bugün kan şekerim düştü. Hipoglisemi var bende
Handa bu da benim tablom 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Dün çatlamışım değil mi ben Öznur
kızlar bır baska foruma bakıordum baska baslıkta hamılelerın ates ölçme dıye bır arkadasın hamıle taplosu sole
10/06/08..35.gün ...
11/06/08..36.gün 36,2
12/06/08..37.gün 36,4
13/06/08..38.gün 36,4
14/06/08..39.gün 36,3..*
15/06/08..40.gün 36,4
16/06/08..41.gün 36,5
17/06/08..42.gün 36,6 ( kan testi 26,25 )
ve bakıom da benım adetım 2 gun gectı ve 36.4 suan dun 36.3 du acaba hamılemıyım
canım ben pek bilmiyorum ama galiba 12 gunde belli oluyor. yanlıs bilgide vermem istemem ama oyle bılıyorum
5 ekimde aşılama oldum.ben doktora sormayı unuttumda ne zaman test yapabilirim acaba.çubuk testlerden yada kan testi.
çatlatma iğnesi olunca 15 gün yapılamıyordu diye...
profiterol biraz uğraştırıcı ama hayal kırıklığına uğratmaz. çok güzel oluyor
1 bardak su
yarım paket margarinle kaynatılır. içine 1 bardak un eklenir hızlıca karıştırılır ve ocak söndürülür, soğumaya bırakılır.
3 tane yumurtayı tek tek çırpıp yavaşça içine ekliyoruz. ama çok yavaş karıştırıyoruz.
sonra kaşıkla tepsiye tek tek dizip 180 derece fırınfa 40 dk kadar kapağını hiç açmadan pişiriyoruz.
içine kremasını yaparken 2,5 su bardağı süt, 3 kaşık un, 5 kaşık şeker, 1 pkt vanilya eklenir ve pişirilir. o da soğuyunca, pişen hamurlar ikiye bölünüp içleri bu kremayla doldurulur. üzerien de dr oetkerin çikolata sosunu pişiriyoruz. soğuyunca afiyet olsun. pastanedekinde çok daha güzel oluyor. ben hep yapıorm garanti
Canım, bide şunu sorucam tabloları baya bi bnceledim de,
Şimdi ateş düşüyor düşüyor en dibe iniyor ertesi gün ölçtüğümüzde yükselmiş olduğunu görünce anlıyoruzki çatlamış,
dolayısıyla asıl ateşin dibe vurduğu akşamı bilmeden boş geçirebiliriz, diyelimki o gün çalışma olmazsa bu durumda bişey olurmu o ateşin çıktığı gün ve sonraki 2 gün yeterli oluyor mu küü
kızlar ateşmiş belirtiymiş gazmış iştah açılmakmış belirtilere takmayın lütfen benim bugun gelmesi gereken kırmızılar düngece teşrif ettiler karı koca
kocaman moral bozukluğu yaşadık sabaha kdr döndüm durdum yatakta bu ay çok umitliydim ya afedersiniz yapmaksa yapmak yatmaksa yatmak duvara ayakları dikmek bele yastık koymak ne varsa yapmıştım ya şimdi bişey sorcam ve lütfen yardım edin
Şimdi bizim denenmemiz 4 ay bitti çocuk düşünmeye başladığımız zaman kadın doktoruna gittim karnımdan ultrasonla baktı ve tertemiz dedi
alttan bakmaya gerek bile yok dedi folıc asit verdi başlayın çalışmalara dedi şimdi bunun üzerinden 4 ay gecti ben zannediyordum ki armut piş ağzıma düş hemen olcak kayınvalideme anneme eltilerime yeğenlere kuzenlere yakında kimler varsa çocuk yap yap diye soranlara biz başladık dedim ne bilim böle olacağını(( ve bu ayda olmadı şimdi eşim dio önce ben gidim sperm baktırmaya bende bişey cıkmazsa sen gidersin dio bende burdan okuduklarımdan daha erken diyorum ama ya eşimde yada bende yumurtlama sorunu çatlama sorunu varsa erken teşhiş daha mı iyi yani doktora gidim mi doktor 4 ay kısa bi süreç mi der yoksa başlarmı araştırmaya ya afedersiniz biraz uzun oldu ama hava karanlık içim karanlık ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin kızlarr
güzelim hemen telaşa kapılma 4 ay çok uzun bir zaman değil evet biz çok istediğimiz için bize uzun bir zaman gibi geliyor ama uzun yıllar bekleyenler var bak kendimden örnek vereyim 7 ayı geçti bebek düşüneli ama her ay hüsran bende mantar , çikolata kisti var ama buna rağmen kesinlikle olmaz demiyorum dr da öyle diyor bende nasipte varsa olur diyorum çok takmamaya çalışıyorum bana kalırsa biraz daha bekle derim sen acele ediyorsun ama demek ki bebişin acelesi yok o ne zaman isterse o zaman gelecek hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda Rabbim kucağına bebeğini versin daralma eşini de darlandırma ha çevreme ben başladık çalışmalara dedim diyorsun onlar sorunca eminim sıkıntın katlıyordur bende aynı durumdayım sordukları zaman başladık ama başladığımız gibi devam etsek güzel olacakta iş güç yorgunluk birbirimizden haberimiz kalmıyor sarılmaya üşeniyoruz çalışmaları nasıl devam ettirelim diyorum sende bul bişiler hem kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki millete sinir oluyorum ya
14. gününde falan sanırım bende pek emin değilim..
5 ekimde aşılama oldum.ben doktora sormayı unuttumda ne zaman test yapabilirim acaba.çubuk testlerden yada kan testi.
çatlatma iğnesi olunca 15 gün yapılamıyordu diye...
doktorlar 1 sene veriyorlar.1 seneden sonra olmaz ise araştırmaya başlıyorlar.benim nacizane fikrimde 4 ay biraz erken gibi geldi bana.ama tabi sen bilirsin.
hay maşallah ne becerikli hatunsun ben evde olsam heralde yeni yeni kalkmıştım ne yesem acaba derdine düşüp uyuşuk uyuşuk kahvaltı hazırlıyor olurdum tebrik ediyorum seni erkenden kalkıp bütün işini bitirmişsin böyle bir azim bana da gelir inşallahprofiterolü nasıl yapıyorsun ya hazır onu da sorayım birde pazar akşam arkadaşlar çaya gelecekler ne yapsam bir akıl verin kızlar basit ama ilk yapanı hayal kırıklığına uğratmayacak tarifleriniz var mı acilen lazım ben bişi bilmiyorum bir tek havuçlu kek ve börek yapabiliyorum başkada anlamam tatlı börek işlerinden menü oluşturabilir misiniz bana rica etsem :44:
hay maşallah ne becerikli hatunsun ben evde olsam heralde yeni yeni kalkmıştım ne yesem acaba derdine düşüp uyuşuk uyuşuk kahvaltı hazırlıyor olurdum tebrik ediyorum seni erkenden kalkıp bütün işini bitirmişsin böyle bir azim bana da gelir inşallahprofiterolü nasıl yapıyorsun ya hazır onu da sorayım birde pazar akşam arkadaşlar çaya gelecekler ne yapsam bir akıl verin kızlar basit ama ilk yapanı hayal kırıklığına uğratmayacak tarifleriniz var mı acilen lazım ben bişi bilmiyorum bir tek havuçlu kek ve börek yapabiliyorum başkada anlamam tatlı börek işlerinden menü oluşturabilir misiniz bana rica etsem :44:
ya cnm cok teşekkür ederim nasılda içimi okumuşsun onlar heray soruyo varmı bişeyler die oda sinir yapıyo ben eşeklik ettim zannediyodum hemen olcak
evet artık bişeyler uydurcam sğl cnm ya amin inşallah en kısa zaman alırız bebişlerimi kucağımıza burayla bir bütün oldum artık herkes için dua ediyorum iyiki varsınız
biz eşimle ikimizde evhamlıyız galiba cnm bu erken demeleriniz nasıl moral oluyor tşk ederim
Eki Görüntüle 273060
1 paket kakaolu bisküvi.bisküvinin fotosunuda ekledim
üzeri için çikolata sosu
muhallebi yapılışı :
yarım paket margarin eritiyoruz , 1 çay bardağı un , yarım çay bardağı nişasta , 1,5 çay bardağı toz şeker , 1 litre süt....
önce unu nişastayı kavur sonra sütü dök , muhallebiyi hazırla.
tepsinin en altına bisküvileri tek sıra halince diziyoruz , üzerine sıcak olarak muhallebiyi döküyoruz , üzerine çikolata sosunu döküyoruz biraz soğuttuktan sonra buzdolabında bekletiyoruz.
ben akşamdan yapıyorum 1 gün beklediği zaman daha güzel oluyor..afiyet olsun ...
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım benimki dün çatlamış mı? 2 gün daha mı yapmak lazımmmm
bişey soracam ama çok tembelsin deme hazır muhallebilerden alsam olur muben bir kere muhallebi yapmıştım çok hoşuma gitmedi tutturamadım jöleli muhallebi denemiştim hepsi hazırdı güzel olmuştu bunda da öyle yapsam olur mu ki ya da menüme kek börek jöleli muhallebi yapsam olur mu bu havada güzel olmaz mı çok beceriksizim ya
SEN BANA YARDIM ETTİN SIRA BENDE GEL BEN YAPIM GÖTÜR :
BAK HİÇ UĞRAŞMA KOLAY PROFİTEROL TARİFİ BENDEN
3 ELMAYI RENDELE VARSA CEVİZ AT İÇİNE KAKAOLU PETİBOR BİSKİVİYİ KIR İÇİNE HAMUR YAP BUNLARI KARIŞTIR SONRA TOP HALİNE GETİR
İSTER ÇİKOLATA SOSU İSTER PUDİNG YAP DÖK ÜSTÜNE MİSSS AFİYET OLSUN :d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?