Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Eğer yarında gelmezse pazartesi sabahı eşim işe giderken ilk işim gidip kan vermek olacak. Çok heyecanlıyım:)

Slm kızlar.

Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın hamiş olan arkadaşlar varsa tebrik ederim.Bu soğan kürünü midesinde sorun yaşayanlar yapmasın sahiden de fena oluyorsunuz sonra.İncir kürünü de prolaktin sorunu olanlar yapmasın diyorlar hormonu daha da artırıyormuş.Bende söyleyenlerin yalancısıyım.Bu ay ben bal tarçın çörekotu olayın abaşladım.Hayırlısı bakalım ne olacak.Alıştık heray kırmızı kart görmeye belki kasımda sürpriz yapar da gelir bebişler...

o zmn pazartesi tahlil yapacak olanlar icin topiccene evrene mesaj yolluyoruz

pazartesi en az 3 bebik haberi geleceeeeekkkk

evet bazı kürler ters tepkide yapabiliyormus benim sadace biraz e2 düşük 26 çıktı normali 30 35 olması ve yukarısı olması lazımmış yumurta olgunlaşıyormu diye bakıyorlar bu hormona

iyi akşamlar kızlar..

yeşim senin bat 12 siydi sanırım baya günün geçmiş...kan testi yaptırmadın mı yada idrar testi..inşallah göbüşünde bebiş vardır canım

sabahları esimi işe ugurladık sonra hemen tel.den forma giriyorum acaba bugun yesimi ne kızdırdı yazık her sabah ya kızın yada esin seni sinirlendiriyoo
:) ya iste maalesef hep bir kriz halindeyiz ama geciyor sonra
bu aralar hastaliklarla ugrasiyoruz esim baya usutmus kizda oksuruyor
bu arada oksuruk icin bir formul blen varsa cok makbule gecer kizlar ya
o zmn pazartesi tahlil yapacak olanlar icin topiccene evrene mesaj yolluyoruz

pazartesi en az 3 bebik haberi geleceeeeekkkk

insallah canim ya Agzin bak yesin

iyi akşamlar kızlar..

yeşim senin bat 12 siydi sanırım baya günün geçmiş...kan testi yaptırmadın mı yada idrar testi..inşallah göbüşünde bebiş vardır canım

yaptirdim kan testi verdim canim idrarda cikmiyor. sali alicam
insallah vardir bebis.

nasılsınız ben bugün acayip üşüdüm doğalgazı açtım valla ellerim buzzz

merhaba yazgülü ben 1 aydır üşüyorum bizim ısı sistemi merkezi olduğu için daha dün kawuştum sıcaklığa :)
bu arada nasılsın iyimisin

iyiyim teşekkürler sen nasılsın,valla şimdi ıısndım.tv açık eşim uyuyor:)) bende ay sonunu düşünüyorum bakalım ne olacak.malum batım 3 kasım senin?

:) ya iste maalesef hep bir kriz halindeyiz ama geciyor sonra
bu aralar hastaliklarla ugrasiyoruz esim baya usutmus kizda oksuruyor
bu arada oksuruk icin bir formul blen varsa cok makbule gecer kizlar ya

insallah canim ya Agzin bak yesin

iyi akşamlar canım hepinize geçmiş olsun b en oğluma balın içine zencefil ve karabiber birde limon sıkıp veriyorum çok iyi geliyor bi dene tatlım birde keçboynuzu pekmezi çok işe yarıyor ayrıca ben önceden tedbir olarak kış gelince aktarlarda ballı bitki karışımı var çocuklar için onu veriyorum hasta olmasını engelliyor çok fayda gördüm geçen sene hiç hasta olmadı diyebilirim geçm,iş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…