yarın yaptırıcam canım ama yaptırmaya korkuyorum inanki ya düşük çıkarsa diye ödüm kopuyor:18:
iyiyim teşekkürler sen nasılsın,valla şimdi ıısndım.tv açık eşim uyuyor:)) bende ay sonunu düşünüyorum bakalım ne olacak.malum batım 3 kasım senin?
kızlar batımız aynıydı 2 gun oldu ben adet olalı kızlar yaptırın kan testi alalım hamiş haberlerinizi benim sizden umudum varrr
bendende umudu kes hala hastalanmadım ama test yaptım negatif çıktı malesef
canlar idrar testiyse yaptıgınız moralinizi düşürmeyin onlarda cıkmıyo öle hemencecik yada sabah ilk idrarınızla yapın 4.günden sonra :26:
yaa arkadaslar bi rahatlama seansına ihtiyacımız var biz cok geriyoruz yaa..
yakın civarımda çat diye hamile kalıp gayet sorunsuz güzel hamilelik gecirenlere bakıyorum oohh hepsi rahat amann ne dert edicem modundalar ilk oldugu halde
tabii bunları derken yüzümün erkenden pitpit atmasını gögüslerimin simdiden hassaslasmasından duyduyum heyecan ve gerilimi es geçemicem
Öyle tabi canım ama sorunsuz gebelik geçiren rahat olur tabi.Bi sorun yaşasınlar onlar da bizim gibi gerilirler.Bir örnek vereyim:görümcemin adeti 2 hafta gecikmiş sonra test yapmış.doktora da 8. haftasında gitmiş.benim ilk gebeliğim 11. haftada düşükle sonuçlandı, doktorum bir daha gebe kalırsan hemen gel her hafta kontrol yapacağım dedi.İkinci gebeliğim adetimi 1 gün geçti hemen doktora gittim gebeymişim ama onu da tutamadık oda 5.haftada gitti.Görümcem bana diyor ki çok erken gidiyorsun doktora çok stres yapıyorsun diyor.Bak ben 8. haftada gittim rahattım gebeliğim de rahat geçti.Sen acele ediyorsun o yüzden böyle oluyor.E şimdi sen bu kadına ne diyeceksin?
İyi geceler herkese;
Sürekli kendimi rapor vermek zorunda hissediyorum.
Hala hastalanmadım bel ağrım şiddetlendi...
Yarın adet mi göreceğim acaba?
Of diyorum of!
İnşallah olmam!
İyi geceler herkese;
Sürekli kendimi rapor vermek zorunda hissediyorum.
Hala hastalanmadım bel ağrım şiddetlendi...
Yarın adet mi göreceğim acaba?
Of diyorum of!
İnşallah olmam!
yok yok adet yok
kırmızıları kovaladık yarınıda alnının akıyla atlatırsın inşallah
Of inşallah ya...
Çok heyecanlıyım. Yarında uyandığımda gelmezse daha da bir inanacağım sanki:)
bat ın kac canım senin.. ben iki kere cok emin oldum ikisindede hamileymişim
cok kuvvetlimi hislerin..:44:
Günaydın kızlar.
Bu sabah yine gelenim gidenim yok. Eğer bugünüde böyle atlatabilrsem yarın kan testine gidiyorum.
4 gün oldu gecikmem...
herkese selam kızlar beni listeden silebilirsiniz değerim düşmüş yine kimyasal gebelik geçiriyorum çok kötü bir haldeyim eşimde yanımda yok acımı bile yalnız yaşıyorum bir süre uzak kalıcam sizden kendimi toparlayana kadar dualarınıza ihtiyacım var öpüyorum hepinizi
herkese selam kızlar beni listeden silebilirsiniz değerim düşmüş yine kimyasal gebelik geçiriyorum çok kötü bir haldeyim eşimde yanımda yok acımı bile yalnız yaşıyorum bir süre uzak kalıcam sizden kendimi toparlayana kadar dualarınıza ihtiyacım var öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?