Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ya cnm aslı şöle ben ikizler burcunla pek anlaşamam ikizler olsun istemiyordum hep onun hesabını yapıyordum benim başlayalı 4 ay oldu aaa dedim ikizlere kadar olur nisan doğum yaparım zannediyorum ki hemen olcak dizileri pek izler oldumda sonra baktım olmuyo aman olsunda ikizler olsun dedim oda olmadı :

evet bunu bende okumuştum ama yinede onuda ayarlayan Allah değilmi canım

anladım canım neyse o zaman yengeç olur inşallah

canım sende bebek mi psikolojisi yoksa belki ondandır neler yapıyorsun anlatırmısın

ewet cnm bebek psikolojisi baya bi etkiliyo beni
hangi konuda neler yaptığımı anlatıyim tatlım bebiş için mi ?
kafam bozuk olduğu içinde algılarım kapalı sanırım (

evet bunu bende okumuştum ama yinede onuda ayarlayan Allah değilmi canım

öyle cnm bebek mucizevi bişey tıp bile biryere kdr cevap verebliyor gerisi Allahın tasarlamış olduğu olağanüstü bişey spermin yumurtaya ulaşması die videolar izlesen varya gercekten mucize

öyle cnm bebek mucizevi bişey tıp bile biryere kdr cevap verebliyor gerisi Allahın tasarlamış olduğu olağanüstü bişey spermin yumurtaya ulaşması die videolar izlesen varya gercekten mucize

evet haklısın bende izledim benim arkadaşımın 7 sene olmadı hiç problem yokken sonra 2 aşılama 2 tüp bebek yine olmadı sonra 3 ay sonra kendiliğinden oldu artık ümüdi kesmişti mucize onun için ama çok dua etti inşallah sizleri bekletmez ben bi tane tattım benimde yavruma bir kardeş istiyorum umarım en kısa zamanda gelir

ben geldimmm..
hala keyfim kaçık.. dün gece döndüm sırtımı yattım anladı bozuldugumu bi sarıldı falan hiç yüz vermedim..
sabahtan beride konuşmuyorum.. triplerime ısrarla devam edicem cıvımasına izin vermicem

senin yazılarını okudum canım boşver yaaa boşa geçen zamanlara üzülürsün sonra erkek milleti öyle işte bence uzatma böyle evlilikler yıpranıyor

al benden bi tane daha bende hiç anlaşamam..

seninle ben battaşız inşallah bu ay hamiş oluruz

arkadaşlar bugün nette çok kaldım işlerimi yapmam lazım hem neme lazım hamiş falansak laptoplar zararlıymış biraz ara vereyi hepinizi öpüyorum

selam kizlar bendn erken kan gelmsti hatrlyomusnz blmyorum ama 2gun yogun geldi adet gibi aksamdan beride hic gelmyo az leke gbi gelyo niye acaba

evet bebiş için ne kadardır istiyon

canm ben 13 aylık ewliyim we hiç korunmadım olmadı doktora gittik eşimle ben 9.yımızda hani 1 sene bekleyin diolar ya... ne eşimde ne bende bi sorun çıkmadı ilaç da wermedi doktor reglinin 3. günü gelirsin demişti geçen ay gittim son adetimde baktı alttan sağ tarafta küçücük bir kist oluşmuş ama önemli değil minicik bişey dedi yine ilaç wermedi çalışmalara dewam dedi yine regli olursan 3.günü gel bakalım dedi tabii kan testi de yaptırdım hormonlarla ilgili falanmış testlerdede bişey çıkmadı böylece bekliyorum bakalım bat 20-22 gibi ne olucak görcezz..
ama bu ay baya bi üşüdüm ayaklarımı ısıtamadım,sık sık wc ye çıktım,göğüslerde aşırı şişlik hassaslık war dokunamıyorum...sabah test yaptım ama tek çizgi malum sinirler patlama aşamasında yani anlıcann

benim hikayem böle işte sen neler yapıyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…