Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ben de buraya yeni katıldım. Perşembe günü 13.10'da ilk aşılamam yapıldı. BAT 29 Ekim. 28 Ekim ise doğum günüm. Umarım güzel haberler veririm size. Listeye beni de ekleyin.

Bu arada hamile kalamayan arkadaşlar bu gerçekten üzücü bir durum ve üzülme demek de çok anlamsız.
Ne kadar üzülme deseler de insan kalbine dinletemiyor bunu. Yine de her şeye rağmen şunu unutmayalım şuan içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmanın tek yolu YÜKSEK MORAL. Ben aylardır her adet olşumda hatta adete 5 gün kala sürekli ağlıyordum. Son bir yıl içinde yumurtalarım zamanında oluyor iken artık adete 3-5 gün kala olmaya başladı. Velhasıl STRES en büyük düşmanımız bunu unutmayın.
Allah her şeyin hayırlısını versin ve dua etmekten bıkmayın. Biz isteyelim Allah versin...

saglik olsun canim dogru diyorsun. bizimde aslinda buna hazirlamaiz lazim. sadece strestende gecikebiliyor
ama gelmedikce umut artiyor benim 5 gun gecti . testlerde negatif
bu sali cok zor gelicek.

umarım senin için dua ediyorum salı günü degerlerin çookk güzel çıkarrr..amiiinn

topiccene kafayı yiyoz arkadaslar hayırlı ugurlu olsun
ağlamalar inlemeler ha bi gayret bebik çalışmaları umutsuzluklar umutlar hayırlı haberler

tabiki her seyin başı streesss o yüzden ben bundan sonra karar verdim kendimi dinlemiycem ay oram şişti buram ateşlendi burnumda sivilce çıkdı gağ dedim gug dedim yumurtlayamadımm:)

saglik olsun canim dogru diyorsun. bizimde aslinda buna hazirlamaiz lazim. sadece strestende gecikebiliyor
ama gelmedikce umut artiyor benim 5 gun gecti . testlerde negatif
bu sali cok zor gelicek.

İnsan adeti gecikince hem hamile miyim diye şüpeye düşüyor heves ediyor. Hem de hamile değilse bile neden adetim gecikti o zaman diye korkuyor.
Şimdi iki ucu paslı değnek! Biran önce öğrenmemek istememin sebebi hem anne olmak istemem hem de ya hamile değilsem bir problem olabilitesi...
Allah korusun!

Allah herşeyin hayırlısını versin.

Birde bende n'oldu biliyor musunuz? Yazmazsam nerden bileceksiniz DELİ BEN:)
Hani adet döneminde büyük tuvaletinizin rengi değişir, ağrı yapar ve sanki bağırsakların bozulmuş gibi daha sık gelir daha yumuşak kıvamda olur ya... (iğrenç biliyorum) ama paylaşmazsam ölürüm:)
Ben 2 gündür onuda yaşıyorum her ay olan büyük tuvalet dönemimi:) Ama daha adet yok ortalıkta tövbe tövbeee daha neler çıkarıcam acaba:)))

cnm valla seninle benim bat aynı 12 ekim seni takip ediyorum benimde 3 gün geçti ama bugun offfsaat yedimmm....

gecen ay ben 26. gunde oldum yani bu ay kacinda olurum kesin degil diye hen 10 hemde 12 yazdirmistim,
sanci filan oldumu sende?? nasildi durumun? bende birsey yok ya .

ağlamalar inlemeler ha bi gayret bebik çalışmaları umutsuzluklar umutlar hayırlı haberler

cnm valla kafayı sıyırmak istemiyorum artık ben başlıyorum kısmetse adedimin 4 günü önce hormon tessti yaptırıcam bakıyım fsh kaç ve esdadiriol 26 geçmişmi ona göre

cnm valla kafayı sıyırmak istemiyorum artık ben başlıyorum kısmetse adedimin 4 günü önce hormon tessti yaptırıcam bakıyım fsh kaç ve esdadiriol 26 geçmişmi ona göre

gecen ay ben 26. gunde oldum yani bu ay kacinda olurum kesin degil diye hen 10 hemde 12 yazdirmistim,
sanci filan oldumu sende?? nasildi durumun? bende birsey yok ya .

inan cnm bu ay kesin hamileyim demiştim çünki kasık agrısı bel batmaları canımın yemekler çekmesi inan burda birbirimizden çok etkileniyoruzz hepp acaba acaba diyoruzzzz

bu arada incir kürünede başlıyorum kısmetse çok ii sonuç alanlar var

onu degilde su soğan kürünü tavsiye etmiyolar midenize yazık diyolar :26:
yaa ben öle düzenli seler kullanamıyorum bide
ilaçlarımı bile düzenli kullanamam

onu degilde su soğan kürünü tavsiye etmiyolar midenize yazık diyolar :26:
yaa ben öle düzenli seler kullanamıyorum bide
ilaçlarımı bile düzenli kullanamam

cnm benim görümcem geçen sene yapmış sogan kürünü kendi dedi çook akıntım olduu mantar vardı onda

bende oyle i degisiklilik yok. zaten bende suan hic degisiklilik yok sanki adeti omusum bitmis oyle bir rahatlik
sulk sukunet hali mevcut. sen ptesi yaptiricaksin dimi testi sabahtan git bence oglene kadar alabilme imkanin var.
ah benim oyle imkanimda yok ya (
umarım senin için dua ediyorum salı günü degerlerin çookk güzel çıkarrr..amiiinn

Sagol canim insallah ya. Amin insallah :106: o kadar heyecanlaniyorum ki aklima geldikce ayni zamandada korkuyorum. :18:

saglıklı bi insanın bile yılda 2 kez yapması lazım diyo i.adnan saraç oglu adam bitki proföseri ne diyorsa doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…