testlerde 20 den yukarisini gosterirmis seninkide sinirdaymis zaten :)
erken dollenme olmustur canim. Benim adete 1 hafta kala akinti geldi belkide o zaman yumurtladim.
Artim kan degerine gire birsey dicem tabi bebek olmayabilirde. Ama neden geciktiyse bileyimde ona gore adim atayim.
Muayene oldunmu 5000 ise bellidir kesesi filan. Eger konumunda bir sorun yoksa, ya erken dollenmistir yada
ikizdir oreiro nun dedigi gibi
Ben bugun seytanin bacagini kirip kan verdim. Sali cikacakmis artik ak mi kara mi sali belli olucak.
Bende merakimdan kurtulucam ins.
burdayızzz:)))))))))))
nerde herkes yaa:84::84::84:
canım senin gebeliğin hayırlı olsun bende bu topikte varım ama hiç yazmadım sadece takip ettim ne güzel şimdiden bir sürü hamiş var inşallah herkez burda hamiş olur canım senin belirtiler neydi
merhabalar,iyiyim siz nasılsınız??
teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah kesin durumum yarın belli olacak benim dualarınıza ihtiyacım varbelirtilerde aynı adet gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var ama bu kez bıçak saplanması gibi ani gelip gidiyor çok akıntım var ve hamile olduğum içime doğuyordu sürekli içimden ben hamileyim bu ay diyordum
teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah kesin durumum yarın belli olacak benim dualarınıza ihtiyacım varbelirtilerde aynı adet gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var ama bu kez bıçak saplanması gibi ani gelip gidiyor çok akıntım var ve hamile olduğum içime doğuyordu sürekli içimden ben hamileyim bu ay diyordum
inş kesinleşir gebeliğin.kaç günün geçti?
oh ne güzel Allah bizede yaşatsın inşallah tahlil sonucunda iyi olur
ben iyiyim işte beklemedeyim bat 23 ekim biraz belirti var ama psikolojikmi bilmiyom ya sizin
amin inşallah canım sizde hamiş olursunuz ve hamilelik topiğimizi açarız inşallah canım
nerde canım ya daha 5 gün var adetime ben saf dayanamayıp yaptırdım testi kimyasal olur diye korkuyorum yarın değer yükselirse kesin hamişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?