Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

iyi akşamlar kızlar ben geldim...

Yine tek çizgi:) Artık gülüyorum sinirimden valla.
O zaman hastalanayım yani. Offf!
canım sanırım hormonlarımızı baskılıyoruz stresten benimde geçen ay 35.günde geldi ki hiç o kadar uzun olmazdı..28 en geç 33.günde gelirdi...çok stres yapıyoruz çokkk..

canım kaç aydır deniyorsun?? kaç yaşındasın...bu kadar umutsuz olma:26::26:

Arkadaşlar ya az önce bi topik gördüm tesadüfen 2012 mart ayı annelerinin göbüşleri die merak ettim girdim.herkes karınlarını çekmiş topiğe koyuyor yorum yapıyolar falan.valla çok özendim ya,içim gitti.kimi 1 er haftaarayla çekmiş günden güne nasıl büyümüş die valla bunlar yazılmaz belki buraya ama ne biliyim yaa.affedin beni(

2012 mart anneleri göbüşleri miiiii
Konuya bakın artık sınır tanımıyoruz yani forumcaa:))))))

Son düzenleme:
2012 mart anneleri gönüşleri miiiii
Konuya bakın artık sınır tanımıyoruz yani forumcaa:))))))

valla aynen öyle:)) aştı herkes kendi çok yaratıcı topikler var..aynı ay hamile kalanlar göbüşlerinin fotolarını çekip
koyuyorlar topiğe sonrada yorum yapan yapana.benim karnım çıktı diğeri çıkmadı işte çok kilo aldım....vs ama insan imreniyor nede olsa.inş bizde 2012 temmuz göbüşleri die bi topik açarız hayırlısı ile:)))

dün sabah işe giderken karşı komşumu gördüm selamlaştık konuşurken hamileymiş söyleme şekli çok tuhaftı..dediğin gibi bana göbeğini göstererek işaret etti durmadan..ne diyorsun ne olmuş göbeğine dedim düşmedi jeton bende...haaaaamilemisin dedim en sonunda evet dedi...Hey allahım düzgünce söylesen ya hamileyim diye.kadının göbeğine bakakaldım..

kızlar herkese iyi akşamlar ve güzel bir haftasonu diliyorum pazartesi dr kontrolüm var umarım hayırlı haberlerle gelirim dualarınızı bekliyorum hepinizi tek tek öpüyorum , kendinize iyi bakın stres yapmayın

kızlar herkese iyi akşamlar ve güzel bir haftasonu diliyorum pazartesi dr kontrolüm var umarım hayırlı haberlerle gelirim dualarınızı bekliyorum hepinizi tek tek öpüyorum , kendinize iyi bakın stres yapmayın

dualarım seninle cnm hadi bol şanslarrrr gelince yaz bizee

güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım,inşallah değerlerin çokça artmış gelirsin.kendine iyi bak sevgiler.

Canım Allah yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz

benim yumurtlama tarihim yakınlaşıyor,Allahım iş bu ay olur die ümit ediyorum.19-20 ekim yumurtlamam.3 kasım da batım.bakalım neler olcak bu ay.ufaktan çalışmalara başladık ne olur ne olmaz die..sizler ne durumdasınız??

kızlar rihana,Funda30,Oreiro,Memnune83.Orjinalmarjinal,Sinhus dan haber var mı batları gelmişş kızlar neredesiniz...
selamlarrrrrrrrrrr:))))))))
selam canım kimseler hoşgeldin demedi acaba sayfada değilmiyim diye şüphelenmeye başlamıştım kendimi çok yalnız hissettim

merhaba canım aaa senin batın gelmiş ne durumdasın okuyamadım geçmişi...

cnm ufaktan başlama sık sık çalış ben bugun kırmızı kart yedim kaldım 10 kasımı beklemeye atama ağlarken kendımede ağlarım artık

bat geldi geldiği gibi gitti cnm

selam kızlar bu gunde bıttı sayılır :) bugunu de saymazsak kaldı 8 gun :) heycanlandım sankii yahuu :26:

yazçiçeği canım yumurtlama günümüz ve batımız hemen hemen aynı benimde az kaldı ve batım 1-4 kasım ne zaman gelirse....beraber gün sayacağız senin kaçıncı denemen olacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…