Kan testine git canımmmmmmmm, bekleme artık
hay maşallah ne becerikli hatunsun ben evde olsam heralde yeni yeni kalkmıştım ne yesem acaba derdine düşüp uyuşuk uyuşuk kahvaltı hazırlıyor olurdum tebrik ediyorum seni erkenden kalkıp bütün işini bitirmişsin böyle bir azim bana da gelir inşallahprofiterolü nasıl yapıyorsun ya hazır onu da sorayım birde pazar akşam arkadaşlar çaya gelecekler ne yapsam bir akıl verin kızlar basit ama ilk yapanı hayal kırıklığına uğratmayacak tarifleriniz var mı acilen lazım ben bişi bilmiyorum bir tek havuçlu kek ve börek yapabiliyorum başkada anlamam tatlı börek işlerinden menü oluşturabilir misiniz bana rica etsem :44:
kızlar ateşmiş belirtiymiş gazmış iştah açılmakmış belirtilere takmayın lütfen benim bugun gelmesi gereken kırmızılar düngece teşrif ettiler karı koca
kocaman moral bozukluğu yaşadık sabaha kdr döndüm durdum yatakta bu ay çok umitliydim ya afedersiniz yapmaksa yapmak yatmaksa yatmak duvara ayakları dikmek bele yastık koymak ne varsa yapmıştım ya şimdi bişey sorcam ve lütfen yardım edin
Şimdi bizim denenmemiz 4 ay bitti çocuk düşünmeye başladığımız zaman kadın doktoruna gittim karnımdan ultrasonla baktı ve tertemiz dedi
alttan bakmaya gerek bile yok dedi folıc asit verdi başlayın çalışmalara dedi şimdi bunun üzerinden 4 ay gecti ben zannediyordum ki armut piş ağzıma düş hemen olcak kayınvalideme anneme eltilerime yeğenlere kuzenlere yakında kimler varsa çocuk yap yap diye soranlara biz başladık dedim ne bilim böle olacağını(( ve bu ayda olmadı şimdi eşim dio önce ben gidim sperm baktırmaya bende bişey cıkmazsa sen gidersin dio bende burdan okuduklarımdan daha erken diyorum ama ya eşimde yada bende yumurtlama sorunu çatlama sorunu varsa erken teşhiş daha mı iyi yani doktora gidim mi doktor 4 ay kısa bi süreç mi der yoksa başlarmı araştırmaya ya afedersiniz biraz uzun oldu ama hava karanlık içim karanlık ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin kızlarr
profiterol biraz uğraştırıcı ama hayal kırıklığına uğratmaz. çok güzel oluyor
1 bardak su
yarım paket margarinle kaynatılır. içine 1 bardak un eklenir hızlıca karıştırılır ve ocak söndürülür, soğumaya bırakılır.
3 tane yumurtayı tek tek çırpıp yavaşça içine ekliyoruz. ama çok yavaş karıştırıyoruz.
sonra kaşıkla tepsiye tek tek dizip 180 derece fırınfa 40 dk kadar kapağını hiç açmadan pişiriyoruz.
içine kremasını yaparken 2,5 su bardağı süt, 3 kaşık un, 5 kaşık şeker, 1 pkt vanilya eklenir ve pişirilir. o da soğuyunca, pişen hamurlar ikiye bölünüp içleri bu kremayla doldurulur. üzerien de dr oetkerin çikolata sosunu pişiriyoruz. soğuyunca afiyet olsun. pastanedekinde çok daha güzel oluyor. ben hep yapıorm garanti
bugün rüya görenler kervanına sende katıldın tebrikler.. :) bizde çift çizgi rüyasından uyandıkta..hayırlısı inşallah..
kızlar ateşmiş belirtiymiş gazmış iştah açılmakmış belirtilere takmayın lütfen benim bugun gelmesi gereken kırmızılar düngece teşrif ettiler karı koca
kocaman moral bozukluğu yaşadık sabaha kdr döndüm durdum yatakta bu ay çok umitliydim ya afedersiniz yapmaksa yapmak yatmaksa yatmak duvara ayakları dikmek bele yastık koymak ne varsa yapmıştım ya şimdi bişey sorcam ve lütfen yardım edin
Şimdi bizim denenmemiz 4 ay bitti çocuk düşünmeye başladığımız zaman kadın doktoruna gittim karnımdan ultrasonla baktı ve tertemiz dedi
alttan bakmaya gerek bile yok dedi folıc asit verdi başlayın çalışmalara dedi şimdi bunun üzerinden 4 ay gecti ben zannediyordum ki armut piş ağzıma düş hemen olcak kayınvalideme anneme eltilerime yeğenlere kuzenlere yakında kimler varsa çocuk yap yap diye soranlara biz başladık dedim ne bilim böle olacağını(( ve bu ayda olmadı şimdi eşim dio önce ben gidim sperm baktırmaya bende bişey cıkmazsa sen gidersin dio bende burdan okuduklarımdan daha erken diyorum ama ya eşimde yada bende yumurtlama sorunu çatlama sorunu varsa erken teşhiş daha mı iyi yani doktora gidim mi doktor 4 ay kısa bi süreç mi der yoksa başlarmı araştırmaya ya afedersiniz biraz uzun oldu ama hava karanlık içim karanlık ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin kızlarr
kızlar bır baska foruma bakıordum baska baslıkta hamılelerın ates ölçme dıye bır arkadasın hamıle taplosu sole
10/06/08..35.gün……...
11/06/08..36.gün…36,2
12/06/08..37.gün…36,4
13/06/08..38.gün…36,4
14/06/08..39.gün…36,3..*
15/06/08..40.gün…36,4
16/06/08..41.gün…36,5
17/06/08..42.gün…36,6 ( kan testi 26,25 )
ve bakıom da benım adetım 2 gun gectı ve 36.4 suan dun 36.3 du acaba hamılemıyım
ben de bu ayki ateş ölçümlerimi yazayım bi bakın. ama en başından beri ölçmedim
son adet tarihim 23 eylül
..
..
..
8 ekim 36.8
9 ekim 36.8
10 ekim 36.8
11 ekim 36.8
12 ekim 36.6
13 ekim 36.8
14 ekim 37.0
.
.
.
bakalım nooollllceemmm
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim enson adet olduğum tarih 29 eylül ve adetim 3 ekimde bitti o gün çalışmalara başladık ama hesap ettim yumurtlama zamanlarım 12 14 16 18 inci günleri diye dün akşam çok istekliydim eşimle birlikte oldum ve bu sabah lavaboya gittiğimde şeffaf böyle uzayan yapış yapış bişey geldi genelde adetimin ortalarında gelir bu sizce yumurtlama zamanımmı kızlar ? dün geceki işe yararmı
bu gece yapmam lazımmı ? lütfen bişeyler yazın ya ::::)[/QUOTE
Bence buğünü mutlaka değerlendir, sonrası içinde gün aşırı devam edin..Şansa bırakma:)
oo süperrr umarım bu şekilde devam eder canım..tam hamile tablosu gibi
canım üzülme insanlar yıllarca bekliyorlar 4 ay olmuş daha çok yeni karamsarlığa kapılman için doktor herşey normal dediyse sende sorun yok demektir ama illaki içim rahatlasın diyosan adetinin 2. yada 3. günü git hormon testlerini yaptır eşinde sperm testi yaptırır içiniz rahat olur..
5 ekimde aşılama oldum.ben doktora sormayı unuttumda ne zaman test yapabilirim acaba.çubuk testlerden yada kan testi.
çatlatma iğnesi olunca 15 gün yapılamıyordu diye hatırlıyorum.
sizce ne zaman hangi testi yapmalıyım???
profiterol biraz uğraştırıcı ama hayal kırıklığına uğratmaz. çok güzel oluyor
1 bardak su
yarım paket margarinle kaynatılır. içine 1 bardak un eklenir hızlıca karıştırılır ve ocak söndürülür, soğumaya bırakılır.
3 tane yumurtayı tek tek çırpıp yavaşça içine ekliyoruz. ama çok yavaş karıştırıyoruz.
sonra kaşıkla tepsiye tek tek dizip 180 derece fırınfa 40 dk kadar kapağını hiç açmadan pişiriyoruz.
içine kremasını yaparken 2,5 su bardağı süt, 3 kaşık un, 5 kaşık şeker, 1 pkt vanilya eklenir ve pişirilir. o da soğuyunca, pişen hamurlar ikiye bölünüp içleri bu kremayla doldurulur. üzerien de dr oetkerin çikolata sosunu pişiriyoruz. soğuyunca afiyet olsun. pastanedekinde çok daha güzel oluyor. ben hep yapıorm garanti
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım benimki dün çatlamış mı? 2 gün daha mı yapmak lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?