Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım vücut ısısı kişiden kişie değişir bence sende bunu öğrenmek için kan testi yaptırman gerekiyor ki bu tablonun sahibi arkadaş çok erken öğrenmiş hamile kaldığını..

WALLA MAŞALLAHH DİELİM :) bende böle hamaratlık saatime gelince yaparım die aldım tarifini tatlım :))ellerine sağlık bayılırım bende profiterole off olsada yesek :)))

Benimde sorum var örtmenimmmmmmmmmm, kızlaar

doktorlar 1 sene veriyorlar.1 seneden sonra olmaz ise araştırmaya başlıyorlar.benim nacizane fikrimde 4 ay biraz erken gibi geldi bana.ama tabi sen bilirsin.

ya cnm cok teşekkür ederim nasılda içimi okumuşsun onlar heray soruyo varmı bişeyler die oda sinir yapıyo ben eşeklik ettim zannediyodum hemen olcak
evet artık bişeyler uydurcam sğl cnm ya amin inşallah en kısa zaman alırız bebişlerimi kucağımıza burayla bir bütün oldum artık herkes için dua ediyorum iyiki varsınız

1 paket kakaolu bisküvi.bisküvinin fotosunuda ekledim
üzeri için çikolata sosu

muhallebi yapılışı :
yarım paket margarin eritiyoruz , 1 çay bardağı un , yarım çay bardağı nişasta , 1,5 çay bardağı toz şeker , 1 litre süt....
önce unu nişastayı kavur sonra sütü dök , muhallebiyi hazırla.
tepsinin en altına bisküvileri tek sıra halince diziyoruz , üzerine sıcak olarak muhallebiyi döküyoruz , üzerine çikolata sosunu döküyoruz biraz soğuttuktan sonra buzdolabında bekletiyoruz.
ben akşamdan yapıyorum 1 gün beklediği zaman daha güzel oluyor..afiyet olsun ...

1 paket kakaolu bisküvi.bisküvinin fotosunuda ekledim
üzeri için çikolata sosu

muhallebi yapılışı :
yarım paket margarin eritiyoruz , 1 çay bardağı un , yarım çay bardağı nişasta , 1,5 çay bardağı toz şeker , 1 litre süt....
önce unu nişastayı kavur sonra sütü dök , muhallebiyi hazırla.
tepsinin en altına bisküvileri tek sıra halince diziyoruz , üzerine sıcak olarak muhallebiyi döküyoruz , üzerine çikolata sosunu döküyoruz biraz soğuttuktan sonra buzdolabında bekletiyoruz.
ben akşamdan yapıyorum 1 gün beklediği zaman daha güzel oluyor..afiyet olsun ...

ha şöyle rahatla hepimiz senin durumundayız zannetme ki bir tek sen varsın bu sıkıntıları yaşayan her şey Rabbimin ol demesine bakar o yüzden üzme kendini burda derdini paylaşacak o kadar çok kişi var ki bazende çok bebişle ilgili muhabbet edince ister istemez takılıyorsun ama arada bebişi unutturacak güzel muhabbetler oluyor aramıza hoşgeldin ha için rahatlasın diye bir daha söylüyorum DAHA ÇOK ERKEN

bişey soracam ama çok tembelsin deme hazır muhallebilerden alsam olur mu ben bir kere muhallebi yapmıştım çok hoşuma gitmedi tutturamadım jöleli muhallebi denemiştim hepsi hazırdı güzel olmuştu bunda da öyle yapsam olur mu ki ya da menüme kek börek jöleli muhallebi yapsam olur mu bu havada güzel olmaz mı çok beceriksizim ya

SEN BANA YARDIM ETTİN SIRA BENDE GEL BEN YAPIM GÖTÜR :
BAK HİÇ UĞRAŞMA KOLAY PROFİTEROL TARİFİ BENDEN
3 ELMAYI RENDELE VARSA CEVİZ AT İÇİNE KAKAOLU PETİBOR BİSKİVİYİ KIR İÇİNE HAMUR YAP BUNLARI KARIŞTIR SONRA TOP HALİNE GETİR
İSTER ÇİKOLATA SOSU İSTER PUDİNG YAP DÖK ÜSTÜNE MİSSS AFİYET OLSUN :d:d

bu biraz havuç toplarına benziyor hani şekerle havuçu kavurum bisküviyi kırıp top yapıyorsun tek eksik çikolata ama tam benlik tarif ha deneyeyim ben yalnız 3 elmaya ne kadar bisküvi kırıyoruz göz kararımı ayarlıyorsun elmaları bastırmayacak şekilde olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…