yolunda olduğuna sevindim canım ben bu ay soğan kürü yapıyorum hem yumurtalara iyi geliyormuş hemde rahimde yara falan varsa tedavi ediyormuş eğer bu ay hamiş olursam kür işe yaradı derim sizde deneyin
Ins vardir canim Yani bukadar cabuk kalina biliniyormu 2 hafta olmus dusuge
yolunda olduğuna sevindim canım ben bu ay soğan kürü yapıyorum hem yumurtalara iyi geliyormuş hemde rahimde yara falan varsa tedavi ediyormuş eğer bu ay hamiş olursam kür işe yaradı derim sizde deneyin
inşallah hamiş olursun bu ay canımBenimde 2 gün gecikti bekliyorum işte:18::18: Olmazsa pazartesi kan testi yaptırcam
benim arkadaşım tam arka arkaya 3 kere gebe kaldı ama hepside düştü heralde onda başka bir sorun var yani olabiliyor kısaca canım Allah ol derse oluyor yoksa istersen hergün çalış hiç kaçırma yumurtlama günlerini Allah istemezse olmaz herşeyin bir vakti var inşallah o vakit bu vakittir tabiki hayırsa sağlıklı sıhhatli olacaksa tamaennimiz hepimize
26-27 senin adet döngün..bu ay 30.gündesin ve hala gelmemiş 3 gün geçmiş..inşallah hamilesindir ki bence öyle...sabah ilk idrarınla test yapsaydın keşke:18:
Sogan kuru nedir? Benim bildigimkadar soganikaynatip. Suyunu icenler var. Ve dusuge sebep olugyor intertnet dusuk sebeleri yazin cikiyor
kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz dayanamadım az önce test yaptım ve sonuç her zamanki gibi negatif çok moralim bozuldu bu sefer tuttu diordum ama yine yok ağlamak istiyorum yaaa
Merhaba,
Bende yeni katıldım. 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım. Bebek bekleyenlerdenim. Hayırlısı
osun canım bir dahaki aya demek hayırlı zaman değil adetin gecikmişmiydi
meraba canım ne zamandır istiyorsun
2 yıldır istiyorum. Sorun yok.Dr beklememiz tavsiye etti. ancak doğal yollarla gebe kalamadım. Bu ay aşılma yaptırdım.
aşılamanın sonucunu aldınmı canım[/QUOTİ
İlk aşılamam cnm. aşılama 13.10 perşembe günü gerçekleşti. Sonucu 28.10 a kadar bekliycekmişim.
adet günüm dündü benimki pek şaşmaz gününde gelirdi bikaçta belirti vardı çok heveslenmiştim ya
aşılamanın sonucunu aldınmı canım[/QUOTİ
İlk aşılamam cnm. aşılama 13.10 perşembe günü gerçekleşti. Sonucu 28.10 a kadar bekliycekmişim.
15 gün var canım bol bol dua et rabbim hayırlısını verir inşallah bide kendine dikkat et ağır kaldırma bu 15 gün boyunca bütün işlerini bırak gidsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?