Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bence de yolunu açarız artık patır patır gelirmişrahmetli anneannemin 9 tane çocuk arada ölenler hariç demekki vücut alışıyo otomatiğe bağlıyo:)))

ayy, güldürdün canım beni akşam akşam yaaa :) benim de bi arkadaş 3 kardeş. onun doğumuna annesi gelmişti. çocuklarından 2sinin arası 18 aymış. kadın 2. doğumunun ne kadar kolay olduğunu anlatırken durmadan ''kanallarım açıktı da ondan kolay oldu'' diye tekrarlıyordu. biz de şu kanalları açabilsek , ne kanalmış arkadaş

evet canım kesinlikle ilgisi olmalı :))

güzel bi gün nasıl berbat olur hemn anlatayım....

arkadasımın kınasına gittim taa lisedeki iki oynadık döktürdük eskileri andık sohbet muhabbett ooohhh
sonra eve geldik kocamla iki sırnaştık.. sırnasma esnasında 'eger bu ayda olmazsa cok üzülürmüsün'dedim..
üzülürüm ama napalim önümüzdeki maçlara bakarız dedi..
sonra bende yaa olmayabilir bu ay ara ara akıntım var degişen bişe yok gibi dedim...
suratı düştü kalktı yataktan pijamalarını giydi yaıcam ben dedi yattıı

zaten ilişkimiz tammen cocuk üzerine dönmüştü hiç bi romantizmi kalmamıstı bu sekildede içine etmiş oldu..
sinirlerim bozuldu o kadar eglencenin sonnunda aglamak varmış..

bunun acısını çıkarmalıyım ondan..

KIzlar bise soracam ama sacma gelicek belki ya ben ayin 2 sinde dusuk yaptim iki gun kanadi ve bebek 5haftalikdi 4 gunde hcg 0 a dusdu fakat ben kanama biter bitmez iliskiye devam etim doktorum kendimi iyi his ediyosam gebe kalmak icin orun yok demisdi sim se belime agri bsladi halsizlik acaba gebe kalmismiyimdir ;((

KIzlar bise soracam ama sacma gelicek belki ya ben ayin 2 sinde dusuk yaptim iki gun kanadi ve bebek 5haftalikdi 4 gunde hcg 0 a dusdu fakat ben kanama biter bitmez iliskiye devam etim doktorum kendimi iyi his ediyosam gebe kalmak icin orun yok demisdi sim se belime agri bsladi halsizlik acaba gebe kalmismiyimdir ;((

listede bende vardım ama gelen giden tok şimdilik normalde saati bile şaşmaz ama psikolojik herhalde gelmiyor bir iki gün daha bekliycem hayal kırıklığına uğramaktanda bıktım ama gelmezse test yapıcam mecburen

Kocalarin gorevi oyun bozmak hep bizimki hep cocuk isdiyom diye agliyordu simdikse 6ayda yoruldu sorunca tabi isdiyom diyo eee hergun iliskiyegirmek lazim biliyo ve mahsuz 3 gecedir uyu bogasim geliyo tecavuzmu etsem))) gecen gece uyandirdim iyice kizdim uykusu kacdi bende uyudum o oturdu gicik yav bazen bunlar
)) Bid e benim gozler rahatsizdi doktor 5 gunluk bi mehlem verdi gece surmem icin bu meret i surunce bulanik goruyom mecbur uyumam lazim 7 gun oldu halen zorla surduruyo amacini anladim siteye girmemmi engelicek yarin cope atarim gicikkkkkkkk dovecem oni bigun))

benim kocacım yine iyiymiş sadece test yaptığım zaman hevesleniyor onun dışında normal her ay hiç çocuk düşünmüyormuşuz gibi regl günüm yaklaştığını tatile çıkarsın artık falan diyor kocacığımın kıymetini anladım garibim vazgeçmiyor ama beni kırmamak için önemsemiyormuş gibi yapmayada devam ediyor

Merhaba hanimlar
msg hayirli olsun canim ins guzelce artar degerin. guzel dusun guzel olsun. Darisi bizlerin basina
Oznurcum senin icinde p.tesi onemli benim icinde ins bebesinin sesini duyabilirsin. ben de kan testi yaptiricam artik neyse ciksin ortaya . p.tesi tam 1 hafta gecmis olucak adetim.
acinin zarari oldugunu bilmiyordum az az yedim aslinda tursu yicemde burda yok onu bulabildim
ama bu arada ne mide bulantisi ne baska birsey nede gogusler yani hicbir belirti yok
tek belirti adetin gecmesi p.tesi tam 1 hafta gecmis olucak. sancida yok. nasil ic ben cozemedim.
ptesi dananin kuyrugu kopacak artik
canım bence pazartesi bi kan testi yaptır belki bebiş vardır
ins canim. esimde soyledi artik oda biliyor durumu. ins bakalim olmazsa cok uzulucem baya umutlandim cunku
canim o agrilar benim adet gunumde oldu sonra kesildi simdide hic birsey yok belim biraz ara ara agriyor
okadar. bu is boyle olmayacak an testi kesin cozum. pztesi ikimizde guzel haberi veririz ins. canim.
ben idrar testinden umudu kestim artik. hem baska birsey varsa kist filan tedavisini goruruz.
ya belirti olmamasina seviniyorum birazda benim hamileliklerim cok kotu geciyor belki bu rahat
gecicek diyorum ama ne biliyim oldugunu bilsem yada olmadigni rahatlicam boyle cok gerildim.
2 gun sigara icmemistim. bu belirsizlik gerci beni yaktim bir tane ya. aslinda biraksam iyi olucak ta. bu stresle cok daha zor oluyor,
Hey Allahim ya ne manyaklar var su dunyada dili yokmuymus isaret edip duruyor.
Allah akil fikir versin.
ins sende bu ay bebise kavusursun canim

canım hoşgeldin iyi dileklerin için teşekkür ederim yarın büyük gün benim içinde hamile miyim değil miyim kesin sonuçlanacak inşallah

ins hamilesin canim . ins hepimiz oyleyizdir
boyle belirsizlikler insanin canini skiyor sen idrar yaptini hic evde ?
birde sanirim ilk degerinin 2 kati olursa sorun yok diyorlar senin ilk degerin kacti
ins cok artmistir. ama dedigim gibi sen rahat ol. ALlah buyuk birlikte kutlayacagiz ins yeni bebisleri:)

canım çok enteresan ama ilk defa benim başıma geliyor galiba adetime 1 hafta varken idrarda silik çıktı test bpzuk sandım kan testi yaptırdım 24.11 çıktı bu değerle testte nasıl çıktı anlamadım

arkadaşlar adetimi 4gün geçince kan testi yaptırdım hcg 5000 çıktı bilenler varsa çokmu nasıl sonuç

arkadaşlar adetimi 4gün geçince kan testi yaptırdım hcg 5000 çıktı bilenler varsa çokmu nasıl sonuç

tebrik ederim canım. Ben hiç hamilelik yaşamadım ama değer yüksek olunca ikiz oluyormuş diye biliyorum

canım çok enteresan ama ilk defa benim başıma geliyor galiba adetime 1 hafta varken idrarda silik çıktı test bpzuk sandım kan testi yaptırdım 24.11 çıktı bu değerle testte nasıl çıktı anlamadım
testlerde 20 den yukarisini gosterirmis seninkide sinirdaymis zaten :)
erken dollenme olmustur canim. benim adete 1 hafta kala akinti geldi belkide o zaman yumurtladim.
artim kan degerine gire birsey dicem tabi bebek olmayabilirde. ama neden geciktiyse bileyimde ona gore adim atayim.

muayene oldunmu 5000 ise bellidir kesesi filan. eger konumunda bir sorun yoksa, ya erken dollenmistir yada
ikizdir oreiro nun dedigi gibi
ben bugun seytanin bacagini kirip kan verdim. sali cikacakmis artik ak mi kara mi sali belli olucak.
bende merakimdan kurtulucam ins.

buna sukur diyorum burda boyle
ne ariyorlarsa en az 2 gun bekletiyorlar simdi bide h.sonu diye erteleniyor.
carsamba gittim cuma demislerdi yaptirmamistim keske yaptirsaymisim.
beklicem artik kacisim yok cok heyecanliyim. ins pozitif cikar

buna sukur diyorum burda boyle
ne ariyorlarsa en az 2 gun bekletiyorlar simdi bide h.sonu diye erteleniyor.
carsamba gittim cuma demislerdi yaptirmamistim keske yaptirsaymisim.
beklicem artik kacisim yok cok heyecanliyim. ins pozitif cikar

inşallah pozitiftir canım umutla bekliyorum haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…