bence de yolunu açarız artık patır patır gelirmişrahmetli anneannemin 9 tane çocuk arada ölenler hariç demekki vücut alışıyo otomatiğe bağlıyo:)))
ayy, güldürdün canım beni akşam akşam yaaa :) benim de bi arkadaş 3 kardeş. onun doğumuna annesi gelmişti. çocuklarından 2sinin arası 18 aymış. kadın 2. doğumunun ne kadar kolay olduğunu anlatırken durmadan ''kanallarım açıktı da ondan kolay oldu'' diye tekrarlıyordu. biz de şu kanalları açabilsek , ne kanalmış arkadaş
eee kıslar, kimsecikler kalmamış, benim kocacık da playstation oynuyor, ben de burada dolanıyorum yine
kızlar rihana,Funda30,Oreiro,Memnune83.Orjinalmarjinal,Sinhus dan haber var mı batları gelmişş kızlar neredesiniz...
selam canım kimseler hoşgeldin demedi acaba sayfada değilmiyim diye şüphelenmeye başlamıştım kendimi çok yalnız hissettim
merhaba canım aaa senin batın gelmiş ne durumdasın okuyamadım geçmişi...
güzel bi gün nasıl berbat olur hemn anlatayım....
arkadasımın kınasına gittim taa lisedeki iki oynadık döktürdük eskileri andık sohbet muhabbett ooohhh
sonra eve geldik kocamla iki sırnaştık.. sırnasma esnasında 'eger bu ayda olmazsa cok üzülürmüsün'dedim..
üzülürüm ama napalim önümüzdeki maçlara bakarız dedi..
sonra bende yaa olmayabilir bu ay ara ara akıntım var degişen bişe yok gibi dedim...
suratı düştü kalktı yataktan pijamalarını giydi yaıcam ben dedi yattıı
zaten ilişkimiz tammen cocuk üzerine dönmüştü hiç bi romantizmi kalmamıstı bu sekildede içine etmiş oldu..
sinirlerim bozuldu o kadar eglencenin sonnunda aglamak varmış..
bunun acısını çıkarmalıyım ondan..
Kocalarin gorevi oyun bozmak hep bizimki hep cocuk isdiyom diye agliyordu simdikse 6ayda yoruldu sorunca tabi isdiyom diyo eee hergun iliskiyegirmek lazim biliyo ve mahsuz 3 gecedir uyu bogasim geliyo tecavuzmu etsem))) gecen gece uyandirdim iyice kizdim uykusu kacdi bende uyudum o oturdu gicik yav bazen bunlar
)) Bid e benim gozler rahatsizdi doktor 5 gunluk bi mehlem verdi gece surmem icin bu meret i surunce bulanik goruyom mecbur uyumam lazim 7 gun oldu halen zorla surduruyo amacini anladim siteye girmemmi engelicek yarin cope atarim gicikkkkkkkk dovecem oni bigun))
acinin zarari oldugunu bilmiyordum az az yedim aslinda tursu yicemde burda yok onu bulabildimSelam cnm hoşgeldin,
Kese 5. haftada gözüküyor sanırım, bebek te 6. haftada
Testlerin göstermeme ihtimali yüksek, pzt yi bekleyip kana git en iyisi sen..
Bu arada öyle acılı falan şeyler yemeee eğer bebiş varsa zarar olmasın
ins canim. esimde soyledi artik oda biliyor durumu. ins bakalim olmazsa cok uzulucem baya umutlandim cunkucanım bence pazartesi bi kan testi yaptır belki bebiş vardır
canim o agrilar benim adet gunumde oldu sonra kesildi simdide hic birsey yok belim biraz ara ara agriyorAnı durumdayız Yeşim
Acıkıyorum sürekli bende hafif hafif açlıktan hissettiğim bulantı ve yanma var midemde.
Bide kasıklarıma 2 gündür ufak ufak ağrı giriyor heh diyorum tamam hastalanıyorum ama tık yok.
İdrar testlerimde negatif çıktı. Ben anlamadım buişi:)
Hey Allahim ya ne manyaklar var su dunyada dili yokmuymus isaret edip duruyor.dün sabah işe giderken karşı komşumu gördüm selamlaştık konuşurken hamileymiş söyleme şekli çok tuhaftı..dediğin gibi bana göbeğini göstererek işaret etti durmadan..ne diyorsun ne olmuş göbeğine dedim düşmedi jeton bende...haaaaamilemisin dedim en sonunda evet dedi...Hey allahım düzgünce söylesen ya hamileyim diye.kadının göbeğine bakakaldım..
ins hamilesin canim . ins hepimiz oyleyizdir
boyle belirsizlikler insanin canini skiyor sen idrar yaptini hic evde ?
birde sanirim ilk degerinin 2 kati olursa sorun yok diyorlar senin ilk degerin kacti
ins cok artmistir. ama dedigim gibi sen rahat ol. ALlah buyuk birlikte kutlayacagiz ins yeni bebisleri:)
arkadaşlar adetimi 4gün geçince kan testi yaptırdım hcg 5000 çıktı bilenler varsa çokmu nasıl sonuç
testlerde 20 den yukarisini gosterirmis seninkide sinirdaymis zaten :)canım çok enteresan ama ilk defa benim başıma geliyor galiba adetime 1 hafta varken idrarda silik çıktı test bpzuk sandım kan testi yaptırdım 24.11 çıktı bu değerle testte nasıl çıktı anlamadım
arkadaşlar adetimi 4gün geçince kan testi yaptırdım hcg 5000 çıktı bilenler varsa çokmu nasıl sonuç
buna sukur diyorum burda boyle
ne ariyorlarsa en az 2 gun bekletiyorlar simdi bide h.sonu diye erteleniyor.
carsamba gittim cuma demislerdi yaptirmamistim keske yaptirsaymisim.
beklicem artik kacisim yokcok heyecanliyim. ins pozitif cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?