günaydın canlaarr
artık erken kalkıyorum eskisi gibi uzun uykularım gelmiyo bi türlü
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
iyi uykular yeşim :)
yokh üzülme canım bir kaç gün sonra çalışmalara devam edersinBu arada ağrılar için kekik iyi geliyor müthiş sancı çeken ben iyi biliyorum yani neyin iyi geleceğini kekik kaynat onu iç nane limon kekik üçlüsüde yapabilirsin ve sıcak tut ayaklarını hastayken sıcak su torbasıyla geziyorum iş yerimde bile düşün artık dediğin gibi sökene kadar insanı mahvediyor (
öznur canım illaki bulantıların kötü geçiyordur ama ne yalan söyleyeyim ona bile özeniyorum öyle midem bulansın kusayım falan bildiğin hamilelik sıkıntıları işte ay kafayı yiyorum sanırım oysa biliyorum ki kendinden geçirir o haller( ama napıyım ben bebiş istiyorum yaaaaaaa
ay bilmezmiyim ilk hamileliğimde hastanelık olmustum ya ben o nedenle. bitaraftan seviniyosun ama bir taraftanda bitsin bu işkence diyosun istemeden. neyse gecicek ucunda bebek olan herseye katlanabılırım valla :)
düzensiz olduğunda gerçekten çok zor oluyor o yüzden ben bu tablo işini çok sevdim.. bence de 13 ünde olmuş canım.. inşallah gelecek ay güzel geçer canım
Sağolun arkadaşlar.
Farkındayım 3 ay çok erken, ama işte adetin ilk günü biraz depresyondayım sanırım.
Yarın kendimi toparlayıp kasım ayı için planlar yapmaya başlarım muhtemelen , ama ilk şoku ve şu karın ağrılarını atlatmak lazım.
oznur şu anda şu ağrılar yerine o mide bulantılarını çekmek için nelerimi vermezdim. bu arada geçmişe bakıyorum da bebişin kalp atışlarını duymuşsun ne güzel yaaa. Kaçıncı haftadasın?
hapsuu geçen ay senin kırmızılar gelince seninle birlikte bende üzülmüştüm burada. 3 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. İnşallah bu ay bebişler gelir.
yokh biz de şu kırmızıları atlatıp önümüzdeki maçlara bakcaaz artık.
Sağolun arkadaşlar.
Farkındayım 3 ay çok erken, ama işte adetin ilk günü biraz depresyondayım sanırım.
Yarın kendimi toparlayıp kasım ayı için planlar yapmaya başlarım muhtemelen , ama ilk şoku ve şu karın ağrılarını atlatmak lazım.
oznur şu anda şu ağrılar yerine o mide bulantılarını çekmek için nelerimi vermezdim. bu arada geçmişe bakıyorum da bebişin kalp atışlarını duymuşsun ne güzel yaaa. Kaçıncı haftadasın?
hapsuu geçen ay senin kırmızılar gelince seninle birlikte bende üzülmüştüm burada. 3 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. İnşallah bu ay bebişler gelir.
yokh biz de şu kırmızıları atlatıp önümüzdeki maçlara bakcaaz artık.
Fundurtan canım senin ateş ne durumda dün çok iyi gidiyordu düşmedi inşşşş
Hadi güzel haberler ver bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım aynı gidiyor bakalım inşallah düşmez nekadar beklesem acaba test yapmak için :44: çünkü benimde adetlerim düzensidir.. sağı solu belli olmazz yani :18:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım aynı gidiyor bakalım inşallah düşmez nekadar beklesem acaba test yapmak için :44: çünkü benimde adetlerim düzensidir.. sağı solu belli olmazz yani :18:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Geri sayıma başlamış zaten gecikmenin son 4-5 günü sanırım tabloya göre,
Ama sen yarın yada öbürgün dene bence,
Gayet iyi gidiyor inşallah güzel gaberler verirsin canım bize
Ya bu ara tahmini ovulasyon günlerimi hesaplattım tam düşündüğüm gibi,
Bayramın başından sonuna maşallah yumurtlama ihtimali çıkarıyo,
Ya bayram bayram nası olcak her gece hababam debabam,
Kesin bi yererde oluruz yatar bu iş yok ben bu ay da ümitlenmiyeyim((
canım kan testı yapıp hemen ogrenebılırsın ama idrar testı için bende pazartesine kadar bekle en azından . güzel bir tablo guzel haber cıkar umarım sonunda :)
inşallah kızlarr normalde bugün 30. gün bakalım yarın yada pazartesi bi deneme testi yaparım belki
canım benim elbet o günlerde gelicek sabırlı olmak gerekiyor benimki 9. ayında geldi inş. sen benim kadar beklemezsin bi bakarsın önümüzdeki ay sana süpriz yapar
7+3 haftalık olduk teyzesi büyüyor bizim miniş :)
Milyon kere Maşallah. Zaman nasıl da çabuk geçiyor, senin de haberi verdiğin gün dün gibi. 9 ayı da rahaaat bir şekilde geçirir, sağlıkla kucağına alırsın minişini inşallah:)
Evet ya çok sabır isteyen bir şey bu bebek işi. Çok istediğimizden çok kafamıza takıyoruz, olmayınca da çoook üzülüyoruz. Her ay artan bir sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah dediğin daha fazla bekletmez bizim minişler de.
fundurtan tablo süpppper gözüküyor. Güzel haberlerini bekliyoruz.
parpalm sen özelde mi çalışıyorsun bugün bütün kamu kurumlarında yarım gün tatil
stggg5 canım doktorunu bulduysan ne mutlu sana ben daha doktor bile bulamadım bakalım inşallah pazartesi gidicem kontrole inşallah ilgili bir doktordur denildiği gibidir beni hayal kırıklığına uğratmaz
efet canım aynen öyle özelde çalışıyorum ve tam gün ama eşimde özelde çalışıyor onlara yarım gün
belki diyo bide
sende dayanamayıp benim gibi nöbetci eczane bulur test yaparsın
Kızlar ben ufak ufak toplanıyorum, felaket sancım var yaaa bitsin bugün hemen((
Herkese iyi haftasonları
Öpüyorummmmmm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?