benimde bat 3 kasım benim daha var,ama yumurtlama zamanlarıma yaklaştım artık,değerlendireceğiz sonrada bekleyeceğiz bakalım neler olacak.senin belirtiler inş çıkar canım.
1 hafta öncesinde öğrenenler var gebeliğini.olabilir nie öyle söylüyosun sonuçta bi değer çıkmış ynılma ihtimali çok az.
inş güzel haberlerini alırız burdan.yarın pazar günü kan verdinmi yarın mı vereceksin..?
ama beklemek ne kadar zormuş bu süreci yaşayanlar bilir.bu ay olmadı sonraki sonraki hep bi beklenti,Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın.msg387 senin kaçıncı ayın denemede?
ben zaten hastanede çalışıyorum bizde saat gün falan önemli değil 1 saattede çıkıyor sonuç daha önce kimyasal gebelik oldu değerim düştü ve adet oldum yine öyle olur diye korkuyorum canım
canım sen ne zamandır düşünüyorsun ilk çocukmu
ben zaten hastanede çalışıyorum bizde saat gün falan önemli değil 1 saattede çıkıyor sonuç daha önce kimyasal gebelik oldu değerim düştü ve adet oldum yine öyle olur diye korkuyorum canım
canım ya hastanede çalışıyorsan doktorlarla sık görüşüyorsundur acaba sorabilirmisin yara gebeliğe engelmi birde gebe olunursa bir sakıncası varmı tabiki sorabilirsen benim doktora gitme gibi bir korkum varda özellikle kadın doğum
tamam canım ben sorarken sen sorduğum soruları cevaplamışsın zaten.inş hayırlısı ile bende 1 yıllık evliyim 9.ayım bu inş gelir bu sefer..
canım mantar enfeksiyonu bile gebeliğe engeldir önce yara için tedavini ol öyle gebelik düşün gebeyken şiddetlenirse tedavide olamazsın daha zor olur canım
inşallah canım ben test yapmaya utanıyodum artık birçok tanıdığım 8. aydan sonra gebe kalabildi inşallah sende bu ay kalırsın
öylemi diyosun o zaman paz.ts gideyim napıyım belki bu bir vesiledir bu vesileyle neden 9 aydır olmadığınıda öğrenirim inşallah korkulacak bişey yoktur dua edermisiniz
inş ama çevremde en yakınlarım çok çabuk hamile kalıdı.mesela çok yakın arkadaşım korunmayı bıraktıktan sonra(eşi korunuyordu) 2 sonra hamile kaldı dayımın kızı 4 ay sonra ne bileyim kalanda kalıyor valla eşimin yine akrabası evlendiği gece hamile kalmış istemeden.valla bilemiyorum kısmet galiba yaa.olunca oluyor engel tanımıyor olmayıncada ne yapsan olmuyor..
dualarım seninle canım korkulacak bişey yok herşeyi bebiş için olduğunu düşün ağrı falan hissetmezsin
canım benim bi tane çocuğum var inanırmısın doğumdan sonra hiç kadın doğuma gitmedim eşim 2. istemedi ama oğlum çok istiyor resmen bana yalvarıyor onun için eşimide ikna ettim biraz arasıda çok olacak ama neyapalım benim oğlumda düşündüğümüz ay olmuştu şimdide hemen olacak sandım 9 aydırda deli gibi istiyorum malum 30 dan sonrada hücreler yavaşlıyor rahmime yumurtalıklarıma tüplerime baktırmam lazım heralde inşallah bi sorun yoktur
diğer doğumun sezeryanla mı oldu canım
Kızlar Günaydın
Umarım iyisinizdir, umarım hamilesinizdir:)
Ben hala hastalanamadım. Bat 14 Ekim gözüküyor orda ama ben rakamı yüksek tuttum normalde 12 Ekim'di:)
Gelen giden yok. Bel ağrım var, göğüslerim resmen kafam kadar oldular ve inanılmaz acı var.
Sürekli çişim geliyor. Kasıklarımda böyle dolgunluk bi tuhaflık var yani yazamıyorum.
Valla bu gecede rüyamda hamile olduğumu gördüm:)
Ama tabi psikolojik olrak bunları yaşıyor olabilirim bilmiyorum.
Ve adetimde psikolojimden gecikiyor olabilir.
Eşime her sabah ''bu sabahta hastalanmadım'' dedikçe ''oh oh süper'' diyor:)
2 gün evvel test yaptık ama negatif çıktı. İdrara en son karışırmış gerçi...
Aman her kafadan bin ses Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Kucaklarımızı boş bırakmasın...
Benim hala umudum var bakalım::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?