günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrrr Allah dileklerimizi kabul etsin inşallah bugün
merhaba hanimlar keyifler iyidir umarim.
bende kursa gittim gekdim ama hicbirsey yapanadim aklim fikrim uykuda
kizimida 1 haftadir krese yollamadim iyice iyilessin diye
ptesi yollayip yatmayi dusunuyorum oglene kadar:)
Bayrama bayrak sallıyorum ben, hemde kırmızı
günaydın kızlarr bugün çok iyiyim Allaha şükür mide bulantısı yok Allahım sağlıklı olmak gibi güzel bişi yok ya..
evet canım o durumu çok yaşadım geçen ay senin içinde üzülmüştüm ama alıştık artık bu duruma benim zaten takip eden bir doktorum yok bursaya yeni geldim doktor bulamamıştım ama şimdi buldum eğer regli olursam hemen gidicem belki bir sorun vardır daha önce tüplerimi açtırmıştım muayene etmesi lazım bakalım hayırlısı bugün test yapayım haber veririm sizlere
canım hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılman için çok erken daha 3 ay olmuş insanlar aylarca yıllarca bekliyor umudunu kaybetme..günaydın herkese,
1 haftadır bakamıyordum topiğe, tabloya bir geri döndüm de hamileler artmış. Allah hepsine kucaklarına almayı nasip etsin, isteyen herkese nasip etsin.
Ben güne kırmızı haberiyle başlıyorum maalesef, inşallah benden sonra güzel haberler gelir.
Dün beklenen bat teşrif etti gününü geciktirmeden. Umudum kasım diyeceğim ama nedense çok umutsuzum3.ayı da boş geçirdim. Artık iyice panik yapmaya başladım.
Yeni bat 25 kasım.
medmus
canım bence endişe etme elbet olucak zaten sadece % 20 şans var sadece ilk denemede olması için . eger bir sene de olmazsa o zaman doktorlar test yapmayı öneriyorlar. sakin ol ve kafana takmamaya calıs inşallah bu ay bebişin sana gelir.
Srggg5
canım ya ordaki doktorlar bir acayip galiba ya birinden de duymadım iyi birşey hep tersliyolar falan. umarım buldugun doktor oyle değildir.
hapşu canım benim ilk denemem değil marttan beri uğraşıyoruz hayırlısı bakalım geç olsun güç olmasın sağlıkla sıhhatle gelsinde ne zaman gelirse gelsin :))
yokh adet mi oldun kırmızı bayrak falan kafam karıştı ya:44:
öznur canım bulantısız bir güne günaydın dediğin için senin adına sevindim ama bu durumun bile güzeldir yaa biliyorsun ki seni bu hale sokan içindeki minicik bebeğin koymaz o yüzden bu bulantılar :))
Kızlar sabah sürprizim erkenden geldi kırmızılar tamda tahmin ettiğim gibi,
Sancım var, kahverengi olarak gelmiş ilk bugün ağlatır beni şimdi sökülene kadar....
Artık düzene girsin ne olur 26. gün bugün oldu, geçen ay 30 du şaşırdım artık((((
Eki Görüntüle 280046
Demekki gerçekten 13. gün çatlamışım ben değil mi?
medmus ve hapsuucum çok saolun kızlar..
evet bulantıyı ufaklığın yaptığını bilmek güzel ama hayattan kopuyorsun canım çok kötü maalesef..
canım ya üzülme gelecek ay inşallah bebişin sana gelir. ve evet bencede 13, gün olmus catlaman. benımde ff bugun 15. güne cekti cizgiyi. benımde umudum yok esımle fazla bırlıkte olamadık bu ay. o nedenle kırmızılar gelir. bugunde inanılmaz bir kasık ağrım var yaa
iyi uykular yeşim :)
yokh üzülme canım bir kaç gün sonra çalışmalara devam edersinBu arada ağrılar için kekik iyi geliyor müthiş sancı çeken ben iyi biliyorum yani neyin iyi geleceğini kekik kaynat onu iç nane limon kekik üçlüsüde yapabilirsin ve sıcak tut ayaklarını hastayken sıcak su torbasıyla geziyorum iş yerimde bile düşün artık dediğin gibi sökene kadar insanı mahvediyor (
öznur canım illaki bulantıların kötü geçiyordur ama ne yalan söyleyeyim ona bile özeniyorum öyle midem bulansın kusayım falan bildiğin hamilelik sıkıntıları işte ay kafayı yiyorum sanırım oysa biliyorum ki kendinden geçirir o haller( ama napıyım ben bebiş istiyorum yaaaaaaa
Yumurtlaman daha bitmiyodur belki kasık ağrısı fln, çalışmaya devam et sen bence daha çok erkennn
Aslında biliyomusun ne kadar çok çalışırsak o kdr şanslıyız millete bakıyorum hergün ama hergün gün atlamıyorlar,
Bu ay bizde çok sık birlikte olamamııştık,
Ne bileyim ben o kadarda yapamam heralde şimdiden bıkkınlık geldi bile :)
Sağol canım önerini deneyeceğim, şimdi bikaç saat sonra kıvrandıracak beni biliyorum,
Allahtan öğleden sonra tatil yoksa bugün ne yapardım ben((
Sadece beklenenden erken gelince şaşırdım cnm heralde eski düzene dönüyor,
Bakalım önümüzdeki ay bizi neler bekliyor, hayırlısı artık :)
Kızlar sabah sürprizim erkenden geldi kırmızılar tamda tahmin ettiğim gibi,
Sancım var, kahverengi olarak gelmiş ilk bugün ağlatır beni şimdi sökülene kadar....
Artık düzene girsin ne olur 26. gün bugün oldu, geçen ay 30 du şaşırdım artık((((
Eki Görüntüle 280046
Demekki gerçekten 13. gün çatlamışım ben değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?