Bende İzmir'den gelin geldim 4 ay evvel İzmir'e:) İstanbul'da doğup büyümeme rağmen İzmir'i daha çok sevdim ben
ah cANIm izmir sevilmeyecek memleket mi.
bak şimdi yaaaaa, hem izmiri özzledim hem de annemiiiii
Benimde burda tek özlemim aileye
Benimde eşiminde ailesi İstanbul'da. Bizimki uzun hikaye:)
Eşimle 2007 yılında sözlendik ve ayrıldık. Eşim İstanbul'dan kaçıp İzmir'e yerleşip işini gücünü burda kuruyor.
Teyzesi teyzesinin kızları falan burda yaşıyorlar sadece.
Sonra kısmet döndük dolaştık yine birbirimizi bulduk daha doğrusu ben onu buldum twitterdan:)))
Yoksa o İzmir ben İstanbul.
Peşimdeyken kaçtım kaçtı buralara geldi ben kovaladım:)
Benimde burda tek özlemim aileye
Benimde eşiminde ailesi İstanbul'da. Bizimki uzun hikaye:)
Eşimle 2007 yılında sözlendik ve ayrıldık. Eşim İstanbul'dan kaçıp İzmir'e yerleşip işini gücünü burda kuruyor.
Teyzesi teyzesinin kızları falan burda yaşıyorlar sadece.
Sonra kısmet döndük dolaştık yine birbirimizi bulduk daha doğrusu ben onu buldum twitterdan:)))
Yoksa o İzmir ben İstanbul.
Peşimdeyken kaçtım kaçtı buralara geldi ben kovaladım:)
Kızlar aranızda İzmir'de yaşayan var mı???
Bende izmirdeyim çiğli tarafında güzel izmirim'i hiçbirşeye değişmem :)) karşıyaka bahçelievler tarafında doğdum...hala daha bir ayağımız orda sülale orda çünkü :))
ben alaybey tansaşın ordayıımmmm
Bende izmirdeyim çiğli tarafında güzel izmirim'i hiçbirşeye değişmem :)) karşıyaka bahçelievler tarafında doğdum...hala daha bir ayağımız orda sülale orda çünkü :))
Hapsuu'cum beni listeden atabilirsinbiraz önce kırmızıları gördüm gözümleee , hamile olan arkadaşlarıma burdan hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum, batı yaklaşan anne adaylarınada biran önce istediklerine kavuşmalarını diliyorum Yüce Rabbimden, Kasım topiğinde görüşmek üzere herkese sevgiler.
Canim nasil hissetigini biliyorum bende hissetim cunku uzulme kasim ayi ugurlu gelir bize insallah yeni bat ne olucakHapsuu'cum beni listeden atabilirsinbiraz önce kırmızıları gördüm gözümleee , hamile olan arkadaşlarıma burdan hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum, batı yaklaşan anne adaylarınada biran önce istediklerine kavuşmalarını diliyorum Yüce Rabbimden, Kasım topiğinde görüşmek üzere herkese sevgiler.
Hadi cnm.... akraba çıkarmışız :)) ksk lisesinin ordayız bizde abim orda oturuyor yani... ben istasyonaltındayım çiğlide
Hapsuu'cum beni listeden atabilirsinbiraz önce kırmızıları gördüm gözümleee , hamile olan arkadaşlarıma burdan hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum, batı yaklaşan anne adaylarınada biran önce istediklerine kavuşmalarını diliyorum Yüce Rabbimden, Kasım topiğinde görüşmek üzere herkese sevgiler.
Güzelim hakkında hayırlısı olsun. sıkmıyorsun değil mi canını?
şimdi kan testı ettırdm sonuc negatıf ama bende ne gelen ne gıden var anlamadı ben bu nedemekkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?