Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

muayene oldum üstten ultrason ama kese gözükmedi haftaya yine gideceğim

nerde herkes yaa:84::84::84:

canım senin gebeliğin hayırlı olsun bende bu topikte varım ama hiç yazmadım sadece takip ettim ne güzel şimdiden bir sürü hamiş var inşallah herkez burda hamiş olur canım senin belirtiler neydi

canım senin gebeliğin hayırlı olsun bende bu topikte varım ama hiç yazmadım sadece takip ettim ne güzel şimdiden bir sürü hamiş var inşallah herkez burda hamiş olur canım senin belirtiler neydi

teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah kesin durumum yarın belli olacak benim dualarınıza ihtiyacım varbelirtilerde aynı adet gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var ama bu kez bıçak saplanması gibi ani gelip gidiyor çok akıntım var ve hamile olduğum içime doğuyordu sürekli içimden ben hamileyim bu ay diyordum

inş kesinleşir gebeliğin.kaç günün geçti?

oh ne güzel Allah bizede yaşatsın inşallah tahlil sonucunda iyi olur

oh ne güzel Allah bizede yaşatsın inşallah tahlil sonucunda iyi olur

seni temmuz topğinden tanıyorum sanada çok geçmiş olsun inşallah hemen gelir tekkrar bebişin

ben iyiyim işte beklemedeyim bat 23 ekim biraz belirti var ama psikolojikmi bilmiyom ya sizin

benimde bat 3 kasım benim daha var,ama yumurtlama zamanlarıma yaklaştım artık,değerlendireceğiz sonrada bekleyeceğiz bakalım neler olacak.senin belirtiler inş çıkar canım.

nerde canım ya daha 5 gün var adetime ben saf dayanamayıp yaptırdım testi kimyasal olur diye korkuyorum yarın değer yükselirse kesin hamişim

1 hafta öncesinde öğrenenler var gebeliğini.olabilir nie öyle söylüyosun sonuçta bi değer çıkmış ynılma ihtimali çok az.
inş güzel haberlerini alırız burdan.yarın pazar günü kan verdinmi yarın mı vereceksin..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…