Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

benimde 20 ekim adet tarıhım bakalım beklemedeyim 1.5 yıllık evliyim hiç korunmamaıza rağmen olmuyor malesef her ay hüsranla sonuçlanıyor ama hayuırlısı yıede rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım ya seninle aynı durumdayız,ben de 29 ekim'i bekliyorum.İnşallah bu aydan sonra 3 kişilik çekirdek bir aile oluruz

arkadaşlar size belirtilerimi yazıyorum acaba umut varmı bir bakın
yumurtlamadan sonra kasık ağrısı bir kaç kere sol kasığıma şiddetli ağrı oldu karın alt bölgede rahatsızlık devamlı idrara çıkma çok aşırı acıkma uyku hali yok ğögüste yan tarafta ağrı çok üşüme ayaklarım hiç ısınmıyorm bide 2 gün önce sabah aşırı ağrı ile uyandım kıvrandım resmen bilmiyorum üşütmüşte olabilirim ama her zamanki gibi psikolojik değil diğer ağrılera benzemiyor hayırlı ise olsun diyorum yinede

benimde göğsümün yan tarfları koltuk altına doğru ağrıyor canım inşallah sende hamilesindir

kızlar ben size söylemeyi unuttum bilmiyorum bunun etkisi var mı ama ben bu ay farklı olarak günde 707 kere ya varis diye tesbihle çektim bir yerde okumuştum bunu bide duanızın kabul olmasını istiyorsanız adakta bulunun diyordu ben eğer bu ay hamile kalırsam 5 gün oruç tutucam demiştim belki umut olur sizede

evet ne güzel bende bazı çocuk olması için hacet duaları okuyorum bunuda yaparım tabiki herşey Allahtan

kızlar benim net çok ağır çalışıyor sinir oldum yeşim83 senin durumun ne oldu ne zaman kan tahlili inşallah hamişsindir seninde 2. değilmi

kızlar sabahtan beri bir uyuşukluk üstümde bütün işlerim duruyor nerden başlasam acaba daha yemek yapıcam çalışan bayanlar nasıl hallediyor bu işleri acep

canım senin belirtin varmı inşallah hamişsindir
yok canim nasil is anlamadim adet gunu adet olucakmisim gibi sanci oldu. onrada bitti. simdi biraz karim agriyor
o kadar. birde istahim cok acildi . baya yiyorum yani uyku filan yok
gogulerde tik yok. 3-4 gun oncede fitik varmis gibi belden bacaga dogru inen agrilar hissettim yururken.
boyle durum deli gibi bir beliti yok adette yok kan testi verdim sonuc sali dediler beklicem artik
sigara kullaniyorum belki bebek vardir diye icmiyorum gecen 2 gun icmedim hic dun 2 bugunde 1 tane
bilmiyorum tam belli olsa ona gore hareket edicem bende. varsa bebek onuda zehirlemeye hakkim
yok canim sigara istedikce caya salliriyorum :)
senin kac yasinda oglun benimki ocakta 3 u bitirecek eger hamileysem dogumda haziran sonu tam 3,5 yil arasi olucak tam istedigim gibi:)
Ben akşam üstleri yaptım hep
canim vazgec idrardan ya ver kani kurtul ben pes ettim artik saliy bekliyorum.
inşallah hamiş olursun bu ay canım Benimde 2 gün gecikti bekliyorum işte:18::18: Olmazsa pazartesi kan testi yaptırcam
ins canim hadi bakalim. bu ptesi dnum noktasi:)

Canım bendede var aynı belirtiler ve ben inanılmaz hassasım ağlayı ağlayı duruyorum nedensizce.
Diyorumki hastalanayım en azından bileyim ne olduğunu.
Kasık ve karın ağrım oluyor hastalanıcam sanıyorum 3 gündür ama yok. Göğüslerim öyle bir acıyorki dokunamıyorum bile.

Umarım hepimiz hamileyizdir.
Umudumuzu yitirmemek lazım. Bu beklemeler aslında kötü gibi gözükse bile çok güzel...

canım benim oğlum 10 yaşında biraz geç kaldım bu seneye kadar babamız istemiyordu ama oğlum çok isteyince tamam dedi ama 9 aydır olmuyor inşallah bu sefer olur

kızlar sabahtan beri bir uyuşukluk üstümde bütün işlerim duruyor nerden başlasam acaba daha yemek yapıcam çalışan bayanlar nasıl hallediyor bu işleri acep

merhaba arkadaşım bende inan aynı durumdayımmm cnm hiiççç bişey yapmak istmyorr we aşırı sıkılıyorum patlıcam ruhum daralıyooo nasıl kurtulucaz bu durumdan bilmiyorum

cnm ya bende gıpta ile bakmışımdır çalışanlara nası beceriyolar bu kdr işi ben evde ancak bitiriyorum

merhaba arkadaşlar bugün yumurtlama günüm ben 4 gün önce eşimle beraber oldum sizce hamile kalma şansım varmı:18:

cmeraba canım eğer eşinin spermleri kaliteli ise rahimde 5.6 gün yaşıyor olabilir tabi benim arkadaşım adetten hemen sonra kaldı yani belli olmuyor

kızlar batımız aynıydı 2 gun oldu ben adet olalı kızlar yaptırın kan testi alalım hamiş haberlerinizi benim sizden umudum varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…