Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hepinize günaydıınnn..

kimseler yokmus daha kalkamadini mi? biz aksami ettik
kahvaltımız yeni bitti agırlık çöktü yine toplamadım etrafı accık dinleniim eve bi el atcam

Günaydın kızlar.
Bu sabah yine gelenim gidenim yok. Eğer bugünüde böyle atlatabilrsem yarın kan testine gidiyorum.
4 gün oldu gecikmem...

canım aslında senin idrarında cıkabilir.. bugünde gelen olmazsa yarın sabah ilk idrarınla bi yap ve bize güzel haberler ver

canım cok geçmiş olsuunn.. üzülme desemde boş çok zor bi durum..
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle..

canım çok geçmiş olsun bu kadar karamsarlığa kapılma ...
Nefes alıyorsak bi umut wardır demek .....

msg38

canım çok geçmiş olsun.. ama doktorlar 3 veya 3 ten fazla düşük olursa araştırılması gerektiğini söylüyorlar. sakın üzülme. her şeyin bi vakti vardır.. dualarımız seninle... :26:

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLER

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Orjinalmarjinal............................14 EKİM

Sinhus........................................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

minic........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......17 EKİM

Ucrubucrub................................17 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Msg38.......................................20 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Gamzelal....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

karacikolata...............................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

NewArch....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Camellia.....................................27 Ekim

tweety7883................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

fromrose76................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Msg38.....................................??

Oreiro....................................... 13 KASIM

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba ben cumadan buyana giremedim nete gecmısı okuyamadım varmı gelısmeler hamıle kalanlar batı değişenler

MSG38 geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama kader elimizden birşey gelmiyor umarım bu yaşadığın son acı olur.

kızlar kızlaarrr
beni 13 kasıma postalayın kırmızı kartı yedim kırmızıları gören diğer arkadaşlarıma sesleniyorum ü z ü l m e y i n mutlu bir yuvanız güzel bir işiniz yada geliriniz, sizi seven bir kocişiniz varsa siz Allahın sevgili kulusunuz ve Allah sevdiği kullarının dualarını kabul eder. Kırmızıları sevincinizle cezalandırın. ben sağlıklı bir kadınım çünkü bir kadında olması gereken şeyleri yaşıyorum diye sevinin

merhaba canım hoş geldin :) farkedılıyo yoklugun... nasılsın bakalım...

cidden helal olsun dıcem bacım sana yaa :) bazıları var aslında adet bile olamıyolar bazılarında yumurtlama olmuyo yumurtalıkları olmuyo tuplerle ılgılı sorunlar olabılıyo.. halımıze sukretmek gerekıyo... kasımda anne olursun ınsallah dualarım senınle :)

2 kolu 2 bacağı olmayan insanlar bile düştüklerinde kalkmayı biliyorsa ve yaşam mücadelesi veriyorsa benim üzülmem Allahın gücüne gider. Artık umudumuz kasım ayına kaldı.

canım üzülme diyem ama nasıl bir duygu oldugunu biliyorum. bızde inşallah kasımda anne adayı oluruz :)

merhaba canım hoş geldin :) farkedılıyo yoklugun... nasılsın bakalım...

teşekkürler canım bugun dayanamadım bır bakayım dedim birazdan cıkmam laızm ama sen nasılsın bakalım?

canım üzülme diyem ama nasıl bir duygu oldugunu biliyorum. bızde inşallah kasımda anne adayı oluruz :)

yok tatlım hiç üzülmedim çünkü teyzemin 18 senedir çocuğu olmuyordu doktor eniştemde sorun olduğunu ve çocuklarının olmayacağını söylemiş. Teyzem resmen yıkılmış. En azından testlerimiz tamam ve sadece zamanının gelmesi gerektiğini biliyorum

Kızlar hafta sonu neler yaptınız anlatsanıza ben akşam eşim görevli oldugu için Avrasyanın starı adlı programa katıldım hani melike sunuyor jüri uyesi de burak kut göreniniz oldu mu bilmem. baya sahne arkası eğlendik :) ya su trt calısanları bir cılgındıki sormyın gorevlı bır byan seyırcılere durmadan bagrıyo boslukları doldurun dıye cıkmak ısteyenlerı zorla yerıne oturuduyordu cılgın birşeydi .. burak kut ve melikeyle resım cektirdim valla insanın müzisyen eşi olmadı cok zevkli ama sizlere sunu söyleyebilirim tüm müzisyenler de acayip bir delilik var :) umarım sizlerinde hafto sonu iyi geciyordur :)

Dün gece bel ağrımdan zor uyudum. Bugün sabahtan beri ince ince bel ağrısı ve gaz sancısı çekiyorum.
Umarım kırmızı kart görmem! Aslında bu saate kadar görsem görürdüm diye düşünüyorum.
Yarın sabah ilk işim kan tahlili...

MSG38 çok geçmiş olsun canım. Üzme kendini lütfen. Alla'tan umut kesilmez...

bende iyiyim canım zaman geçmesini bekliyoruz son 1 hafta kaldı

dün işten eve bi geldim evimi su basmış mutfak gider borusunda sorun varmış eşimde şehir dışında temizledim akşama kadar suyu çıkardım filan evim çiçek gibi oldu

selam kızlar hoşgeldin hapsuu cumadan beri yoktun neler yaptın

hoşbulduk canım nasıslısn ?? ben süperim ya bu haftasonu. buarada sen regl mı oldun listeyi bulmayacalısırken gozume takıldı oyle hatırlıyorum ne gun yeni bAT ın ?

bende iyiyim canım zaman geçmesini bekliyoruz son 1 hafta kaldı

eminim çok heycanlısındır umarım sonunda güzel haberler verirsin bize. kafana takma düşünmemeye calıs dıycem ama hangimiz bunu başarabiliyoruz ki :)

dün işten eve bi geldim evimi su basmış mutfak gider borusunda sorun varmış eşimde şehir dışında temizledim akşama kadar suyu çıkardım filan evim çiçek gibi oldu

ay canım ne kadar zor olmusdur senin için onu temizlemek yorgunluktan . benımde komsumun banyo borusunda sorun cıkmıstı tabı herkes ıste bır geldım apartmana kapının altından sular cıkıyor aradık geldıler ayy esyalar su ıcınde yuzyordu umarım senin de o kadar kotu olmamıstır.

hoşbulduk canım nasıslısn ?? ben süperim ya bu haftasonu. buarada sen regl mı oldun listeyi bulmayacalısırken gozume takıldı oyle hatırlıyorum ne gun yeni bAT ın ?

ii cnm senin hafta sonu çok güzel geçmiş maşallah benim de bat 12 di 3 gün gecinde test yaptım malesef tek çizgi çıktı bugunde regli oldum benid eklermisin listeye artık umudum kasım 15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…