Sağlık olsun canım, yeni aya kısmet olur inş
Hapsuu'cum beni listeden atabilirsinbiraz önce kırmızıları gördüm gözümleee , hamile olan arkadaşlarıma burdan hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum, batı yaklaşan anne adaylarınada biran önce istediklerine kavuşmalarını diliyorum Yüce Rabbimden, Kasım topiğinde görüşmek üzere herkese sevgiler.
Canim nasil hissetigini biliyorum bende hissetim cunku uzulme kasim ayi ugurlu gelir bize insallah yeni bat ne olucak
canım hamıleymıssın tebrık ederım ınsallah degerın gıtgıde artar olumsuz dusunme sakın ve sureklı artacakmı dıye kendını yıyıp bıtırme bukadarı olduya mutlaka artacaktır degerı
sağol canım benim inşallah darısı başına sakın ama sakın benim gibi erken yaptırmayın kan tahlilini öğrendiğimden beri aklımda hep bu var halada inanamıyorum inşallah artar pazar günü tekrar vericem inşallah yükselir dua edin bana olur mu
sağol canım benim inşallah darısı başına sakın ama sakın benim gibi erken yaptırmayın kan tahlilini öğrendiğimden beri aklımda hep bu var halada inanamıyorum inşallah artar pazar günü tekrar vericem inşallah yükselir dua edin bana olur mu
amin dua edıyorum ama dedıgım gıbı dusunme lütfen olumsuz etkıleme
yok ben adetım 5 gun gecmeden ıdrar testı bıle yapmayacagım artık varsa var yoksa yok yanı yapacak bırsey yok elımden gelen bırseyde yok sonucta. Gectı ılk heveslerım:)
ama dedıgım gıbı cok sakın ol nasıp oldu ne guzel kanı verırkende mutlu mutlu ver cok yukselsın deger ınsallah
Canım julia yanıt verdi sağolsun. Dip yaptığı güne çok takılma, yumurta akı kıvamına kadar gün aşırı, yumurta akından sonra hergün yapmak lazım, ortalama ateşinin üzerine çıktığında yumurta çatlamış demek dedi.
Canım birkere bu elalem ne der kaygısını at kafandan. aç kalsak bir lokma ekmek mi verecekler Allah aşkına. Olumlu düşün. ama olumsuz birşey olursa da önce kendini düşün. Sana yazık asıl. bu kadar stres, olmadı diye üzüntü, bir de çevreye ne derim sıkıntısı. Vallahi canına yazık. Bak Allah korusun 9 aylık hamile iken bebeği karnında ölenler var onlar ne yapsın. allah hakkında hayırlısını verir sen hiç üzülme. Pozitif testinle otur mutlu mutlu
kızlar merhaba ben bugün hastalanmalıydım ama gelen giden yok şimdilik. umarımda gelmez sizde 2 haftalık bebek idrar testinde çıkar mı
Sağol canım sende bize aktardığın için,
Demekki son teorimiz doğruymuş,
Ateşin düştüğü anı yakalayıp ertesi günki sıçrayışta olay bitiyo ve o günden sonra hergün artık allah ne verdiyse
Şu akıntıyıda bi anlayamıyorum ki be yumurta akı derken seffaf ve uzayan olmasını istiyoruz değil mi,
Şuanda benden beyaz yapışkan çok değil ama hafif uzayan böyle bıngıl bıngıl bişey gelio..
Bu değil o zaman:26:
benım umudum bıttı artık arkadaşlar her ay umutlanmak ve negatıf den bıktım dedım bu sefer olma ıhtımalı daha cok ama bak gene negatıf demmekkı bende problem var allah bana vermıcek benı boyle sınıyor oyuzden kendınıze ıyı bakın doktorada gıtmıycem allah nezmn verırse omzn artıkıyı akşamlar
benım umudum bıttı artık arkadaşlar her ay umutlanmak ve negatıf den bıktım dedım bu sefer olma ıhtımalı daha cok ama bak gene negatıf demmekkı bende problem var allah bana vermıcek benı boyle sınıyor oyuzden kendınıze ıyı bakın doktorada gıtmıycem allah nezmn verırse omzn artıkıyı akşamlar
ne olucak kafayı sıyırıyoruzzz
ya canım yapma lütfen,
hepimiz aynı durumdayız neredeyse. Burada birbirimize destek olmak için varız. Hepimiz istiyoruz anne olmayı, hepimizin hakkı bu. Rabbim en hayırlı zamanda verecektir, ama lütfen kendini bırakma.
Ben de doktora gittim, hiçbirşey çıkmadı, çok temiz her şey dedi, bütün hormonlarım doğru aralıkta ama olmuyor işte. Olmuyor diye vaz mı geçelim, hayır tabiki. Daha çok dua edelim.
Rabbim inşallah sana ennnn kısa zamanda 1-2-3-4. çocukları sırayla versin, hemde kısa kısa aralıklarla, başını kaşıyama o zamanBeni hatırlarsın o zaman. Bu karı bana dua mı etti yoksa beddua mı etti anlamadım dersin bak o zaman darılmaca yok
Allahım sen dua eden bu kullarını duy, bize güzel sağlıklı hayırlı evlatlar ver en nnnnnn kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?