Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bat geldi geldiği gibi gitti cnm

hayırlısı olsun herşeyin,elbet birgün bizde anne olacağız Allahın izniyle..bu ay olmaz sonraki sonraki olmaz elbet bigün..
doğru söylüyosun aslında ufaktan değil sıkı çalışma yapmak lazım.erkende yumurtlamaolabilir farkında olmadan çünkü ben ısı takibi yapmıyorum,ovulasyon testini yapmayıda bıraktım.sadece tahminle yapıyorum bu ay.artık 2-3 günde bir napalım..çalışacağız..

yazçiçeği canım yumurtlama günümüz ve batımız hemen hemen aynı benimde az kaldı ve batım 1-4 kasım ne zaman gelirse....beraber gün sayacağız senin kaçıncı denemen olacak??

benim bu ay 9. ayım denemede,1 yıllıkda evliyim,sen canım?

kızlar ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi göremedim daha zaten 4 gündür yapıorum ancak yumurtlamayı kaçırırım die korkuorum çizgileri anlamak zor geldi bna o yüzden teste devam ancak gün aşırıda birlikte oluyoruz bu yanlışmı acaba çift çizgiyimi beklemeliyiz

gün aşırı yap canım işini garantiye almış olursun.. ama çift çizgi olduğunda çalışmaları hızlandır bence :)

benim bu ay 9. ayım denemede,1 yıllıkda evliyim,sen canım?

bende 14 aylık evliyim ve bu ay 5. ayım...keşke ilk aydan deneseymişim diyorum ama kısmet artık tek olsun da ne zaman olursa olsun diyorum artık..umarım meleklerimiz çok bekletmez bizleri..benim eşimde hareket azlığı problemi çıktı..keçiboynuzunun iyi geldiğini okuyunca 2 aydırda onu kullanıyoruz inşallah düzelmiştir....beklemeye ve denemeye devam

canım yolunda başındasın daha 5.ay çok yeni.herşeyin var çaresi,haereket azlığı sizde ona göre davranırsınız,yazamıyorum burdan çok ama,derin ilişki,ve beline yastık koyup ayaklarını duvara dik ne bileyim
yani kolaylaştırmak için aklıma bunlar geldi.benim eşimde sigara içiyor çok kızıyorum içmesine,zararı olacak die kimbilir inşallahda olmamıştır..çıkmam lazım kendinize iyi bakın,herşey gönlünüzce olsun.iyi akşamlar...

gün aşırı yap canım işini garantiye almış olursun.. ama çift çizgi olduğunda çalışmaları hızlandır bence :)

bıktım valla her ay negatif yanıtını almaktan artık alıştım negatif deyip geçiorum adetim bittiğinden beri hem testi yapıorum hemde gün aşırı birlikte oluyoruz acaba bu sperm kalitesini düşürürmü

cnm pardon ama özel olmazsa 5.ayım demişsin benimde 5 olcakta nasıl anladınız eşinde haraket azlığını bende bugun panık yaptım
acaba doktora gitsem mi die düşündük sonra 4 ay az bi zaman diye vazgectim sizde nası oldu

ayy canım ALLAH mı soyletti ki.. ben hiç ümitli değilim ama :26:
bu ayı iyi değerlendirdin sen canım içimden öyle geçiyor sanki bu ay tutacak İNŞALLAH::26:

canım çift koyu çizgiyi gördüğünde çalışmaları hızlandır..çift çizgiyi gördüğün gün ertesi sabah mutlaka çalışın yada akşam

tamam kızlar çift çizgiyi beklicem iinşallah görürüm ve inşallah müjdeli haberi bu verir ve sizlerdende duyarım

öyle oldu sayılır canım ovulasyon gunlerınde hergun oldu çalışmalar bakalım şuan beklemedeyim ama çok sabırsızım

evet yeni ama işte insan ilk aylarda olacak sanınca sonrasında biraz panikliyor ama alıştım zaten artık panik geçtiçok saol canım görüşürüz iyi akşamlar..

öyle diyolar canım doktorlarda iki günde 1 yapın diyolar ama farketmıyo her gun ılıskıyle hamıle kalan arkadaşlarım da var :)

Kandaki gebelik testine hastaneler hep farklı fiyat veriyorlar ne kadar sinir bir durum bi de öğlen 12 ye kadar kan alınıyormuş. Sizin bildiğiniz uygun fiyatlı hastaneler var mı? 6 saatde sonuç veriliyormuş her yer mi aynı acaba?

Merhabalar..bizimde 3.ayımız...şimdiden eşim kontrole gitse mi diye düşünüyorum..varsa birşey önceden belli olsunn.. doktor benim için 2-3 ay sonra tekrar gelirsin demişşti. ilk gittiğimde İltihap için ilaç filan kullanmıştım.azalmış dedi.ondan sonra başladık.

canım biz bebek düşünmeye başladığımızda benim için doktora gittik..normal çıktı...ilk 2 aydada olmayınca burdaki topiklerden okuduğum erkeklerdede spermiyogram yaptırılması ve kontrole gitmesinin iyi olacağını vs okudum ve tam o arada yaz tatiline gelince ankarada bir labratuvara gidip ölçtürdük...sayı morfoloji vs herşey iyiydi ancak hareket azlığı çıktı...doktor normal dedi ancak sınırın altındaydı...bende keçiboynuzunun iyi geldiğini hem sayı hemde hızı artırdığını okudum 2 aydır içiyoruz...yine kurban bayramında eğer labratuvar açık olursa tekrar ölçtüreceğiz düzelme olmuşmu bakalım...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…