Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bugün ilişkiye girdik ..genelde adetime 1 gün kala yapınca 1-2 saat sonra kanamam başlardı şimdi hiç bişi yokk..sık sık wc gidiyorum.. akıntım aczık var..:44: napcam ben yaa...pzrtesiye kadar beklicem mi yani..

Şöyle ufaktan elektrik süpürgesini açtım, tozları aldım. Mutfağa daldım bir güzel kek yaptım.
Fırına attım. Şimdi kahvemi içiyorum balkonda...
Ama aklım hep kasıklarımda:)
Olacak iş değil yani bugünde bitti yine tık yok:)
Sevinmiyor değilim ama stres oluyorum.
İnsan kendini dinledikçe sürekli aklı neresindeyse oralarında bir hallenmeler oluyor:)

bekle tabi cnm, garanti olsun

aynen aynen ben de bakıyorum kendime, göğüslerim acıyomu diyorum, elledikçe acıyor zaten o kadar nereni ellersen acır yani

Prolaktin hormonu yüksekliğine (hiperprolaktinemi) neden olan hipofiz bezi hastalıklarında da şikayetler adet gecikmesi ve göğüslerden süt gelmesi olarak görülmektedir. (Alıntıdır..) yaa bende bu olay olmuştu kesinn bu yüzden yaa..napcam beenn..? :18:

aynen aynen ben de bakıyorum kendime, göğüslerim acıyomu diyorum, elledikçe acıyor zaten o kadar nereni ellersen acır yani

Ama bende garip bir şekilde ağlama krizleri baş gösteriyor o da psikolojik olamaz heralde.
Dün gece kendi kendime yazı yazdım ağladım. Geçen arabalara baktım ağladım.
Feriha'yı izlerken annesinin ''ben evlatlarım mutsuz olsun istemiyorum'' deyip ağlarken ağladım.
Az evvel kek yaparken 3-4 yaşındaki halim gözümün önüne geldi annem kek yaparken beni yanında oturtur izlettirirdi, o mikser döndükçe bende şekilleri aydedeye benzetirdim. O ilk oturduğumuz evin kokusunu bile aldım. Ağladım.
Uyandım ağladım. Elektrik süpürgesi yaparken annemin evini pislettiğim geldi aklıma ağladım.
Kocam şuan dişçide canı acıyor diye oturdum ağladım.
Ve daha çok sebeple çok ağladım şu 3 gündür.
Aslına bakarsanız elle tutulur bir sebebim yok ama ağlıyorum işte

Mesela BİZLERİ düşünüyorum. Umut ediyoruz burda dertleşiyoruz. Birbirimize gaz veriyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz ve tek isteğimiz ANNE olabilmek.

Ey güzel ALLAHIM bize tez zamanda sağlıklı, hayırlı birer evlat nasip eylesin. İsteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
Bak yine ağladım

ayy , canım yapma yaaaa.. bende de var aynı durum. geçen gün gün akşam olur dizisini izlerken en başından en sonuna kadar ağladım. tamam hamilelikten duygusal değişmeler oluyor doğru ama , bizdeki bence tamamen psikolojik.
ççünkü sürekli kendimizi bu konuya veriyoruz ve sinirlerimizi yıpratıypruz. duygusal olarak bazı zamanlarda da boşaltıyoruz kendimizi..
sanırım senin ağlamalar biraz da eski günlerin özlemiyle oluşuyor...

Ben hala beklemedeyim bakalım n'olacak???
aynen ya en azindan sayili gun gecer diyorum. bugun bitti sayilir 2 gun sonra ogrenecegim gercegi tum ciplakligiyla :18: :18: hic belirtide yok normal yasiyip gidiyorum bir ara bende sacma seylere agladim ama ne biliyim simdi normalim. birde bugunki dr demezmi bekle 1-2 hafta daha diye. ben zaten adeti zor bekliyorum
ne kolay soyluyorlar ya. bilelimde umut etmeyelim simdi benim hamile olmadigim cikarsa ben baya dagilicam
ins cabuk toparlanirim. umut ediyorum gelmedikce adet. hala tik yok.
selam kizlar bendn erken kan gelmsti hatrlyomusnz blmyorum ama 2gun yogun geldi adet gibi aksamdan beride hic gelmyo az leke gbi gelyo niye acaba
valla bendemde adetin 12. gunu kan geldi yumurtlama yada yerlesme dedim. sanirim ikiside degildi.
o zaman yumurtlasam simdi bebek varsa cikardi. adete 1 hafta kala akinti geldi yumurta aki gibi. bende umudumu ona bagladim.
evde 2 tane idrar testi var :) o kadar zamanım olmasına rağmen zor tutuyorum kendimi :)
yapma zaten cikmaz olsada. ben biktim artik tek cizgi gormekten. almicam daha test mest psikolojim bozuldu

:) insallah p.tesi bebisinin haberini alirsin canim. rahat rahat yasarsin belirtilerini :) bende tabi :)

Bana kalırsa ben bariz hamileyim aslında şuan:) Yarını bilemem tabi eğer geciken pis kırmızılar yarın öbürgün diğer gün bütün günler gelmezlerse, ve kan testi yaptırıp pozitifi görürsem tıbbende hamile sayılacağım:) Şimdi böyle yazıyorum ama eğer regl olursam ya da negatif sonucu alırsam nasıl üzüleceğim belli değil:)

ins sevinirizde diger topige geceriz.
beklemek ne zormus

ins sevinirizde diger topige geceriz.
beklemek ne zormus

Zaman geçmek bilmiyor değil mi?
En iyisi kafayı başka şeylerle meşgul etmek sanırım.
Öyle ya da böyle öğreneceğiz eninde sonunda değil mi?

Bakma böyle yazdığıma bedenimdeki her nokta kulaklarımla bütünleşti.
Dinliyorum ve düşünüyorum öyleyse varım:)

kızlar benimde regli 12 di 3 günt test yaptım ama negatif çıktı maleseef ama üzmedim kendimi bu sabahh bi baktım pempe bişey gelmiş aradan 4 saat geçti veee oleeyy reggli olduum:)
napiyim sevinmeyimde ama bu aay yumurta tedavisine başlıyrum kısmetse bence en iyisi bu herhalde....

saglik olsun canim dogru diyorsun. bizimde aslinda buna hazirlamaiz lazim. sadece strestende gecikebiliyor
ama gelmedikce umut artiyor benim 5 gun gecti . testlerde negatif
bu sali cok zor gelicek.

cnm valla seninle benim bat aynı 12 ekim seni takip ediyorum benimde 3 gün geçti ama bugun offfsaat yedimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…