bat geldi geldiği gibi gitti cnm
yazçiçeği canım yumurtlama günümüz ve batımız hemen hemen aynı benimde az kaldı ve batım 1-4 kasım ne zaman gelirse....beraber gün sayacağızsenin kaçıncı denemen olacak??
sağlık olsun canım beraber yürümeye çalışmaya devambat geldi geldiği gibi gitti cnm
oflu ben senden bu ay ümitliyim inşallah güzel haberler vereceksin..selam kızlar bu gunde bıttı sayılır :) bugunu de saymazsak kaldı 8 gun :) heycanlandım sankii yahuu :26:
selam kızlarrr ....
selam kızlarrr ....
sağlık olsun canım beraber yürümeye çalışmaya devam
oflu ben senden bu ay ümitliyim inşallah güzel haberler vereceksin..
selam canım hoşgeldin..
kızlar ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi göremedim daha zaten 4 gündür yapıorum ancak yumurtlamayı kaçırırım die korkuorum çizgileri anlamak zor geldi bna o yüzden teste devam ancak gün aşırıda birlikte oluyoruz bu yanlışmı acaba çift çizgiyimi beklemeliyiz
benim bu ay 9. ayım denemede,1 yıllıkda evliyim,sen canım?
bende 14 aylık evliyim ve bu ay 5. ayım...keşke ilk aydan deneseymişim diyorum ama kısmet artık tek olsun da ne zaman olursa olsun diyorum artık..umarım meleklerimiz çok bekletmez bizleri..benim eşimde hareket azlığı problemi çıktı..keçiboynuzunun iyi geldiğini okuyunca 2 aydırda onu kullanıyoruz inşallah düzelmiştir....beklemeye ve denemeye devam
gün aşırı yap canım işini garantiye almış olursun.. ama çift çizgi olduğunda çalışmaları hızlandır bence :)
bende 14 aylık evliyim ve bu ay 5. ayım...keşke ilk aydan deneseymişim diyorum ama kısmet artık tek olsun da ne zaman olursa olsun diyorum artık..umarım meleklerimiz çok bekletmez bizleri..benim eşimde hareket azlığı problemi çıktı..keçiboynuzunun iyi geldiğini okuyunca 2 aydırda onu kullanıyoruz inşallah düzelmiştir....beklemeye ve denemeye devam
bu ayı iyi değerlendirdin sen canım içimden öyle geçiyor sanki bu ay tutacak İNŞALLAH::26:ayy canım ALLAH mı soyletti ki.. ben hiç ümitli değilim ama :26:
kızlar ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi göremedim daha zaten 4 gündür yapıorum ancak yumurtlamayı kaçırırım die korkuorum çizgileri anlamak zor geldi bna o yüzden teste devam ancak gün aşırıda birlikte oluyoruz bu yanlışmı acaba çift çizgiyimi beklemeliyiz
bu ayı iyi değerlendirdin sen canım içimden öyle geçiyor sanki bu ay tutacak İNŞALLAH::26:
canım çift koyu çizgiyi gördüğünde çalışmaları hızlandır..çift çizgiyi gördüğün gün ertesi sabah mutlaka çalışın yada akşam
bu ayı iyi değerlendirdin sen canım içimden öyle geçiyor sanki bu ay tutacak İNŞALLAH::26:
canım çift koyu çizgiyi gördüğünde çalışmaları hızlandır..çift çizgiyi gördüğün gün ertesi sabah mutlaka çalışın yada akşam
canım yolunda başındasın daha 5.ay çok yeni.herşeyin var çaresi,haereket azlığı sizde ona göre davranırsınız,yazamıyorum burdan çok ama,derin ilişki,ve beline yastık koyup ayaklarını duvara dik ne bileyim
yani kolaylaştırmak için aklıma bunlar geldi.benim eşimde sigara içiyor çok kızıyorum içmesine,zararı olacak die kimbilir inşallahda olmamıştır..çıkmam lazım kendinize iyi bakın,herşey gönlünüzce olsun.iyi akşamlar...
bıktım vallaher ay negatif yanıtını almaktan artık alıştım negatif deyip geçiorum adetim bittiğinden beri hem testi yapıorum hemde gün aşırı birlikte oluyoruz acaba bu sperm kalitesini düşürürmü
öyle diyolar canım doktorlarda iki günde 1 yapın diyolar ama farketmıyo her gun ılıskıyle hamıle kalan arkadaşlarım da var :)
cnm pardon ama özel olmazsa 5.ayım demişsin benimde 5 olcakta nasıl anladınız eşinde haraket azlığını bende bugun panık yaptım
acaba doktora gitsem mi die düşündük sonra 4 ay az bi zaman diye vazgectim sizde nası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?