merhaba arkadaşım bende inan aynı durumdayımmm cnm hiiççç bişey yapmak istmyorr we aşırı sıkılıyorum patlıcam ruhum daralıyooo nasıl kurtulucaz bu durumdan bilmiyorum
cnm ya bende gıpta ile bakmışımdır çalışanlara nası beceriyolar bu kdr işi ben evde ancak bitiriyorum
kızlar batımız aynıydı 2 gun oldu ben adet olalı kızlar yaptırın kan testi alalım hamiş haberlerinizi benim sizden umudum varrr
evet yaa çalışınca her şey daha düzenli oluyor heralde
kızlar ben çalışa bir bayanım
her işi yapıyorum ama hepsi de yarım yamalak oluyor
yemeğimi haftada 2 gün dışarda yiyorum
evi de haftada bir temizliyorum
ancak
kızlar ben çalışa bir bayanım
her işi yapıyorum ama hepsi de yarım yamalak oluyor
yemeğimi haftada 2 gün dışarda yiyorum
evi de haftada bir temizliyorum
ancak
cmeraba canım eğer eşinin spermleri kaliteli ise rahimde 5.6 gün yaşıyor olabilir tabi benim arkadaşım adetten hemen sonra kaldı yani belli olmuyor
hayırlısı olsun cnm bizde temmuzda anne olacaklar topiğine gideriz inşaallah
peki arkadaşının bebeği kızmı oğlanmı??
teşekkürler canım allah sizlere de basip etsin inşallahcanım seni daha önceki topiklerden tanıyorum tebrik ederim inan çok sevindim inşallah ALLAH TAMAMINIDA NASSİP EDER SAĞLIKLA DÜNYAYA GELİR BEBİŞİN
bende evdeyim ama haftasonu asla yemek yapmam izinliyim
şimdi iyide bebiş olunca daha zor olur Allah yardımcınz olsn cnm
temmuzmu kasım diyecektin heral inşalah bakalım benim 23 ekim bat bu ay mı öbür aymı hayırlısı inşallah
şu an daha doğmadı 1 ay kaldı ama erkek diyor neden sordun
teşekkürler canım allah sizlere de basip etsin inşallah
haftasonu bazen çıkmak istmiyor canım yorgun oluyorum, ama bigün kesin dışarda yeriz
şimdi asıl sıkıntılı dönemdeyim
daha yeni hamile olduğumu öğrendm
çok ayakta durunca kasık ağrılarım başlıyor
ilk 3 ayı sağlıklı bir şekilde atlatırsak çok şükür
bakarız heralde bi çaresine
eşim yardım eder bana sağolsun
bu ay hamile kalsaydıydım haziranda olcaktı kasımda kalırsam temmuz bebeği olcak bütün ayları gününe kdr takip ediyorumbenim bat 10 kasıma kaldı beklicez gene herşeyin hayırlısı önce umarım senin kırmızılar gelmez
hani diyolar ya yumurtlamadan önce olursa kız,sonra yada aynı gün olursa erkek olur diye bu duru teoriyi çürütüyo
kızlar batımız aynıydı 2 gun oldu ben adet olalı kızlar yaptırın kan testi alalım hamiş haberlerinizi benim sizden umudum varrr
hani diyolar ya yumurtlamadan önce olursa kız,sonra yada aynı gün olursa erkek olur diye bu duru teoriyi çürütüyo
evet canım böyle şeyler bence tesadüf çoğunluk olduğu zaman öyle düşünelibiliniyor ama her şey olabilir bunu biz hesap edemeyiz Allahtan başkası bilmez bazı hesaplamalar yapıyorlar şunu yersen şu günde yaparsan diye ama bazen tutuyor bazende tutmuyor yani işte ne olursa razıyız sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?