar garanti. o zaman onlar oyun oynarken ben de içerde ütü yaparım artık.
sizde ne var ne yok
ben de bu ayki ateş ölçümlerimi yazayım bi bakın. ama en başından beri ölçmedim
son adet tarihim 23 eylül
..
..
..
8 ekim 36.8
9 ekim 36.8
10 ekim 36.8
11 ekim 36.8
12 ekim 36.6
13 ekim 36.8
14 ekim 37.0
.
.
.
bakalım nooollllceemmm
son adetim böle olmustu benimde :44: çok dua ettim insallah yerleşme kanamasıdır diye
valla canım senide takdir ediyorum ben daha yataktan kalkamadım
canım tablon super inşallah düşmezde guzel haberler verirsin
tünaydın kızlar
nasılsınız bugün ...
bende size gördüğüm rüyayı anlatmak istedim
hamile olduğumu görüyorum böle karnım kocaman olmuşş daha sonra bi anda doğurmuşum kızım olmuş karşımda oturuyoo inanamıyorum o benim kızımmı die herkese soruyorumm sonra yanımdakilere diorumki bebeğe sorun bakalım annesini tanıcakmı die onlarda kızıma diolarki, annen nerde senin bakalım ;kızımda dönüp beni gösteriyoo :) okadar mutluluk werici bir duyguki anlatılmaz ama inşallahh gerçekte de yaşarız o duyguyuu AMİNNNNNNN
sahibi benimben sana en iyisi öznurun tablosunu vereyim hem o hamile olduğu için daha iyi bir örnek olur 380090 Ovulation charts on FertilityFriend.com onunda 15. günde bi düşüş var..
sizde ne var ne yok
kızlar ateşmiş belirtiymiş gazmış iştah açılmakmış belirtilere takmayın lütfen benim bugun gelmesi gereken kırmızılar düngece teşrif ettiler karı koca
kocaman moral bozukluğu yaşadık sabaha kdr döndüm durdum yatakta bu ay çok umitliydim ya afedersiniz yapmaksa yapmak yatmaksa yatmak duvara ayakları dikmek bele yastık koymak ne varsa yapmıştım ya şimdi bişey sorcam ve lütfen yardım edin
Şimdi bizim denenmemiz 4 ay bitti çocuk düşünmeye başladığımız zaman kadın doktoruna gittim karnımdan ultrasonla baktı ve tertemiz dedi
alttan bakmaya gerek bile yok dedi folıc asit verdi başlayın çalışmalara dedi şimdi bunun üzerinden 4 ay gecti ben zannediyordum ki armut piş ağzıma düş hemen olcak kayınvalideme anneme eltilerime yeğenlere kuzenlere yakında kimler varsa çocuk yap yap diye soranlara biz başladık dedim ne bilim böle olacağını(( ve bu ayda olmadı şimdi eşim dio önce ben gidim sperm baktırmaya bende bişey cıkmazsa sen gidersin dio bende burdan okuduklarımdan daha erken diyorum ama ya eşimde yada bende yumurtlama sorunu çatlama sorunu varsa erken teşhiş daha mı iyi yani doktora gidim mi doktor 4 ay kısa bi süreç mi der yoksa başlarmı araştırmaya ya afedersiniz biraz uzun oldu ama hava karanlık içim karanlık ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?