Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Sağolun arkadaşlar.
Farkındayım 3 ay çok erken, ama işte adetin ilk günü biraz depresyondayım sanırım.
Yarın kendimi toparlayıp kasım ayı için planlar yapmaya başlarım muhtemelen , ama ilk şoku ve şu karın ağrılarını atlatmak lazım.
oznur şu anda şu ağrılar yerine o mide bulantılarını çekmek için nelerimi vermezdim. bu arada geçmişe bakıyorum da bebişin kalp atışlarını duymuşsun ne güzel yaaa. Kaçıncı haftadasın?
hapsuu geçen ay senin kırmızılar gelince seninle birlikte bende üzülmüştüm burada. 3 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. İnşallah bu ay bebişler gelir.
yokh biz de şu kırmızıları atlatıp önümüzdeki maçlara bakcaaz artık.

günaydın canlaarr
artık erken kalkıyorum eskisi gibi uzun uykularım gelmiyo bi türlü

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

günaydın canım ya inanırmısın hamile kaldıktan sonra bende eskisi gibi uyuyamıyorum haftasonu 12 den önce uyanmazdım şimdi saat 9'da uyanıyorum:44::44::44:

ay bilmezmiyim ilk hamileliğimde hastanelık olmustum ya ben o nedenle. bitaraftan seviniyosun ama bir taraftanda bitsin bu işkence diyosun istemeden. neyse gecicek ucunda bebek olan herseye katlanabılırım valla :)

doğru söylüyosunuz kızlar o iyi olsunda ben razıyım kaderime :))

düzensiz olduğunda gerçekten çok zor oluyor o yüzden ben bu tablo işini çok sevdim.. bence de 13 ünde olmuş canım.. inşallah gelecek ay güzel geçer canım

Tablo işi banada çok zevkli geldi canım bu ay da takip etmeyi düşünüyorum en başından itibaren :)
Bu ay işimi daha sağlam tutmayı düşünüyorum ama aksi gibi bayram var gerçi kesin o günlere denk gelirde bişey olur
Çalışamadan atlarız yaa öf bak sinir oldum şimdi (

Aynı durumdayım senle canım, ilk gün ağrı sancı derken ztn depresyonda geçiyo,
Yarından itibaren hain planlar başlar ..
İnş daha fazla bekletmez bebişler yaaa bu stres beni yedi bitirdi takip ede ede bi hal oldum engel de olamıyorum kendime...

canım benim elbet o günlerde gelicek sabırlı olmak gerekiyor benimki 9. ayında geldi inş. sen benim kadar beklemezsin bi bakarsın önümüzdeki ay sana süpriz yapar
7+3 haftalık olduk teyzesi büyüyor bizim miniş :)

Fundurtan canım senin ateş ne durumda dün çok iyi gidiyordu düşmedi inşşşş
Hadi güzel haberler ver bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım aynı gidiyor bakalım inşallah düşmez nekadar beklesem acaba test yapmak için :44: çünkü benimde adetlerim düzensidir.. sağı solu belli olmazz yani :18:

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Geri sayıma başlamış zaten gecikmenin son 4-5 günü sanırım tabloya göre,
Ama sen yarın yada öbürgün dene bence,
Gayet iyi gidiyor inşallah güzel gaberler verirsin canım bize

Ya bu ara tahmini ovulasyon günlerimi hesaplattım tam düşündüğüm gibi,
Bayramın başından sonuna maşallah yumurtlama ihtimali çıkarıyo,
Ya bayram bayram nası olcak her gece hababam debabam,
Kesin bi yererde oluruz yatar bu iş yok ben bu ay da ümitlenmiyeyim ((

canım kan testı yapıp hemen ogrenebılırsın ama idrar testı için bende pazartesine kadar bekle en azından . güzel bir tablo guzel haber cıkar umarım sonunda :)

inşallah kızlarr normalde bugün 30. gün bakalım yarın yada pazartesi bi deneme testi yaparım belki

Milyon kere Maşallah. Zaman nasıl da çabuk geçiyor, senin de haberi verdiğin gün dün gibi. 9 ayı da rahaaat bir şekilde geçirir, sağlıkla kucağına alırsın minişini inşallah:)
Evet ya çok sabır isteyen bir şey bu bebek işi. Çok istediğimizden çok kafamıza takıyoruz, olmayınca da çoook üzülüyoruz. Her ay artan bir sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah dediğin daha fazla bekletmez bizim minişler de.

fundurtan tablo süpppper gözüküyor. Güzel haberlerini bekliyoruz.

aminn canım evet zaman çok çabuk geçiyor inş. dediğin gibi sağlıklı bi gebelik olur hakkımızda hayırlısı sende diğer kızlarda inş. en kısa zamanda miniklerinize kavuşacaksınız..

efet canım aynen öyle özelde çalışıyorum ve tam gün ama eşimde özelde çalışıyor onlara yarım gün

efet canım aynen öyle özelde çalışıyorum ve tam gün ama eşimde özelde çalışıyor onlara yarım gün

yarım gun derken 12 ye kadar mı orda bugun işler ? buarada bayram tatilind epersembe ve cuma da tatil olacakmı sana ?

Kızlar ben ufak ufak toplanıyorum, felaket sancım var yaaa bitsin bugün hemen ((
Herkese iyi haftasonları
Öpüyorummmmmm kocaman

Ben de kaçıyorum, herkese iyi tatiller. Pazartesi güzel haberler okurum inş burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…