saglik olsun canim dogru diyorsun. bizimde aslinda buna hazirlamaiz lazim. sadece strestende gecikebiliyor
ama gelmedikce umut artiyor benim 5 gun gecti . testlerde negatif
bu sali cok zor gelicek.
Ben de buraya yeni katıldım. Perşembe günü 13.10'da ilk aşılamam yapıldı. BAT 29 Ekim. 28 Ekim ise doğum günüm. Umarım güzel haberler veririm size. Listeye beni de ekleyin.
Bu arada hamile kalamayan arkadaşlar bu gerçekten üzücü bir durum ve üzülme demek de çok anlamsız.
Ne kadar üzülme deseler de insan kalbine dinletemiyor bunu. Yine de her şeye rağmen şunu unutmayalım şuan içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmanın tek yolu YÜKSEK MORAL. Ben aylardır her adet olşumda hatta adete 5 gün kala sürekli ağlıyordum. Son bir yıl içinde yumurtalarım zamanında oluyor iken artık adete 3-5 gün kala olmaya başladı. Velhasıl STRES en büyük düşmanımız bunu unutmayın.
Allah her şeyin hayırlısını versin ve dua etmekten bıkmayın. Biz isteyelim Allah versin...
saglik olsun canim dogru diyorsun. bizimde aslinda buna hazirlamaiz lazim. sadece strestende gecikebiliyor
ama gelmedikce umut artiyor benim 5 gun gecti . testlerde negatif
bu sali cok zor gelicek.
cnm valla seninle benim bat aynı 12 ekim seni takip ediyorum benimde 3 gün geçti ama bugun offfsaat yedimmm....
topiccene kafayı yiyoz arkadaslar hayırlı ugurlu olsun
ağlamalar inlemeler ha bi gayret bebik çalışmaları umutsuzluklar umutlar hayırlı haberler
topiccene kafayı yiyoz arkadaslar hayırlı ugurlu olsun
ağlamalar inlemeler ha bi gayret bebik çalışmaları umutsuzluklar umutlar hayırlı haberler
Kızlar aranızda Twitter kullanan var mı?
Varsa eğer benim kullanıcı adım MorunKiri.
Ayrıca blog sayfamda var oraya da beklerim hepinizi:
Evli 1 Kadının Dipnotları
gecen ay ben 26. gunde oldum yani bu ay kacinda olurum kesin degil diye hen 10 hemde 12 yazdirmistim,
sanci filan oldumu sende?? nasildi durumun? bende birsey yok ya .
takipindeyim bebiş
bu arada incir kürünede başlıyorum kısmetse çok ii sonuç alanlar var
onu degilde su soğan kürünü tavsiye etmiyolar midenize yazık diyolar :26:
yaa ben öle düzenli seler kullanamıyorum bide
ilaçlarımı bile düzenli kullanamam
bende oyle i degisiklilik yok. zaten bende suan hic degisiklilik yok sanki adeti omusum bitmis oyle bir rahatlikİnsan adeti gecikince hem hamile miyim diye şüpeye düşüyor heves ediyor. Hem de hamile değilse bile neden adetim gecikti o zaman diye korkuyor.
Şimdi iki ucu paslı değnek! Biran önce öğrenmemek istememin sebebi hem anne olmak istemem hem de ya hamile değilsem bir problem olabilitesi...
Allah korusun!
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Birde bende n'oldu biliyor musunuz? Yazmazsam nerden bileceksiniz DELİ BEN:)
Hani adet döneminde büyük tuvaletinizin rengi değişir, ağrı yapar ve sanki bağırsakların bozulmuş gibi daha sık gelir daha yumuşak kıvamda olur ya... (iğrenç biliyorum) ama paylaşmazsam ölürüm:)
Ben 2 gündür onuda yaşıyorum her ay olan büyük tuvalet dönemimi:) Ama daha adet yok ortalıkta tövbe tövbeee daha neler çıkarıcam acaba:)))
umarım senin için dua ediyorum salı günü degerlerin çookk güzel çıkarrr..amiiinn
onu degilde su soğan kürünü tavsiye etmiyolar midenize yazık diyolar :26:
yaa ben öle düzenli seler kullanamıyorum bide
ilaçlarımı bile düzenli kullanamam
Sagol canim amin insallah oyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?