Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

arkadaşlar acaba rüyalardan anlayan varmı ben bu gün annemin bahçesinde elma ağacı ağaçtada kuş yuvası bir bakıyorum kuşun yanında yavru var bende hemen elma ağacını ellemeyimde kuş korkmasın diyorum acaba bu ne anlama gelir youmdan anlayan varmı

KIzlar bise soracam ama sacma gelicek belki ya ben ayin 2 sinde dusuk yaptim iki gun kanadi ve bebek 5haftalikdi 4 gunde hcg 0 a dusdu fakat ben kanama biter bitmez iliskiye devam etim doktorum kendimi iyi his ediyosam gebe kalmak icin orun yok demisdi sim se belime agri bsladi halsizlik acaba gebe kalmismiyimdir ;((

canım bence hamilesin geç döllenme olabilir şimdiye kadar hiç geçtimi adetin eğer hayırsa bence bi daha test yap derim

Kadının ağaçta kuş yuvası görmesi çocuğu olmasına delalet eder. denmiş çok güzel bir rüya görmüşsün canım...

olabilir tabiki ihtimal yüksek düşükten sonra hemen hamile arkadaşlar var inşallah vardır

canım anlamam ama tek bildiğim şey rüyayı neye yorumlarsan o çıkar bence inşallah senin yavru kuşun geliyor

bende bi kere rüyamda kuş yuvası görmüştüm. Hatta kuş yuvasının içine bir bebeğim olmuş onu saklıyordum:)

Kadının ağaçta kuş yuvası görmesi çocuğu olmasına delalet eder. denmiş çok güzel bir rüya görmüşsün canım...

ayyyy canım tüylerim diken diken oldu ağzından bal damlıyor inşallah inşallah hepimiz hamile olalım dua edelim birbirimize bu topikten çok hamile çıkacak inşallah

2 sinde düşük yaptıysan bugünler yumurtlama günlerin olabilir değerlendir bence canım

bende bi kere rüyamda kuş yuvası görmüştüm. Hatta kuş yuvasının içine bir bebeğim olmuş onu saklıyordum:)

ne zaman gördün uzun zamanmı yoksa yakın zamandamı benim rüyam yakın zamanda gerçekleşir tabiki hayırlıdır inşallah

bence hamilesin sen geç döllenme olmuş ise idrarda çıkmaz hemen..12 ekim ise 3 gün geçmiş daha önce bu kadar gecikmeli olmuşmuydu...yoksa adetlerin düzenlimi??

canım anlamam ama tek bildiğim şey rüyayı neye yorumlarsan o çıkar bence inşallah senin yavru kuşun geliyor

inşallah hep rüya görürüm ama yorumu çocuk olan rüya pek görmedim şimdi çok heveslendim doğrusu oğlum çok sevinecek çoooooooooook umut işte

canım bence hamilesin geç döllenme olabilir şimdiye kadar hiç geçtimi adetin eğer hayırsa bence bi daha test yap derim

Ağzından bal damladı be:) İnşallah...

Benim adetim hiç gecikmezdi böyle. Hatta öne gelirdi hep.

27 Temmuz
21 Ağustos
16 Eylül

Şimdiye kadar gelmesi gerekmez miydi?

ne zaman gördün uzun zamanmı yoksa yakın zamandamı benim rüyam yakın zamanda gerçekleşir tabiki hayırlıdır inşallah

canım ben 2 ay önce görmüştüm ama herkeste aynı olcak diye bişey yok inşallah hamileliğinin sezgisidir senin gördüğün rüya ama benimki pek hayra çıkmadı. Eşimle nerdeyse boşanıyorduk şimdi çok şükür herşey yolunda:)

Ağzından bal damladı be:) İnşallah...

Benim adetim hiç gecikmezdi böyle. Hatta öne gelirdi hep.

27 Temmuz
21 Ağustos
16 Eylül

Şimdiye kadar gelmesi gerekmez miydi?

26-27 senin adet döngün..bu ay 30.gündesin ve hala gelmemiş 3 gün geçmiş.. inşallah hamilesindir ki bence öyle...sabah ilk idrarınla test yapsaydın keşke:18:

yolunda olduğuna sevindim canım ben bu ay soğan kürü yapıyorum hem yumurtalara iyi geliyormuş hemde rahimde yara falan varsa tedavi ediyormuş eğer bu ay hamiş olursam kür işe yaradı derim sizde deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…