Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ah cANIm izmir sevilmeyecek memleket mi.
bak şimdi yaaaaa, hem izmiri özzledim hem de annemiiiii

Benimde burda tek özlemim aileye
Benimde eşiminde ailesi İstanbul'da. Bizimki uzun hikaye:)
Eşimle 2007 yılında sözlendik ve ayrıldık. Eşim İstanbul'dan kaçıp İzmir'e yerleşip işini gücünü burda kuruyor.
Teyzesi teyzesinin kızları falan burda yaşıyorlar sadece.
Sonra kısmet döndük dolaştık yine birbirimizi bulduk daha doğrusu ben onu buldum twitterdan:)))
Yoksa o İzmir ben İstanbul.
Peşimdeyken kaçtım kaçtı buralara geldi ben kovaladım:)

vaaayyy, büyük aşk yanii , bir de kaçan kovalanır sözü doğru demekki

benimde izmirde kimsem yok bursadan gelin geldim.. gerçi ben ege üniversinde okuduğum için 2000 yılından beri burdayyım ve izmiri çok seviyorummm... benim eşiminde sadece teyzesi burda kayınvalidemler dikilideler...

Bende izmirdeyim çiğli tarafında güzel izmirim'i hiçbirşeye değişmem :)) karşıyaka bahçelievler tarafında doğdum...hala daha bir ayağımız orda sülale orda çünkü :))

Bende ilk Sasalı'da oturdum 3 ay kadar.
Bostanlı'ya yeni taşındık.
Sasalı çok uzak geldi bana yeni geldiğim şehirde eve kapandım bunalıma girdim:)
Şimdi Bostanlı iskelesinin az ilerisi yunuslara gelmeden :)

Hapsuu'cum beni listeden atabilirsin biraz önce kırmızıları gördüm gözümleee, hamile olan arkadaşlarıma burdan hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum, batı yaklaşan anne adaylarınada biran önce istediklerine kavuşmalarını diliyorum Yüce Rabbimden, Kasım topiğinde görüşmek üzere herkese sevgiler.

Son düzenleme:
Ben bir daha test yapıyorum evde kalan son idrar testimle.
Yani 3 gündür ne gelen var giden!
Bu testte negatif verirse yarın olmadı pazartesi doktora gideceğim.
Sıkıldım artık.

Güzelim hakkında hayırlısı olsun. sıkmıyorsun değil mi canını?

Canim nasil hissetigini biliyorum bende hissetim cunku uzulme kasim ayi ugurlu gelir bize insallah yeni bat ne olucak

şimdi kan testı ettırdm sonuc negatıf ama bende ne gelen ne gıden var anlamadı ben bu nedemekkkkkkkkkkkkkkk

canım hamıleymıssın tebrık ederım ınsallah degerın gıtgıde artar olumsuz dusunme sakın ve sureklı artacakmı dıye kendını yıyıp bıtırme bukadarı olduya mutlaka artacaktır degerı

Sağlık olsun canım, yeni aya kısmet olur inş

şimdi kan testı ettırdm sonuc negatıf ama bende ne gelen ne gıden var anlamadı ben bu nedemekkkkkkkkkkkkkkk

canım ya gecen ay bende aynı senın gıbı olmustum kan testının ertesı gunu adet oldum uzulme sakın yenı ay yenı umutlar allah ne zaman emrederse o zaman olacak sonucta ınsallah dıger ay hamıle olursun
ve tavsıyem kan testıne bıle acele etme yanı ben adet olunca daha az uzuluyorum kan testındekı negatıften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…