Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

evet doktor erken daha diyecek... ama cok ısrar edersen belki yumurta takibi baslatır..
bende aynı durumda gittim doktoruma çalışmaya devam yılmak yok dedi
ve 9 ay sonra hamile kalabildim stresten en uzak kaldıgımız aydı o da.. gerci mutlulugumuz uzun sürmedi
bi şansını dene bakalım..

Kan testine git canımmmmmmmm, bekleme artık

Evlenmeden evvel 30 günde bir adet görüyordum. Yaklaşık 3 aydır 27 günde 1 olmaya başladım.

Temmuz 8

21 Temmuz'da doğum kontrol hapını bıraktım.

Temmuz 27
Ağustos 21
Eylül 16

Bu ay beklemedeyim. Tek çizgiyi görmekten fenalık geldi.
Kan testinede gidip hüsranla dönmek istemiyorum. Ama hastalanacaksamda artık hastalanayım.
Ya da Allahım o güzel haberi biran önce alayım eğer varsa diyorum.
Beklemek çok sinir bozucu.

:26:

profiterol biraz uğraştırıcı ama hayal kırıklığına uğratmaz. çok güzel oluyor
1 bardak su
yarım paket margarinle kaynatılır. içine 1 bardak un eklenir hızlıca karıştırılır ve ocak söndürülür, soğumaya bırakılır.
3 tane yumurtayı tek tek çırpıp yavaşça içine ekliyoruz. ama çok yavaş karıştırıyoruz.
sonra kaşıkla tepsiye tek tek dizip 180 derece fırınfa 40 dk kadar kapağını hiç açmadan pişiriyoruz.

içine kremasını yaparken 2,5 su bardağı süt, 3 kaşık un, 5 kaşık şeker, 1 pkt vanilya eklenir ve pişirilir. o da soğuyunca, pişen hamurlar ikiye bölünüp içleri bu kremayla doldurulur. üzerien de dr oetkerin çikolata sosunu pişiriyoruz. soğuyunca afiyet olsun. pastanedekinde çok daha güzel oluyor. ben hep yapıorm garanti

endişelenmek için daha çok erken.. doktora gidersen yumurta takibi yaptırabilirsin.. ama ben senin yerinde olsam eşim hazır sperm analizi için istekliyken yaptırırdım.. çünkü ben benimkini gönderemedim.. biz nerdeyse her ay kendimize baktırıyoruz yok yumurta oldumu yok günüm şaştımı diye.. erkeklerde tık yokk bi yaptırcakları sperm analizi ondanda kaçıyolar.. bence bakılmasında fayda var sonuçta

kızlar bır baska foruma bakıordum baska baslıkta hamılelerın ates ölçme dıye bır arkadasın hamıle taplosu sole
10/06/08..35.gün……...
11/06/08..36.gün…36,2
12/06/08..37.gün…36,4
13/06/08..38.gün…36,4
14/06/08..39.gün…36,3..*
15/06/08..40.gün…36,4
16/06/08..41.gün…36,5
17/06/08..42.gün…36,6 ( kan testi 26,25 )

ve bakıom da benım adetım 2 gun gectı ve 36.4 suan dun 36.3 du acaba hamılemıyım

tepsiye nasıl tek tek diziyoruz anlamadım ben, küçük kaplara koyup mu dizicez :44:ne olacak benum bu halim ya

5 ekimde aşılama oldum.ben doktora sormayı unuttumda ne zaman test yapabilirim acaba.çubuk testlerden yada kan testi.
çatlatma iğnesi olunca 15 gün yapılamıyordu diye...

bugün rüya görenler kervanına sende katıldın tebrikler.. :) bizde çift çizgi rüyasından uyandıkta.. hayırlısı inşallah..

:)) tatlım bende çift çizgi rüyası 2 kere gördümm daha önceki günlerde bu anlattığım rüyada dewamı gibi geldi bana sanki çift çizgiyi gördükten sonra karnım şişiyooo hoop kızım oluyo birbirini tamamlayan rüyalar bakalım neler olcak AHHH RÜYALARRRRR GERÇEKKKK OLSAAAAAAA .....LALALALAYLAYLAYY :44:

canım üzülme insanlar yıllarca bekliyorlar 4 ay olmuş daha çok yeni karamsarlığa kapılman için doktor herşey normal dediyse sende sorun yok demektir ama illaki içim rahatlasın diyosan adetinin 2. yada 3. günü git hormon testlerini yaptır eşinde sperm testi yaptırır içiniz rahat olur..

canım aa ınsallah hamıleısndır. ben 36,3 de regl oluyorum :) atesım yuksek fazla ateslıyım :)

oo süperrr umarım bu şekilde devam eder canım..tam hamile tablosu gibi

5 ekimde aşılama oldum.ben doktora sormayı unuttumda ne zaman test yapabilirim acaba.çubuk testlerden yada kan testi.
çatlatma iğnesi olunca 15 gün yapılamıyordu diye hatırlıyorum.
sizce ne zaman hangi testi yapmalıyım???

ya cnm cok teşekkür ederim nurgülce carmen funda ben bu konularda pek bi bilgim yok bir nebzede olsa içimi rahatlattınız yani en azından erken olduğunu anladım burda okuyorum çatlatma iğnesi falan kafam karışıyor o zaman diyorum bende bişey varsa boşuna beklemim die

canım ben pek bilmiyorum ama galiba 12 gunde belli oluyor. yanlıs bilgide vermem istemem ama oyle bılıyorum

güzelim hemen telaşa kapılma 4 ay çok uzun bir zaman değil evet biz çok istediğimiz için bize uzun bir zaman gibi geliyor ama uzun yıllar bekleyenler var bak kendimden örnek vereyim 7 ayı geçti bebek düşüneli ama her ay hüsran bende mantar , çikolata kisti var ama buna rağmen kesinlikle olmaz demiyorum dr da öyle diyor bende nasipte varsa olur diyorum çok takmamaya çalışıyorum bana kalırsa biraz daha bekle derim sen acele ediyorsun ama demek ki bebişin acelesi yok o ne zaman isterse o zaman gelecek hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda Rabbim kucağına bebeğini versin daralma eşini de darlandırma ha çevreme ben başladık çalışmalara dedim diyorsun onlar sorunca eminim sıkıntın katlıyordur bende aynı durumdayım sordukları zaman başladık ama başladığımız gibi devam etsek güzel olacakta iş güç yorgunluk birbirimizden haberimiz kalmıyor sarılmaya üşeniyoruz çalışmaları nasıl devam ettirelim diyorum sende bul bişiler hem kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki millete sinir oluyorum ya

ohhh yapasım geldi valla şimdi evde olmak vardı..ellerine sağlık.

3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canım benimki dün çatlamış mı? 2 gün daha mı yapmak lazımmmm

Canım, bide şunu sorucam tabloları baya bi bnceledim de,
Şimdi ateş düşüyor düşüyor en dibe iniyor ertesi gün ölçtüğümüzde yükselmiş olduğunu görünce anlıyoruzki çatlamış,
dolayısıyla asıl ateşin dibe vurduğu akşamı bilmeden boş geçirebiliriz, diyelimki o gün çalışma olmazsa bu durumda bişey olurmu o ateşin çıktığı gün ve sonraki 2 gün yeterli oluyor mu küü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…