hıım pardon evet doğru ben bu ay kalırsam haziran oluyor heralde eşimin doğum günü18 haziran ama buda ikizler demek oluyor biraz zor bir burç heh sende diyecen olduda burç kaldı olsun dimi ikizler olsun ne farkeder canım sen hesap bile yapmışsın demek çok istiyon inşallah olur
bana o teori mantıklı gelio cnm spermler kızlar yavaş ilerler ve uzun süre yaşarlarmış erkeklerse hızlı ilerler çabuk ölürlermiş yumurtlamadan önce giden spermler beklerken erkek erken ölüyo kızlar kalıyor yumurtlamadan sonra kızlar yavaş ilerlediği için erkekler kızdan daha önce yumurtaya ulaşıyor buda mantıklı geliyor tabi % 100 mü bilemiyorum
ya cnm aslı şöle ben ikizler burcunla pek anlaşamam ikizler olsun istemiyordum hep onun hesabını yapıyordum benim başlayalı 4 ay oldu aaa dedim ikizlere kadar olur nisan doğum yaparımzannediyorum ki hemen olcak dizileri pek izler oldumda sonra baktım olmuyo aman olsunda ikizler olsun dedim oda olmadı :
canım sende bebek mi psikolojisi yoksa belki ondandır neler yapıyorsun anlatırmısın
evet bunu bende okumuştum ama yinede onuda ayarlayan Allah değilmi canım
ewet cnm bebek psikolojisi baya bi etkiliyo beni
hangi konuda neler yaptığımı anlatıyim tatlım bebiş için mi ?
kafam bozuk olduğu içinde algılarım kapalı sanırım(
öyle cnm bebek mucizevi bişey tıp bile biryere kdr cevap verebliyor gerisi Allahın tasarlamış olduğu olağanüstü bişey spermin yumurtaya ulaşması die videolar izlesen varya gercekten mucize
ben geldimmm..
hala keyfim kaçık.. dün gece döndüm sırtımı yattım anladı bozuldugumu bi sarıldı falan hiç yüz vermedim..
sabahtan beride konuşmuyorum.. triplerime ısrarla devam edicem cıvımasına izin vermicem
ya cnm aslı şöle ben ikizler burcunla pek anlaşamam ikizler olsun istemiyordum hep onun hesabını yapıyordum benim başlayalı 4 ay oldu aaa dedim ikizlere kadar olur nisan doğum yaparımzannediyorum ki hemen olcak dizileri pek izler oldumda sonra baktım olmuyo aman olsunda ikizler olsun dedim oda olmadı :
ben geldimmm..
hala keyfim kaçık.. dün gece döndüm sırtımı yattım anladı bozuldugumu bi sarıldı falan hiç yüz vermedim..
sabahtan beride konuşmuyorum.. triplerime ısrarla devam edicem cıvımasına izin vermicem
çıkıyorum ben kızlar kib msg inşallah p tesi güzel haberlerini alırız
evet bebiş için ne kadardır istiyon
Kırmızılara son 8 gün...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?