Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bn her ay yaptırıyorum malümii negatif çıksada hep poliklinikte yaptırıyorum 22 liraya 1 1,5 saat sonrada sonucu ögreniorum

canım burda hastane değil ama küçük bir merkez var..15 liraya yapıyor ve 1.5 saat sonra sonucu veriyor..

bn her ay yaptırıyorum malümii negatif çıksada hep poliklinikte yaptırıyorum 22 liraya 1 1,5 saat sonrada sonucu ögreniorum

Valla ben international hastanesine sordum telefonla 112 liraya yapıyoruz dediler içimden yuhh dedim bi de 6 saatte sonucu veriyorlarmış. Bakırköyde de kızılaya sordum orası da 27 lira ve test sonucunu ertesi günü veriyorlar benim şansıma buralar çıktı kaldım öyle evde idrarla test yaptım onlarda sonucu göremedim çift çizgiyi yani dün adet günümdü nereye gideceğimi bilmiyorum kan vermek için :18::18::18:

112 liramı sanki tüp bebek yaptıracan çok pahalı bn ümraniyede oturuyorum ve zeynep kamile gidiyorum orda bile sabah verip sonucunu öglede sonra alıyosun ama beklemek istemezsem ümraniyede poliklinige gidiyorum 22 liraya kan tahlili yaptırıorum ve 1,buçuk saat sonra ister giderek ister telefondan ögreniorum sonucumu ... buarada ablam hamile onunda evde yaptıgı gecelik testinde ikinci çizgi çok çok silikti zor görünüyordu kan tahlili yaptırdık orda çıktı ...

112 lira mı

bu ne yaaa işi ticarete dökmüşler iyice.. bence yarın sabah ilk idrarınla idrar testini tekrarla batını 2 gün geçmiş oluyor ve ilk idrarla çıkar bence..belirtin var mı?? değişiklik....inşallah hamilesindir canım..:26:

harbiden yuhh yani 112 tl ne demek yaa kazıklıyolar ınsanı ıyıce... off bu foruma gırdıkce hamılelık dusuncesı beynımden gıtmıyor

arkadasım san sonuna kadar katılıorum sakın o kadar para verme bu ne yaa 112 lira bncede sabah ilk idrarınla yap testini bnm geçen ay 9 gün geçti hiç gecikmezdi evdede hastanedede negatf çıktı inşallah sen hamilesindir hatta hepimiz hamile oluruz inşallahhhhhhhhhhhhhh....

harbiden yuhh yani 112 tl ne demek yaa kazıklıyolar ınsanı ıyıce... off bu foruma gırdıkce hamılelık dusuncesı beynımden gıtmıyor

Soyguncu bunlar deliler yaa millet nasıl veriyor okadar para hayret ediyorum yaptırır mıyım hiç yarın sabah ateş ölçmeye kalktığımda yapmayı düşünüyorum hoş bugün ateşim biraz düştü keyfim kaçtı ama adetim gelmedi bir ümit belki yarın yine yükselir ateşim bakalım gelmedik kırmızıdan ümit kesilmezmiş

Benim hiç gecikmem olmazdı geçen ay da tam günümde adet oldum yumurtlama günümü ateşle belirledim FF de hatta o günü ovu testinde de yakaladım çift çizgiyi üstüne 14 ekleyince dün gelmesi gerekiyordu bugünde adetim gelmeyince çok sevindim ama ateşim biraz düştü işte o da dünküyle sabit kalsaydı en azından daha umudum yüksek olucaktı kısmet artık napayımm

benimde çıkmıyor canım kafamdan hiç aslında ama önceki aylar kadar da değilim...adetten ovulasyona kadar rahatım sonrasında hiççç aklımdan çıkmıyor.. yalnız şuna karar verdim kendimi artık dinlemeyeceğim şuram ağrıyor buram acıyor diyeee...çünkü bende ne okursam o oluyor sonrada kırmızılarla yalan oluyor

canım ateşe takılma..ferdatın da bat günü sabah ateşi düşmüştü ama olmadı ve ertesi gün yükseldi kırmızılarda gelmeyince test yaptı ve çift çizgi çıktı belki seninde yarın ateşin birden yükselir inşallahhhhhh...

Ablanın gebeliği hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza
Bende bir internetden araştırayım bari evime yakın poliklinik var mı diye ben daha önce yaptırmadığım için kaldım öylece çok da merak ediyorum durumumu muallak da olmak çok kötü bir durum:26::26::26:

saol canım dediğin gbi darısı başımıza onun şimdi 6 aylık kızı olacak her kontrole gittiginde bnde gidiyorum gerçekten mükemmel bi duygu

eee kıslar, kimsecikler kalmamış, benim kocacık da playstation oynuyor, ben de burada dolanıyorum yine

rabbim önce eşine, sonra bebişine kavuştursun, eeeennn kısa zamanda inşallah

amınn senıde bebısıne kavustursun
canım ya gun sayıyorsunya saymamaya calış cok stres oluyor öle ınsan cok zor bılıyorum ama bence dayan
ben bu ay eşim yok nasılsa dıye hıc farkında bıle degılım kac gunum kalmıs
ve sımdı sızdekı stresı farkedıyorum
bende dıger 2 ay böleydımde
ama sımdı anladım asla stres yapmayacagım

eee kıslar, kimsecikler kalmamış, benim kocacık da playstation oynuyor, ben de burada dolanıyorum yine
merhaba canım hoşgeldin..benim kocişte ders çalışıyor odada..bende buralardayım...
bende yanlızım 1 haftamız bıttı gıbı 2 haftam kaldı kocamın gelmesıne :))

Allah kavuştursun canım...

bı tane dogurabılsek ardı gelecek de artık cıfter cıfter dogururuz

bence de yolunu açarız artık patır patır gelirmişrahmetli anneannemin 9 tane çocuk arada ölenler hariç demekki vücut alışıyo otomatiğe bağlıyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…