SEN BANA YARDIM ETTİN SIRA BENDE GEL BEN YAPIM GÖTÜR :
BAK HİÇ UĞRAŞMA KOLAY PROFİTEROL TARİFİ BENDEN
3 ELMAYI RENDELE VARSA CEVİZ AT İÇİNE KAKAOLU PETİBOR BİSKİVİYİ KIR İÇİNE HAMUR YAP BUNLARI KARIŞTIR SONRA TOP HALİNE GETİR
İSTER ÇİKOLATA SOSU İSTER PUDİNG YAP DÖK ÜSTÜNE MİSSS AFİYET OLSUN :d:d
bu biraz havuç toplarına benziyor hani şekerle havuçu kavurum bisküviyi kırıp top yapıyorsun tek eksik çikolata ama tam benlik tarif ha deneyeyim ben yalnız 3 elmaya ne kadar bisküvi kırıyoruz göz kararımı ayarlıyorsun elmaları bastırmayacak şekilde olur heralde
Canım, bide şunu sorucam tabloları baya bi bnceledim de,
Şimdi ateş düşüyor düşüyor en dibe iniyor ertesi gün ölçtüğümüzde yükselmiş olduğunu görünce anlıyoruzki çatlamış,
dolayısıyla asıl ateşin dibe vurduğu akşamı bilmeden boş geçirebiliriz, diyelimki o gün çalışma olmazsa bu durumda bişey olurmu o ateşin çıktığı gün ve sonraki 2 gün yeterli oluyor mu küü
bu biraz havuç toplarına benziyor hani şekerle havuçu kavurum bisküviyi kırıp top yapıyorsun tek eksik çikolata ama tam benlik tarif ha deneyeyim ben yalnız 3 elmaya ne kadar bisküvi kırıyoruz göz kararımı ayarlıyorsun elmaları bastırmayacak şekilde olur heralde
Canım, bide şunu sorucam tabloları baya bi bnceledim de,
Şimdi ateş düşüyor düşüyor en dibe iniyor ertesi gün ölçtüğümüzde yükselmiş olduğunu görünce anlıyoruzki çatlamış,
dolayısıyla asıl ateşin dibe vurduğu akşamı bilmeden boş geçirebiliriz, diyelimki o gün çalışma olmazsa bu durumda bişey olurmu o ateşin çıktığı gün ve sonraki 2 gün yeterli oluyor mu küü
bu sorunu geçen akşam bizde sorduk kendimize bi sabah baktım ateşim düşmüştü.. acaba yarın sabah düşmeye devammı dicek yoksa birdek çıkıcakmı diye bilemediğimizden çalıştık.. sonra baktım ertesi sabah gene düşmüş.. heh işte demekki bu günmüş deyip yine çalıştık
SEN BANA YARDIM ETTİN SIRA BENDE GEL BEN YAPIM GÖTÜR :
BAK HİÇ UĞRAŞMA KOLAY PROFİTEROL TARİFİ BENDEN
3 ELMAYI RENDELE VARSA CEVİZ AT İÇİNE KAKAOLU PETİBOR BİSKİVİYİ KIR İÇİNE HAMUR YAP BUNLARI KARIŞTIR SONRA TOP HALİNE GETİR
İSTER ÇİKOLATA SOSU İSTER PUDİNG YAP DÖK ÜSTÜNE MİSSS AFİYET OLSUN :d:d
Tatlım buna benzer toplardan bende yaptım bikaç kez,
Tavsiye ederim gerçekten çok pratik ve çok lezzetli oluyor,
Eti burçak bisküviler varya onları ufala, 2-3 paket kadar,
Sonra 1 paket krem şanti hazırla ve bisküvilerle karıştır, kıvamı koyu olsun sonra top olarak durmuyo yoksa :)
Ezilmiş fındık at içine biraz,
sonra yuvarlayıp top top dolaba at,
Üzerine hazır çikolata sosu döktün mü
missssss gibi oluyor 5 dk da hemde süper
tepsiye nasıl tek tek diziyoruz anlamadım ben, küçük kaplara koyup mu dizicez :44:ne olacak benum bu halim ya
arkadaşlar lütfen cevap yazın
yumurtlama dönemindeyim ve bugün belim ve kasıklarımda çok ağrım var,hani adet ağrısı gibi...
aranızda böyle bi şey yaşayan var mı :18: :18: :18: :18:
arkadaşlar lütfen cevap yazın
yumurtlama dönemindeyim ve bugün belim ve kasıklarımda çok ağrım var,hani adet ağrısı gibi...
aranızda böyle bi şey yaşayan var mı :18: :18: :18: :18:
bildiğim kadarıyla bu normal . yani ağrı olması normalde çok ağrı adediğin dayanılmayacak gibiyse onu bilmiyorum.
benim sadece kasıklarımda ağrı olur canım belki kişiye göre değişir
bildiğim kadarıyla bu normal . yani ağrı olması normalde çok ağrı adediğin dayanılmayacak gibiyse onu bilmiyorum.
merhaba kizlar gecmisi hic okuyamadim.
dun test yaptim yine negatif. simdiye kadar da adet gelmedi.
yani beklemekten baska bir yolu yok sanirim.
p.tesi eger bebek varsa 4,5 haftalik filan oluyor kese gorunurmu acaba? kacinci haftada gorunur kizlar ya ?
bu testler belki hassas degil dyorum. bu kaadar gecikmezdi benim hic agrim sancim hic birsey yok
bulantida yok ama ihtahim acik simdi kimci yiyecem mesela( bizim lahana tursunun aci soslu hali)
ins bu kadar beklemek bosa gitmez. ellerim bos kalmaz.
bu sorunu geçen akşam bizde sorduk kendimize bi sabah baktım ateşim düşmüştü.. acaba yarın sabah düşmeye devammı dicek yoksa birdek çıkıcakmı diye bilemediğimizden çalıştık.. sonra baktım ertesi sabah gene düşmüş.. heh işte demekki bu günmüş deyip yine çalıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?