Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Canımcım marketten 2 paket irmik tatlısı, süt ve pötibör bisküvi al. İrmik tatlısını hazır puding gibi pişir. birkat bisküvi bir kat tatlı olacak şekilde hazırla. üstünü hindistan cevizi ile kapla doğruuuu buz dolabına.

Superfresh peynirli börek yapmış. Oda doğrudan fırına hooop 40 dakikaya süper lezzetli börek.

Ne demişler tembel adam yaratıcı olur

bildiğim kadarıyla bu normal . yani ağrı olması normalde çok ağrı adediğin dayanılmayacak gibiyse onu bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım benimde belimde ve kasıklarımda sık sık ağrı oluyordu geçen ay doktora gittim üşütmekten ve intihaplanmaktan olduğunu söledi antibiyotik kullandım ve geçti çok geçmiş olsun...

Selam cnm hoşgeldin,
Kese 5. haftada gözüküyor sanırım, bebek te 6. haftada
Testlerin göstermeme ihtimali yüksek, pzt yi bekleyip kana git en iyisi sen..
Bu arada öyle acılı falan şeyler yemeee eğer bebiş varsa zarar olmasın

Canım benim anladığım düşüşü kendi vücudumua göre testit edebiliyoruz. Mesela benim tabloda bir baktım 36,7 den 36,1 e düşmüş. çalışma yaptım ertesi gün baktım 35,9 yine çalıştım. Ama sanırım bir iki gün daha çalışmak lazımmış. Çatlayınca ateş fırlıyormuş. Haaa hala anlamadığım nokta ise o fırladığı günü önceden nasıl biliriz. bunlar da birkaç aylık takip yapılınca belli olur galiba.

Aklıma fıkra geldi:
Büyük kediler geceleri çiftleşmek için sokağa çıkıyormuş. Hiç küçük kediyi almıyorlarmış. Küçük kedi her akşam ısrar kıyamet. Yok. Büyükler götürmemiş bunu. Bir gece bıkmışlar. e hadi gel demişler. Küçük kedi çok sevinmiş. Ne yapıcaz gece diye sormuş. büyük kediler biz sevişces demiş. Hoplaya zıplaya çıkmışlar. Mart gecesi. Hava ayaz. Plan şu duvarın üstünde beklemek. dişi kedi geçince üzerine atlamak. Bir saat, iki saat üç saat gelen giden yok. Küçük kedi donmuşşş. "Abilerim ben en fazla yarım saat daha sevişirim sonra eve giderim demiş.

Benimki de o hesap 2 gece daha yaparım sonra.....

canım bence pazartesi bi kan testi yaptır belki bebiş vardır

canım ben hiç denemedim hazı ama olur neden olmasın , canım senin menünde olur ben tarif istediğin için yazdım bunu

Fıkra güzelmiş

Heh işte bende onu anlamak istiyorum yani her düşüşü dikkate almak ne kdr doğru,
Yada bunu belirtilen gibi dereceye göre yorucaz, en az 2 dereceden fazla düşşmesi lazım fln diyorlar, bu da 2 günü buluyor,
2 - 2 düşse 2 gün üstüste, demekki küçük bir düşüş görünce hemen saldırmıycaz ertesi gün artarak düşüyo çüknü genelde gördüğüm tablolar bu şekilde,
Aksi halde yine hergece çalışmaya çıkıyo bu iş ben buna bağlı kalmamak için ateş ölçüyorum zaten,
Bilipte yapayım diye :)

arkadaşlar sorunun cevabını bende çok net bilmiyorum ama bugünlerinizde yani yumurtlamanın yaklaştığı günlerde gün aşırı sevin kocalarınızı sonuçta spermin yaşadığı gün 3 gün değilmi eninde sonunda yumurtayla buluşurlar..bundan sonrasıda Allaha kalmış..

bu ay ilk kez yapıyorum tabloyu acemiliğime geldi. Benim anladığımda o yönde. düşüşü takip et ciddi düşüşten itibaren şöyle 3 gün falan çalışma. Umarım doğru anlamışızdır

Anı durumdayız Yeşim
Acıkıyorum sürekli bende hafif hafif açlıktan hissettiğim bulantı ve yanma var midemde.
Bide kasıklarıma 2 gündür ufak ufak ağrı giriyor heh diyorum tamam hastalanıyorum ama tık yok.
İdrar testlerimde negatif çıktı. Ben anlamadım bu işi:)

arkadaşlar lütfen cevap yazın

yumurtlama dönemindeyim ve bugün belim ve kasıklarımda çok ağrım var,hani adet ağrısı gibi...

aranızda böyle bi şey yaşayan var mı :18: :18: :18: :18:

canım büyük ihtimal yumurtluyosun kaçırma bu günleri..

ay sinir oldum ya ağlıycam yemin ederim sinirden Allah belasını versin diyecem töbe yarabbim ya doktora gidicem adam konferansa gitmişmiş de bilmem neymiş te iki hafta sonra gelecekmiş bize hastalarına göre durumunu ayarlayamazmış be gerizekalı adam geçen hafta yanındaydım ben senin sekreter kızlada kavga ettim dinlemiyorsunuz beni diyor birde sen sesini yükseltirsen bende dinlemem seni dedim işi ticarete dökmüşsünüz başka bişey değil eylülün 17 sinden beri bir sonuç bekliyorum bir kalem ilaç yaz mübarek mantar var dedin ona bile bişey yazmadın hadi kisti geçtim yumurtlama takibini geçtim Fatih hastanesine gitmeyin arkadaşlar işi ticarete dökmüşler hay ne diyeyim ben ya ağlıycam yemin ederim sinirden o kadar test boşa gitti bir daha kapılarından geçmem bu salak hastanenin böyle iş mi olur ya

Canım sakin ollll. Orası rezil bir hastane.Seninle hiç ilgisi yok. Herkes şikayetçi. Güvene versene tahlillerini. Gerçi 1 kasımda bitiyormuş SGK anlaşması. Yenilenecekmiş. Taner bey var. Paşa paşa yapıyor bütün tahlilleri. Maueyene dahil 120 falan tuttu

selam kızlar.. aranıza yeni katılıyorum.. listenize beni de ekleyip bu umutlu bekleyişte yanınızda olmama ok derseniz sevinirim.. görüşürüz:)

Taktım kuşum bu işe ilmini yapıcam. Maddeler halinde gidelim. Sen de hatalı olan varsa düzelt.

1- Ateş 1 gecede dip yapmıyor. Bir iki basamakta düşüyor.
2- Dip yaptığı günden itibaren şöyle 3 gün üst üste. Daha sonra ara sıra yapmak lazım
3- dip+14 gün muhtemel regli günü.
4- ateş düşmezse veya çok küçük düşerse hamilelik oluyor
5- Regli halinde ateş düşüyor
6-fertile friend bir ortalama hesaplıyor.
7- Dip+12 veya +13 te o ortalamanın altında kalınırsa regli geliyor.

huhhhhhhh taktım mı takarım:26:

sakin olamıyorum bir aydır adam bizi oynatıyor hayır geçen hafta gittiğimde ömüzdeki hafta gel diyor aramasam gitsem öyle fos yani haberdar etme zahmetinde bile bulunmuyorlar.Sırf muayene ücreti 200 tl verdik tahlil şu bu saymıyorum yani karşılığı mantarın var kistin var eeeeee yaz bir kalem ilaç mantar iiçin önce onu bir düzelt madem o da yok ayın 17 sinden beri bugün git yarın gel güya prof bakmışken ilgili bilgili olsun dedim ne zaman yumurta takibine başlaayacak bu adam o döndüğünde iş işten geçmiş olacak ayın 24 ünden sonra gelecek diyor kız tarihi bile belli değil madem öyle gidiyorsun hastalarını diğer doktorlarınıza yönlendirin değil mi yok yani onu da yapmıyorlar sonra sekreter çemkiriyor gördü ama çemkirmek nasıl olurmuş hayır birde hem suçlular hem güçlüler benim ordaki kızla sorunum yok size göremi ayarlamasını bekliyorsunuz hanımefendi diyor tabi bana göre ayarlayacak ya da bilgilendirecek Allahım yarabbim ya

Belki bu bir işaretttir canım. Onunla yola devam etsen belki büyük bir sıkıntı yaşayacaktın. Allah seni uyarıyor belki canım. Doktorunu değiştirmen için:26:

Belki bu bir işaretttir canım. Onunla yola devam etsen belki büyük bir sıkıntı yaşayacaktın. Allah seni uyarıyor belki canım. Doktorunu değiştirmen için:26:

değiştirme kararı alalı çok oldu gebelik testi yaptığı gün değiştirmeye karar verdim ama sonuçtalarımı alamadım onları bir alsam her doktora gittiğimde tekrar tekrar aynı testlerin yapılmasını istemiyorum hem vakit hem nakit kaybı vaktiminde nakitiminde kaybolmasını istemiyorum hiç değilse sonuçları kurtarabilseydim adamdan valla sinirden deli oluyorum ya

Hastaneden iste sonuçlarını. Ben aldım Akaydan. Çıktısını verdiler. doktora da muayene olmadım bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…