Kızlar Günaydın
Umarım iyisinizdir, umarım hamilesinizdir:)
Ben hala hastalanamadım. Bat 14 Ekim gözüküyor orda ama ben rakamı yüksek tuttum normalde 12 Ekim'di:)
Gelen giden yok. Bel ağrım var, göğüslerim resmen kafam kadar oldular ve inanılmaz acı var.
Sürekli çişim geliyor. Kasıklarımda böyle dolgunluk bi tuhaflık var yani yazamıyorum.
Valla bu gecede rüyamda hamile olduğumu gördüm:)
Ama tabi psikolojik olrak bunları yaşıyor olabilirim bilmiyorum.
Ve adetimde psikolojimden gecikiyor olabilir.
Eşime her sabah ''bu sabahta hastalanmadım'' dedikçe ''oh oh süper'' diyor:)
2 gün evvel test yaptık ama negatif çıktı. İdrara en son karışırmış gerçi...
Aman her kafadan bin ses Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Kucaklarımızı boş bırakmasın...
Benim hala umudum var bakalım::2:
arkadaşlar acaba rüyalardan anlayan varmı ben bu gün annemin bahçesinde elma ağacı ağaçtada kuş yuvası bir bakıyorum kuşun yanında yavru var bende hemen elma ağacını ellemeyimde kuş korkmasın diyorum acaba bu ne anlama gelir youmdan anlayan varmı
KIzlar bise soracam ama sacma gelicek belki ya ben ayin 2 sinde dusuk yaptim iki gun kanadi ve bebek 5haftalikdi 4 gunde hcg 0 a dusdu fakat ben kanama biter bitmez iliskiye devam etim doktorum kendimi iyi his ediyosam gebe kalmak icin orun yok demisdi sim se belime agri bsladi halsizlik acaba gebe kalmismiyimdir ;((
arkadaşlar acaba rüyalardan anlayan varmı ben bu gün annemin bahçesinde elma ağacı ağaçtada kuş yuvası bir bakıyorum kuşun yanında yavru var bende hemen elma ağacını ellemeyimde kuş korkmasın diyorum acaba bu ne anlama gelir youmdan anlayan varmı
Kadının ağaçta kuş yuvası görmesi çocuğu olmasına delalet eder.denmiş çok güzel bir rüya görmüşsün canım...
KIzlar bise soracam ama sacma gelicek belki ya ben ayin 2 sinde dusuk yaptim iki gun kanadi ve bebek 5haftalikdi 4 gunde hcg 0 a dusdu fakat ben kanama biter bitmez iliskiye devam etim doktorum kendimi iyi his ediyosam gebe kalmak icin orun yok demisdi sim se belime agri bsladi halsizlik acaba gebe kalmismiyimdir ;((
bende bi kere rüyamda kuş yuvası görmüştüm. Hatta kuş yuvasının içine bir bebeğim olmuş onu saklıyordum:)
Kızlar Günaydın
Umarım iyisinizdir, umarım hamilesinizdir:)
Ben hala hastalanamadım. Bat 14 Ekim gözüküyor orda ama ben rakamı yüksek tuttum normalde 12 Ekim'di:)
Gelen giden yok. Bel ağrım var, göğüslerim resmen kafam kadar oldular ve inanılmaz acı var.
Sürekli çişim geliyor. Kasıklarımda böyle dolgunluk bi tuhaflık var yani yazamıyorum.
Valla bu gecede rüyamda hamile olduğumu gördüm:)
Ama tabi psikolojik olrak bunları yaşıyor olabilirim bilmiyorum.
Ve adetimde psikolojimden gecikiyor olabilir.
Eşime her sabah ''bu sabahta hastalanmadım'' dedikçe ''oh oh süper'' diyor:)
2 gün evvel test yaptık ama negatif çıktı. İdrara en son karışırmış gerçi...
Aman her kafadan bin ses Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Kucaklarımızı boş bırakmasın...
Benim hala umudum var bakalım::2:
inşallah hamilesindir canım benim 24 değerle idrarda çıktı sabahki idrarınla yaptın mı canım
canım anlamam ama tek bildiğim şey rüyayı neye yorumlarsan o çıkar bence inşallah senin yavru kuşun geliyor
Ben akşam üstleri yaptım hep
canım bence hamilesin geç döllenme olabilir şimdiye kadar hiç geçtimi adetin eğer hayırsa bence bi daha test yap derim
ne zaman gördün uzun zamanmı yoksa yakın zamandamı benim rüyam yakın zamanda gerçekleşir tabiki hayırlıdır inşallah
ayyyy canım tüylerim diken diken oldu ağzından bal damlıyor inşallah inşallah hepimiz hamile olalım dua edelim birbirimize bu topikten çok hamile çıkacak inşallah
Ağzından bal damladı be:) İnşallah...
Benim adetim hiç gecikmezdi böyle. Hatta öne gelirdi hep.
27 Temmuz
21 Ağustos
16 Eylül
Şimdiye kadar gelmesi gerekmez miydi?
canım ben 2 ay önce görmüştüm ama herkeste aynı olcak diye bişey yok inşallah hamileliğinin sezgisidir senin gördüğün rüya ama benimki pek hayra çıkmadı. Eşimle nerdeyse boşanıyorduk şimdi çok şükür herşey yolunda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?