Hastaneden iste sonuçlarını. Ben aldım Akaydan. Çıktısını verdiler. doktora da muayene olmadım bir daha
selam kızlar.. aranıza yeni katılıyorum.. listenize beni de ekleyip bu umutlu bekleyişte yanınızda olmama ok derseniz sevinirim.. görüşürüz:)
Taktım kuşum bu işe ilmini yapıcam. Maddeler halinde gidelim. Sen de hatalı olan varsa düzelt.
1- Ateş 1 gecede dip yapmıyor. Bir iki basamakta düşüyor.
2- Dip yaptığı günden itibaren şöyle 3 gün üst üste. Daha sonra ara sıra yapmak lazım
3- dip+14 gün muhtemel regli günü.
4- ateş düşmezse veya çok küçük düşerse hamilelik oluyor
5- Regli halinde ateş düşüyor
6-fertile friend bir ortalama hesaplıyor.
7- Dip+12 veya +13 te o ortalamanın altında kalınırsa regli geliyor.
huhhhhhhh taktım mı takarım:26:
bide ben kime baktıysam dip sıcakık 35,9 la karşılaştım.. acaba bu bir işaret olabilirmi
bide ben kime baktıysam dip sıcakık 35,9 la karşılaştım.. acaba bu bir işaret olabilirmi
Taktım kuşum bu işe ilmini yapıcam. Maddeler halinde gidelim. Sen de hatalı olan varsa düzelt.
2- Dip yaptığı günden itibaren şöyle 3 gün üst üste. Daha sonra ara sıra yapmak lazım
Bir de bu ateş ölçme topiğinde Julia diye bir arkadaş var. İkizleri olmuş. Süper bilgili göründü bu ateş hakkında. ama özel mesaj gönderemiyorum:26:
Süpperrr tespitler, yüksek lisans bile yaparız biz bu konuda şekerim
Ben hiç dikkat etmemiştim, zaten ortalama vücud sıcaklığı heralde 36dır bunun altına kadar iniyoosa gelsin yımırtalar
O zaman ne yapıyoruz, Julia' yı ablukaya alıyoruzzzzz
Bir de bu ateş ölçme topiğinde Julia diye bir arkadaş var. İkizleri olmuş. Süper bilgili göründü bu ateş hakkında. ama özel mesaj gönderemiyorum:26:
Doğru söylüyorsun canım. ama bu süper birşey. Bak ben dün dip yaptım. Ayın 13üydü ekle 14ü etti mi 27. 27 si zaten beklenmeyen, olmaması gereken ay nolur olmasın regli günüm. Bu iş bilimsel ya tuttum ben bunu. Sadece kavramları netleştirmemiz lazım. Ateş düşünce mi yumurta çatlar. Çatlayınca mı birlikte olmak lazım. Ayyyyy çatlıcam1. Maddeye şöyle bir eklentim olacak,
Önemli olan ateşin ciddi bir oranda düşmesi, bünyeye göre bence tek seferde de 4-5 drce düşebilir,
Yada 2 güne yayarak 2şer 2şer düşebilir, önemli olan seyreden dereceden olabildiğince uzaklaşmak.
kadın okadar iyi ateşten anlıyo ki ikizlerimi olmuş yanibizede öğretsin bizimde ikizimiz olsun
Doğru söylüyorsun canım. ama bu süper birşey. Bak ben dün dip yaptım. Ayın 13üydü ekle 14ü etti mi 27. 27 si zaten beklenmeyen, olmaması gereken ay nolur olmasın regli günüm. Bu iş bilimsel ya tuttum ben bunu. Sadece kavramları netleştirmemiz lazım. Ateş düşünce mi yumurta çatlar. Çatlayınca mı birlikte olmak lazım. Ayyyyy çatlıcam
Ay olsun yaaaaaaaaaaa:13:Bu arada ben terfi etmişim artık mesaj yazabiliyorum. Juliaya yazdım bir mesaj
İçimdeki ses içimde diyor.
Bilmiyorum belki yanılıyorum belki hüsran olacak bu içimdeki his.
Sanki geliyor Güneş'im. Sanki doğacak Güneş'im...
Bilmiyorum.
Bilemiyorum.
Sanıyorum.
Hem de sanmıyorum.
Ama istiyorum. Bekliyorum.
Hepiniz gibi hepimiz gibi....
Kızlar her şeye ağlıyorum ben
Ve sabahtan beri midemde geçmeyen ekşime yanmamsı şey beni delirticek. Ağzımın tadı hala iğrenç.
Hala hastalanamadım ve hala hastalanacakmışım gibi gelmiyor.
Of! Of! Of!
Kızlar aranızda İzmir'de yaşayan var mı???
Kızlar aranızda İzmir'de yaşayan var mı???
ben geçen yıla kadar izmirde yaşıyordum canım, ailem orada.
ama malesef 1 yıl oldu konyaya gelelialıştım ama alışamadım buralara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?