Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

yolunda olduğuna sevindim canım ben bu ay soğan kürü yapıyorum hem yumurtalara iyi geliyormuş hemde rahimde yara falan varsa tedavi ediyormuş eğer bu ay hamiş olursam kür işe yaradı derim sizde deneyin

inşallah hamiş olursun bu ay canım Benimde 2 gün gecikti bekliyorum işte:18::18: Olmazsa pazartesi kan testi yaptırcam

Ins vardir canim Yani bukadar cabuk kalina biliniyormu 2 hafta olmus dusuge

benim arkadaşım tam arka arkaya 3 kere gebe kaldı ama hepside düştü heralde onda başka bir sorun var yani olabiliyor kısaca canım Allah ol derse oluyor yoksa istersen hergün çalış hiç kaçırma yumurtlama günlerini Allah istemezse olmaz herşeyin bir vakti var inşallah o vakit bu vakittir tabiki hayırsa sağlıklı sıhhatli olacaksa tamaennimiz hepimize

yolunda olduğuna sevindim canım ben bu ay soğan kürü yapıyorum hem yumurtalara iyi geliyormuş hemde rahimde yara falan varsa tedavi ediyormuş eğer bu ay hamiş olursam kür işe yaradı derim sizde deneyin

Sogan kuru nedir? Benim bildigimkadar soganikaynatip. Suyunu icenler var. Ve dusuge sebep olugyor intertnet dusuk sebeleri yazin cikiyor

Cok tesk canim biraz da umutlandim saywnde insa rabim tum isteyenler sanda saglikli bebek verir

26-27 senin adet döngün..bu ay 30.gündesin ve hala gelmemiş 3 gün geçmiş.. inşallah hamilesindir ki bence öyle...sabah ilk idrarınla test yapsaydın keşke:18:

Bir arkadaşım moralini bozmak istemiorsan bekle sabret dedi. Oda hem hastalanmamış hem bütün testleri negatif sonuç vermiş.
Şimdi 1 yaşında kızı var:)
Bakalım...

Sogan kuru nedir? Benim bildigimkadar soganikaynatip. Suyunu icenler var. Ve dusuge sebep olugyor intertnet dusuk sebeleri yazin cikiyor

canım bende saraçoğlundan duydum çok iyi geldğini ve araştırdım hamile olan çok bu sayedebu suyu sadece yumurtlama dönemlerinde içiyosun yani 5 veya 7 gün sonra bırakıyon canım

Merhaba,
Bende yeni katıldım. 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım. Bebek bekleyenlerdenim. Hayırlısı

kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz dayanamadım az önce test yaptım ve sonuç her zamanki gibi negatif çok moralim bozuldu bu sefer tuttu diordum ama yine yok ağlamak istiyorum yaaa

Kan testi yaptırmak için burdaki bir hastaneyi aradım.
Yaparım ama sonuç alamazsınız bugün kanınızda pazartesine kadar boşuna bekler dedi.
Artık hastalanmazsam pazartesi günü gideceğim tahlile.

kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz dayanamadım az önce test yaptım ve sonuç her zamanki gibi negatif çok moralim bozuldu bu sefer tuttu diordum ama yine yok ağlamak istiyorum yaaa

osun canım bir dahaki aya demek hayırlı zaman değil adetin gecikmişmiydi

benimde 20 ekim adet tarıhım bakalım beklemedeyim 1.5 yıllık evliyim hiç korunmamaıza rağmen olmuyor malesef her ay hüsranla sonuçlanıyor ama hayuırlısı yıede rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…