- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
kuzuuumm bende gittim bugün
ultrasonda göremedi sonra alttan baktı
minnak noktamı gördümm
ben folbiol kullanıyorum ona devam edebilirsin dedi.. bide corasprin yazdı.. öncekii düşügüm pıhtılasma sebebiyle olabilir diye
pazartesi kendi doktoruma gidicem kopardım randevuyu
sayfalaro costurmussunuz okuyamadım kaçırdıım bişe var mı:26:
buarada ben yatiom kuruyemiş yiyomm kocam camasırları topladı katladı şimdide bulasık yıkıyo
Günaydııııııııııın :) Nasılsınız arkadaşlar? Var mı yeni güzel haberler?
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
Günaydın , günaydın , günaydıııııııııııııııııııııııııın
iyiyim hapşucum umarım sende iyisindir malum bugün yarım gün onun mutluluğu varyaşasın 29 ekim
stggg5 canım ne kadar oldu günün geçeli ve neden test yapmıyorsun :44:
bu gün 3. günüme girdim kana hastaneye gidemedim çalışıyorum idrarda daha erken die düşündüm
karın ağrımda gelip gidiyo ateşim 1 haftadır 35
İnş bebeğin seninledir..
medmus iyiyim canım bende biraz kasık ağrım var uşutmuşum diğer yandan kuzu kuzu kırmızılar gelsin bekliyorum.
Stggg5 canım idrar için en az 2 gun daha bekle bence ve umarım bebişin seninledir
hapşuu canım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim benimde kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim sızlıyo sanırım bende üşüttüm dikkat etmek lazım mevsim geçişleri malum dikkat etmiyoruz kendimize :)
stggg5 canım inşallah hamilesindir ama fırsatını bulursan hemen kanda baktır içine dert olmaktan kurtulursun biliyorum o durumu geçen ay benim tam 5 gün geçmişti çok umutlanmıştım adet olacakmışım gibi sancılar gidip geliyordu ama gördüğün üzere hamile değilim ve o büyük hayal kırıklığını tahmin edersin umarım senin öyle olmaz ve dileğin gerçekleşir bugün baktırabilirsen kana baktır ama hemen verirler mi sonucu vermezlerse haftasonu giriyor araya( ya idrar testi yapsana bir hafta önceden çıkanlar bile varmış eğer geç döllenme olmadıysa belki çıkar )
parpalm sen özelde mi çalışıyorsun bugün bütün kamu kurumlarında yarım gün tatil
stggg5 canım doktorunu bulduysan ne mutlu sana ben daha doktor bile bulamadım bakalım inşallah pazartesi gidicem kontrole inşallah ilgili bir doktordur denildiği gibidir beni hayal kırıklığına uğratmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?